Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama sen çok yavaş ilerliyorsun
LAydLiNe E
Kaptanım sirkeli su şöyle hazırlıyorum 350 cc lik bir badana 1 tatlı kaşığı elma sirkesi. Normalde midemde yanma olurdu sabahları buna başlayalı rahatladı
Rahatsız hissetmiyorum diyorsan sen bilirsin.
Sen zaten böyle olumsuz düşünerek + çıkmayacaksan bile artı çıkıyorsun. Çoğu zaman regl döneminde 1 kilo vermişliğim var. Bence bu da bahane olmamalı. Haftaya en az 1 kilo bekliyorum senden. Hiç bir mazeret istemiyorum. Artık kilo vermen lazım.

Şu an eşim çocuklarla meyve çay saati yapıyor ve ben direniyorum ,yemeyecegim

Benim esimde dondurma yiyor

Ahhhh bu eşler
Ben bu aralar kkda kek tariflerine takılıyorum tehlikeli sularda yüzüyorum
Çık o tehlikeli sulardan fazla dolanma
Böyle menü mü olur hiç. Tek güzel tarafı akşamı erken kapatmışsın. O lokumlar birike birike göbek yapıyor
Aslında içim çok rahatladı. Korsem de var mis gibi ... kaptan duymasın tabi LAydLiNe
Kaptannnn huuuuu
Korsen yırtılsın emi
Canım şu nefsine yenilme işine artık bir son vermen lazım. Nefis yüzünden buralardayız şuan.
Buradan uzak olduğunuz zaman ve menü yazmadığınız da kaçamaklar olması normal. Ama tartı gününden önce kısır yemen hiç normal değil. Bulgur mutlaka ertesi gün + çıkartır keşke yemeseydin.
Tamam gün içindekilere hayır diyememişsin ama akşam sürekli yemişsin. Onların hiç bir bahanesi olamaz. Zayıf ve sağlıklı bir insan olmak istiyorsan artık kendine dur demeyi öğrenmen lazım. Saat 23:00 de fıstık yemek olur mu hiç. Listeyi felan geçtim de siz kilo veremedikçe ben üzülüyorum. Lütfen artık özen gösterin biraz kendinize, sağlığınıza.
Günaydin kızlar
Yatılı misafirim var gelemedim
Buarada diyet fln kalmadi yine bozdum
Az önce tartıldım 87.900 ciktim
Ahhhh cankız ahhhhh hadi artık toparla kendini. Bahane istemiyorum artık. Her gün görmek istiyorum seni burada. Ve kendine değer ver artık.
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.9
Fark : +300gr
Kizlar dünde söylemiştim regl olacağım o yüzden şişkinliğim var yoksa kilo alacak birşey yapmadım

Günaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram

Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.
Bir haftan çöpe gitti
Gunaydin kızlar gecen hafta 62.5
Bu hafta 62.6
+100 gr
Ben daha cok cikarim diye bekliyordum
Taşınma işin bittiğine göre artık her gün bekliyorum seni
Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin

Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
Maşallah çok güzel kilolar veriyorsun ama sağlığın daha önemli. Dikkatli ol canım

Eki Görüntüle 2175462

KARATAY CAN CAN )

Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23

HOSGELDIN 6LARRRRR

Demek ki neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaçamak yapmayınca metabolizma felan yavaş çalışmıyormuş. Listedeyken verseydin yaaaa şu 1 kilo 600 gramı. Sakın şımarayım kaçamak yapayım deme eminim haftaya da en az 1 kilo gidecek.

Kocaman tebrikler valla çok mutlu oldum sen kilo verince.

Çok güzel. Eğitimciler çokmuş grupta. Yüksek lisans çok şey katar aslında.
Çok istedim ,geçen yıl araştırdım ama dersleri akşam olacak. Üç dört gün akşam derse girince çocukları ne ara gorecegim bilemedim. Ama hala aklımda bir gün olacak insallah

Eki Görüntüle 2175462

KARATAY CAN CAN )

Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23

HOSGELDIN 6LARRRRR
Çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum.nasil yaptın,belki bı diyet listen mı vardı yoksa yediklerini mı dikkat ettin.tek tek mesajlarına bakarım ama senin yorumunla istiyorum

Geçen hafta:67.1
Güncel:66.4
Fark:700gr
Tebrik ederim canım yeni başlayan birisi için güzel bir rakam. Menülerini ve seni daha sık görmek istiyorum takımda.
Geçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum
Çok güzel vermişsin canım maşallah. Sınavların biter bitmez seni daha sık bekliyorum takıma.
Dikkat etmen lazım canım. Haftaya iyi bir rakam bekliyorum senden. Veeee bu günden itibaren menü yazıyoruz ikimiz birden tamam mı?
Gün hft 119
Gnc 115.9
-3.1 kg
%2.6
LAydLiNe
Harika bir sonuç maşallah 41 kere. Düşün artık o kadar yememen gereken yiyeceğe rağmen kilo verebiliyorsun. Bir de tam anlamıyla dikkat etsen ne kadar güzel sonuçlar alacaksan.
Kilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr

