- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ama sen çok yavaş ilerliyorsun4 yıl önce çok şık bir tuvalet almıştım ama düğün iptal olduğundan giyememiştim. düğünde o tuvaleti giyeyim dedim, gelir mi ki diye denedim, kavuşmadı fermuarın dişleri :) 2 ay oldu bu dediğim
dün almanyadan gelen kardeşim kendi giyeceği tuvaleti denedi. ben de sözünü ettiğim elbiseyi. fermuar o kadar kolay kapandı kiiii... pek bir sevindirik oldum
böylece mağaza mağaza gezme derdinden kurtuldummmmm
göbeğimi biraz daha eritsem süpperrr olacak. diyete tam gaz. kaçamağı mümkün olduğunca yapmayayım diyeceğim ama söz vermeyim yine de... yavaş yavaş ama kalıcı olarak gitsin istiyorum bu kilolar...
Rahatsız hissetmiyorum diyorsan sen bilirsin.LAydLiNe E
Kaptanım sirkeli su şöyle hazırlıyorum 350 cc lik bir badana 1 tatlı kaşığı elma sirkesi. Normalde midemde yanma olurdu sabahları buna başlayalı rahatladı
Sen zaten böyle olumsuz düşünerek + çıkmayacaksan bile artı çıkıyorsun. Çoğu zaman regl döneminde 1 kilo vermişliğim var. Bence bu da bahane olmamalı. Haftaya en az 1 kilo bekliyorum senden. Hiç bir mazeret istemiyorum. Artık kilo vermen lazım.02.08.2018/ Perşembe
09:20 = 1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Ince dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
14:30 = 2 kase çeşm-i nigar çorbası
17:30 = 1 kase nigar çorbası
4 yk mantarlı sebze yemeği
1 kase cacık
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5-2 lt su
Ben 2-3 güne regl olucam ve acayip şişliğim var yarın eminim ki tartiya yansıyacak bu durum hep tartı günlerine denk geliyorLAydLiNe
Şu an eşim çocuklarla meyve çay saati yapıyor ve ben direniyorum ,yemeyecegim
Benim esimde dondurma yiyor
Ahhhh bu eşler
Çık o tehlikeli sulardan fazla dolanmaBen bu aralar kkda kek tariflerine takılıyorum tehlikeli sularda yüzüyorum
Böyle menü mü olur hiç. Tek güzel tarafı akşamı erken kapatmışsın. O lokumlar birike birike göbek yapıyorBugünki menum gelsin
10.00
Soda limon ayran
10.30
1 dilim dukan ekmek
1 haş. Yımırta
5 y.zeytin
1 kk peynir
Saymadığım kadar kavun karpuz
14.30
Kahve lokum
16.00
1 şeftali
2 incir
17.00
1 etli dolma (pirinçli)
12 tane ince sarma (pirinç yerine yulaf kepeği koydum içine)
LAydLiNe bugün rekordayım gördüğün gibi
Akşam Yemeğini erkenden yedim
Akşam 19 Dan Sonra Birşey yemedim. Biraz maydanoz kemirdim
Sade kahve ve inanmayacaksın ki lokumsuz içtim
Birkaç bardak da çay içeceğim
Yatmadan da soda ayran içerim sanırım.
Artık yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum. Bugün denize de giremedim yürüyüş de yapamadım
Allah cezamı verecek diye korkuyorum
Korsen yırtılsın emiAslında içim çok rahatladı. Korsem de var mis gibi ... kaptan duymasın tabiLAydLiNe
Kaptannnn huuuuu
Canım şu nefsine yenilme işine artık bir son vermen lazım. Nefis yüzünden buralardayız şuan.Menümü de yazayım:
9.30 2 tuzsuz etimek, peynir
13.00 üzüm, karpuz (1 porsiyon olmuştur toplam)
14.30 2.5 köfte salata 1 etimek
17.30 1 top dondurma (çok sıcaktı kızlara alınca nefsine yenildim, 1 topla kurtardım)
Bu sebeple ara öğün yapmadım, akşam karbonhidrat almadım
19.30 1 tavuk but, zeytinyağlı bamya, kabak, yoğurt
1 saat 45 dk spor, yüzme
Su 2.5 lt
Buradan uzak olduğunuz zaman ve menü yazmadığınız da kaçamaklar olması normal. Ama tartı gününden önce kısır yemen hiç normal değil. Bulgur mutlaka ertesi gün + çıkartır keşke yemeseydin.3 Ağustos menü
Saat 10:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
3 zeytin
Yeşil çay
Saat 12:30
Bir kase kısır
Saat 15:00
Filtre kahve sütlü
Saat 18:30
4 köfte
2 biber
1 domates
Bir dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Bugün menüm normal bir menü olsa da haftaiçi kaçamaklarım oldu ne yazık kiUmarım yarın artı çıkmam.
