• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.

6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun

Canım etimekli diyeti diyetisyen yazmıştı. Tuz ve karbonhidrat Kısıtlı haftada 3 gün yapıyorum, çok güzel sonuç alıyorum. Ödem atıcı ve yağ yakıcı imiş tüm günün menüsü.
Temel problemim gerçekten su, mücadele ediyorum gerçekten. Su hatırlatıcısı yüklerim telefonuna.
Yüzmeyi spordan saymıyorum aslında, sürekli yüzmediğim için oyun var işin içinde ama kızlarla havuzda oynamak yüzmeden fena etkiliyor spor sayılıyor aslında dediğin gibi. Akşama canım çıkmış oluyor, nasıl uyuduğumu bilmiyorum :)

Çok güzel 25 kilo yeni bir görünüş, tamamen değişim demek. Çok güzel, darısı başımıza. Çok tebrik ederim gerçekten.

Kızlar profilime en son fotoğraflarımdan birini ekledim. Görmek isterseniz hatta yüklemek kolay geldi üç beş tane yükleyeyim :KK70::KK70:
Canım ben nasil bir memu uygulayacağını bilmiyorum bana önerebileceğim bir memu var mı saat olarak da hangi saatte yemem hangi saatte bitirmem gerekiyor bilmiyorum

Gelelim menüme

31 temmuz salı

10.00

1/2 limon 4 kaşık yoğury 1 şişe sodadan ayran

10.30
1 dilim dukan ekmek
1 kk peynir
10 y.zeytin
3er dilim kavun karpuz

12.00
1 hurma
Sade t.kahvesi

14.00
100 g kadar tavuk göğsü tavada
Yağsız Salata

18.30
3 kaşık yulaf ezmesi eklenmiş 1 kase kırmızı meyveli nesfit 1 bardak süt 2 tatlı kaşığı buğday ruşeymi 1 hurma 4 badem karışımı

Bu arkadaş beni çoook tok tuttu
Hala taş gibiyim
Lezzeti de fena sayılmaz

23.50
Soda limonlu ayran

1 saat yüzme
30 Dk Yürüyüş
2 l su

Afiyet olsun canım güzel menün

Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedi:KK11:bir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım

Pizza olmasaydı iyiydi ama olmuş bir kere. Telafi edersin canim

Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. @ada81 @cankizzzz @bekolim latiska latiska @anneyim83 N Nisaca @polokey2244 @merryangel @teacheralla @Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfen solmez solmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim :KK9::KK36:
Canım ben gerçekten görmedim
En müsait zamanda yollucam. Şuan ufaklığı emzirip uyutmam gerek :)

Gunaydin
Karatay kahvaltisi yapiyorum :KK66:

afiyet olsun canım

Yeni ay hepimiz için huzur, sabır, irade, boolca eksiler ve musmutlu günler getirsin inşallah:KK68: Tartıya son iki gün, bu ayın ilk cuması hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir gün olmasını diliyorum:KK19::confused:

aminn inşallah

Ah bu eşler..benimkide aynısını yapardı ama sonradan alıştı diyetime ve hiç söylemedi.

benim eşim çok destekçi sağolsun. 2,5 aydır birlikte yemek yiyemiyoruz o geç geldiği için. tabii yanında oturuyorum.
alıştı bişey demiyor şükür. bir de ayrı ayrı yemek yapmama hayran :)

Dünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata

Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedim :KK42:sırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım :KK61:

afiyet olsun canım. ne yersen yaz tabii ki. sadece buraya yazacağın ya da sadece takımı etkileyeceğini düşünerek yemekten vazgeçtiğin günler gelecek. o yüzden mutlaka yaz. ilk gün için güzel menün çikolata kısmı hariç. bir de sabah kahve içtiğin saatte kahvaltını yapmalısın. metabolizmanın çalışması için gıdaya ihtiyacı var. öğlene kadar beklemek kilo vermeni yavaslatır.

Canım ben nasil bir memu uygulayacağını bilmiyorum bana önerebileceğim bir memu var mı saat olarak da hangi saatte yemem hangi saatte bitirmem gerekiyor bilmiyorum

sabah kaçta kalkıyorsun. kahvaltını kaçta yapıyorsun bu önemli. tüm günün saatlerini etkiliyor kahvaltı.

09:00kahvaltı
13-13:30 gibi öğle
16:00 ara
19:00 aksam
21:00 ara

seklinde uygulayabilirsin. kahvaltını daha geç yapıyorsan ona göre diğer öğünleri de kaydırırsın biraz daha ileri saate.
ilk ara da meyve ikinci arada süt,yoğurt ,ayran ya da kefir tüketebilirsin. çok aşırıya kaçmadan şekersiz cay ve kahve içebilirsin. günde en fazla 2 bardak yeşil cay tüketebilirsin
yemeklerin yanında salata ve yoğurt olursa iyi olur.
yemeklerin ölçüsünü kaşıkla belirleyebilirsin. 7-8 kaşık ideal. ilerledikçe düşürebilirsin miktarı
bir ögünde protein ağırlı diğer öğünde sebze ağırlıklı olursa güzel olur.
pirinç pilavı,patates, hamur işi ve şekerli her şeyden uzak durmalısın.
ekmek olarak çavdar ya da tam buğday tercih edebilirsin. 1 öğünde 1 dilim ekmek yeterli olur.
aklıma gelenler bunlar.

tartı işini en kısa zamanda çözmelisin

Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. @ada81 @cankizzzz @bekolim latiska latiska @anneyim83 N Nisaca @polokey2244 @merryangel @teacheralla @Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfen solmez solmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim :KK9::KK36:
Canım sizde okur musunuz yukardaki yazıyı sizi etiketlemeyi unutmusum da @Paytakpikap M Mimozaacicegi :KK68::KK36:

Dünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata

Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedim :KK42:sırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım :KK61:
solmez solmez benden önce benim söyleyeceklerimin aynısını söylemiş zaten. Menü saatlerin gayet güzel. Özellikle akşamı erken kapatmışsın o da güzel. Ama o çikolata olmamalıydı. Kahvaltı konusu çok önemli bundan sonraki menülerinde mutlaka erken bir kahvaltı bekliyorum. Su ve sporu yazmamışsın. Onları da yazman lazım.
Ayy maşallah SübhanAllah Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir değişim ve azim :nazar::nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK68:
Canımsınnnn yaaaa teşekkür ederim darısı sizlere inşallah :KK200::dua::dua:
Canım etimekli diyeti diyetisyen yazmıştı. Tuz ve karbonhidrat Kısıtlı haftada 3 gün yapıyorum, çok güzel sonuç alıyorum. Ödem atıcı ve yağ yakıcı imiş tüm günün menüsü.
Temel problemim gerçekten su, mücadele ediyorum gerçekten. Su hatırlatıcısı yüklerim telefonuna.
Yüzmeyi spordan saymıyorum aslında, sürekli yüzmediğim için oyun var işin içinde ama kızlarla havuzda oynamak yüzmeden fena etkiliyor spor sayılıyor aslında dediğin gibi. Akşama canım çıkmış oluyor, nasıl uyuduğumu bilmiyorum :)

Çok güzel 25 kilo yeni bir görünüş, tamamen değişim demek. Çok güzel, darısı başımıza. Çok tebrik ederim gerçekten.
Çok teşekkür ederim canım inşallah sizleri de çok değişmiş olarak göreceğiz burada. :KK200:

Canım solmez solmez sana ana hatlarını anlatmış zaten. Ben de ufak tefek dokunuşlar yapayım onun yazdıklarına. Kahvaltını mümkün olduğunca erken yapmalısın. Kahvaltıda ben haşlanmış yumurta ve peynir ikilisinden vazgeçmeyenlerdenim. Bol yeşillik, domates, salatalık ve başlangıçta 2 dilim bir süre sonra 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğiyle güzel sonuç alabilirsin. Ekmek yemediğin zamanlar ceviz ekleyebilirsin öğüne. Hayatından kesin kes çıkarman gereken yiyecekler var. Bunların başında şeker geliyor. Çayına ya da kahvene şeker atıyorsan öncelikle bunu bırakman lazım. Beyaz ekmeği hayatından çıkarman şart. Pirinç ve patatesten, her türlü hazır gıdadan ve asitli içeceklerden uzak durman lazım. Bunlara ek olarak kızartılarak yapılan yiyecekleri ve hamur işlerini yemediğin sürece çok güzel kilolar verebilrsin. Bir de akşam en geç saat 18:00 de yeme işini bırakmalısın. Zamanla bizim menülerimizden de örnek alarak kendi beslenme düzenini oturtursun. Mesela bugün bu saate kadar neler yediğini saatleriyle yazabilir misin?

Kızlar bugün sabah beri anca oturdum küçüğümün keyfi yok diş ağrısı var sanırım.
Bugün kahvaltı bile yapamadım.
Site de bi aşağı bi yukarı bebek arabasında geziyoruz. Şimdi uyudu. Anca yemek bulaşık çamaşır girişicem:))

Kızlar merhaba yazamadım uzun zamandır oğlandan kaçırıyorum telefonu alışmasın diye o uyuyunca da ders çalışıyorum haftasonu da sınavım vardı şehir dışında kilo vermem durdu yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum bakalım nasil olacak

Kızlar bugün sabah beri anca oturdum küçüğümün keyfi yok diş ağrısı var sanırım.
Bugün kahvaltı bile yapamadım.
Site de bi aşağı bi yukarı bebek arabasında geziyoruz. Şimdi uyudu. Anca yemek bulaşık çamaşır girişicem:))

Allah kolaylik versin canim

Kızlar merhaba yazamadım uzun zamandır oğlandan kaçırıyorum telefonu alışmasın diye o uyuyunca da ders çalışıyorum haftasonu da sınavım vardı şehir dışında kilo vermem durdu yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum bakalım nasil olacak

Allah kolaylık versin canım
Ise yarar inşallah Kabak detoksu
Akşamdan aksama menulerini yazmaya çalış canım çok giremesende. Bu akşam soracaktım ne yapıyorsun kaç gündür menü yazmıyorsun diye. Ben sormadan sen yazdın :)

Back
X