2 haftada toplamda 2 kilo gitti. Tatilden hep kilo alıp dönerim, güzel gidiyor bu sene tatil.
Senin de yaptığın kaçamaklara göre gitmesi çok güzel. Büyük ihtimal yüzdükçe eritiyorsun. Eğer yediklerine daha çok dikkat etsen harika sonuçlar göreceksin.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ama bende durum kötü malesef Çok üzgünüm. Tam kaptanın dediği gibi oldu + dayım.
Geçen hafta 67.7
Bugün 68.2
Fark : + 500 gram

LAydLiNe
Kötü bir sonuç olmuş canım. Bu hafta ana listemizin durumu çok kötü. Haftaya ilk üçe girmemiz gerekebilir senden en az 1 kilo bekliyorum kendini ona göre hazırla. Menülerini hafta içi özellikle kontrol edeceğim. Kaçamak istemiyorum.
Çok istedim ,geçen yıl araştırdım ama dersleri akşam olacak. Üç dört gün akşam derse girince çocukları ne ara gorecegim bilemedim. Ama hala aklımda bir gün olacak insallah
Bence acele etme canım. Kariyer önemli ama çocukların henüz çok küçük.

Gelelim benim kilo bildirimime.

Geçen hafta : 63.9

Bu hafta: 64.1

fark : + 200 gr

Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. merryangel polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok

Evet kaptan sonuç çok kötü. Hatalarımın farkındayım ve bu hafta telafi edeceğim söz veriyorum.

Tamam canım bakalım. Bu iki hafta menü yazar dikkat ederim bakalım. Ondan sonra tatile gideceğim inş. Orda epey kaciririm sanırım oyuzden bu iki haftayla tatili dengelemem lazim

Spor yaptıkça rahatladığımı gördüm dün kızlar. Yaklaşık 25 km bisiklet sürdüm. Bir gün öncesinde de 35 dk tempolu yürümüştüm. İki gün bile sıkılaşmama yardımcı oldu çünkü kendimi daha da küçülmüş hissediyorum. Bu akşam ölçülerimi alıp bir ay düzenli spor yapmayı planlıyorum. Bakalım ne kadar fark edecek çok merak ediyorum. Sizlerde artık kendinize gelin lütfen. Burada harcadığımız zamanın karşılığını görelim. Sizler kilo veremedikçe ben üzülüyorum. Kimseye kızmak istemiyorum ama kaçamaklarınıza ses çıkarmayınca da sonuçlar kötü geliyor. Bundan sonra kaçamak yapan korksun benden başka bir Ebru geliyor haberiniz olsun

Tamam canım bakalım. Bu iki hafta menü yazar dikkat ederim bakalım. Ondan sonra tatile gideceğim inş. Orda epey kaciririm sanırım oyuzden bu iki haftayla tatili dengelemem lazim
Aynen öncesinde hazırlığını yap ki tatilde de rahat et. Ama yine de kendini bırakma. Baktın bir öğün çok yedin diğer öğün dengele. Biliyorsun almak çok kolay ama vermek çok zor. En az zararla çıkmaya çalış tatilden.

Çook teşekkür ederim kaptanımmmm , önceki diyetlerimde de çook kaçamak yapmıyordum ama ara öğün yapıyordum.. ara öğün bana yaramıyor.. hep diyordum ya yedikçe yiyesim geliyor ara öğün olmayınca leptinde çalışıyor bu sefer ....haftaya cuma regli günüm inşallah ona rağmen 1 kilo vermeyi başarırım )

Olumsuz düşündüğüm için mi gerçekten verdiğim kiloları almış oluyorum ki kendimi de hiç salmadım zaten regl olucam + cikicam gibisinden ay kaptan ne dicegimi bilemedim bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum her bünye ayrıdır ben diyete başladığımdan beri regl döneminde + çıkıyorum sadece bugüne özel değil ki bu. Reglin 2-3 günü zaten şişkinliğim gidiyor şuan 1-2 gün var diye böyle. Bana yazdığın gerçekten hiç mantıklı gelmedi kaptan kızma ama

Çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum.nasil yaptın,belki bı diyet listen mı vardı yoksa yediklerini mı dikkat ettin.tek tek mesajlarına bakarım ama senin yorumunla istiyorum
karatay diyetini uyguluyorum canım 2 öğün besleniyorum arada ara öğün yok her öğün arasında 5-6 saat fark olmalı bu zaman içinde ağzımıza bir fındık dahi atmıyoruz... çay , kahve şekersiz içebilirsin birde ayran serbest...
zaten kahvaltıyı 2 yumurta ile yapınca inanılmaz tutuyor.. bayağı video izledim karatay diyeti yapıp 3 ayda 17 kilo veren biri var onu çok takip ettim sonra bende başlıyacam dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…