Tamam gün içindekilere hayır diyememişsin ama akşam sürekli yemişsin. Onların hiç bir bahanesi olamaz. Zayıf ve sağlıklı bir insan olmak istiyorsan artık kendine dur demeyi öğrenmen lazım. Saat 23:00 de fıstık yemek olur mu hiç. Listeyi felan geçtim de siz kilo veremedikçe ben üzülüyorum. Lütfen artık özen gösterin biraz kendinize, sağlığınıza.Doğum günü partisi sabah 10.00-13.00 arasıdı.
09.30
Sirkeli su içip çıktım
Kahvaltı yapmadım bilerek ikramlar dan tatmak için.
Ben şuan yapamıyorum misafirliğe gidip .kusura bakmayın ben hiçbirşey yemiyeceğim yiyeceğim yanımda onu yiyeceğim diyemiyorum. Yapabilenleri tebrik ediyorum.
Kilom fazla farkındayım ama Hele ki yabancı bi ülkede yabancı biri seni davet ediyor gitmesen olmuyor . Gidiyorsun mesela müslüman değil ama senin için helal etten birşeyler hazırlamış olmuyor velhasıl.
Ben bugün sabahtan doğum gününe tatar bi aileye davetliydim öğleden sonra türk bi aile ama ikramları annesigil hazırlamış yaşlı başlı kadın uğraşmış.
Sağlık mı ikram mı diyeceksiniz
Elbette sağlık ve herşey bizim kendi elimizde inşaallah Rabbim o iradeyi de verir tez vakitte :)))
Diyip bugün yediğim cıss ları sıralayım:))
10.30
8 e bölünmüş bir orta boy pizzanın 1 dilimi
Pasta tatlı şekerleme paketli tatlı hiçbir gıda yenmedi
11.30
Şekersiz reçeller yapılmış bi tatar yufkayı
13.30
3 tane mercimek köftesi
4 yk esmer pirinç salatası
2 tatlı kaşığı rus salatası
15.30
3 tane daha mercimek köftesi
2 tatlı kaşığı rus salatası
18.00
3 kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Bu öğünden az önce takıma girme durumunun cıss olmaması bağlı olduğunu öğrenen benden menü devamı :)))
21.00
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
22.00
Küçük bi parça bitter çikolata
23.00
Şekersiz erik suyu
1 avuç fıstık
2.5 lt su
Yürüyüş yaptım ama bölük bölük spor gibi olmadı. Gün boyu ayakta geçti gerçi bakalım.
Menüm bugün olmadı.
Benim gün içinde evden uzun süre uzaklaşmamam gerek :))
Ahhhh cankız ahhhhh hadi artık toparla kendini. Bahane istemiyorum artık. Her gün görmek istiyorum seni burada. Ve kendine değer ver artık.Günaydin kızlar
Yatılı misafirim var gelemedim
Buarada diyet fln kalmadi yine bozdum
Az önce tartıldım 87.900 ciktim
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.9
Fark : +300gr
Kizlar dünde söylemiştim regl olacağım o yüzden şişkinliğim var yoksa kilo alacak birşey yapmadım
Bir haftan çöpe gittiGünaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram
Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.
Taşınma işin bittiğine göre artık her gün bekliyorum seniGunaydin kızlar gecen hafta 62.5
Bu hafta 62.6
+100 gr
Ben daha cok cikarim diye bekliyordum
Maşallah çok güzel kilolar veriyorsun ama sağlığın daha önemli. Dikkatli ol canımMerhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg