- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Kaptan ben zaten yeterince dikkat ettim menülerimi görmüyor musun kaçamak falan yapmadım ki. Lanet olsun su regle çok üzgünümGelelim benim kilo bildirimime.
Geçen hafta : 63.9
Bu hafta: 64.1
fark : + 200 gr
Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. @merryangel @polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok
tebrikler canımKilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr
2 haftada toplamda 2 kilo gitti. Tatilden hep kilo alıp dönerim, güzel gidiyor bu sene tatil.
Anladım canım inşallahEvet sık giremiyorum sınavlarım vae bi bitsin gelicem insallah
Tebrik ederim mükemmel sonuç
Tebrik ederim canımKilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr
2 haftada toplamda 2 kilo gitti. Tatilden hep kilo alıp dönerim, güzel gidiyor bu sene tatil.
dön artık aramıza misafirlerin daha kalacak mı ?Günaydin kızlar
Yatılı misafirim var gelemedim
Buarada diyet fln kalmadi yine bozdum
Az önce tartıldım 87.900 ciktim
canım inşallah bu hafta daha güzel olurKilo bildirimi
Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.9
Fark : +300gr
Kizlar dünde söylemiştim regl olacağım o yüzden şişkinliğim var yoksa kilo alacak birşey yapmadım
hadi haftaya bol eksiler gelsinnnnGünaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram
Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.
Ben lanetlendim heralde her hafta birşey çıkıyor 94leri göremedim bir türlücanım inşallah bu hafta daha güzel olur
tebrikler canım , haftaya inşallah daha bir sonuç alırsınKilo bildirimi
Geçen hafta:86.9
Bu hafta : 86.4
Fark:500 gr
Kabak detoksundan sonra sabit kaldım. Pazartesi den beri günlük 100 gr düşmeye başladı. Bu hafta daha çok düşer inşallah
Haftaya ki hedefim 85.4
canım yerleştin mi ? hadi artık dön aramıza buradan uzak olunca motivasyon gidiyorGunaydin kızlar gecen hafta 62.5
Bu hafta 62.6
+100 gr
Ben daha cok cikarim diye bekliyordum
tebrikler canım ama menülerine yorum yapamıyorum çok az yiyorsun...Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
tebrikler canım , ama daha sık gel olur mu çok az uğruyorsun takımaGeçen hafta:67.1
Güncel:66.4
Fark:700gr
ben böyleyim gelince çoook konuşuyorum o yüzden sayarken böyle oluyorumMaşallah 30 mesaj rekor
Aynen canım. Gerçekten almak çok kolay ye iç al..ama vermek emek istiyor sabır istiyor.inş. az bi zararla kurtaririmAynen öncesinde hazırlığını yap ki tatilde de rahat et. Ama yine de kendini bırakma. Baktın bir öğün çok yedin diğer öğün dengele. Biliyorsun almak çok kolay ama vermek çok zor. En az zararla çıkmaya çalış tatilden.
tebrikler alkışlar ıslıklarrrrrGeçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum
sen halledersin canım azimlisin maşallahListe dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe
wawwwwww dünkü menüye rağmennnn süpersinnnnnn
haftaya inşallah güzel eksilerle gelirsin canımKilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ama bende durum kötü malesefÇok üzgünüm. Tam kaptanın dediği gibi oldu + dayım.
Geçen hafta 67.7
Bugün 68.2
Fark : + 500 gram
LAydLiNe
Afiyet olsun şimdiden..
Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin
Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
Eki Görüntüle 2175462
KARATAY CAN CAN)
Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23
HOSGELDIN 6LARRRRR
Geçen hafta:67.1
Güncel:66.4
Fark:700gr
Geçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum
Liste dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe
Bende iktisat mezunuyum alandan atanmaya çalışıyorum zamanında üniversite hocam çok dedi gel kal üniversite de diye ben alanı tercih ettim 4 yıl oldu hep eleniyorum.
Kilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ama bende durum kötü malesefÇok üzgünüm. Tam kaptanın dediği gibi oldu + dayım.
Geçen hafta 67.7
Bugün 68.2
Fark : + 500 gram
LAydLiNe
Fen edebiyat ben de...
Ayrı dünyaların insanıyız
Gelelim benim kilo bildirimime.
Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. @merryangel @polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok
Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen cuma 59.0
Bugün 58.6
Fark -400 g
% 0.68
Göbeğim belirgin küçülmüş. Çok mesudum
Çook teşekkür ederim kaptanımmmm, önceki diyetlerimde de çook kaçamak yapmıyordum ama ara öğün yapıyordum.. ara öğün bana yaramıyor.. hep diyordum ya yedikçe yiyesim geliyor ara öğün olmayınca leptinde çalışıyor bu sefer ....haftaya cuma regli günüm inşallah ona rağmen 1 kilo vermeyi başarırım )
tebrikler canım , haftaya inşallah daha bir sonuç alırsın
dışarda yemelere rağmen +200 yinede iyi kaptanım ben olsam 1 kilo ile dönerdimGelelim benim kilo bildirimime.
canım düzenli ve doyurucu kahvaltı şart , yanlış hatırlamıyorsun bir kaç gün kahvaltın doyurucu değildi... kahvaltıdan sonra metabolizma çalışıyor...Ben lanetlendim heralde her hafta birşey çıkıyor 94leri göremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?