Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar
bugün benim için çok yoğundu
sabah çıktım akşam geldim
yediklerimi yazayım hemen
sabah herbalifelı sütümü içtim
öğlen dışarda olduğum için 2 lahmacun 1 ayran
akşam bişey yemedim ama belki sütümü içerim
yarın misafirlerim var hazırlık yapıyorum
yarın nasıl dayanacağım profiterol yapıyorum
kuru patlıcan dolma
poaça
başka da ne yaparım bilmiyorum
ben şimdilik kaçtım canlarım
melzeyit bu arada hıngal bende çok severim

sabah peynir ve reçel ekmek yok.
Öğlen brokoli salatası içinde çok az makarna vardı
Akşam ızgara balık ve mevsim salatası.
Gün içinde birer fincan kuşburnu ve yeşil çay.
Az önce meyvemi yedim ve yine yatmadan 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.

Selam kızlar ben ancak geldim bu sabah kahvaltı edemedim ancak bir batdak süt içtim öğlen tavuklu salata yedim akşam da patates salatası yedim 3-4 yemek kaşığı ve yoğurt.Şimdi üstüne yeşil çayımı içiyorum.Akşamı bir meyveyle kapatırım herhalde.Bu gün okulda herkes bana çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldumdelikafadulden insanı en iyi motive eden şey bu söz benceŞeniz
Bu arada melzeyitçiğim tartının pili bitmiş olabilir benimki de öyle olmuştu.Ayrıca iksir tarifi güzel deneyeceğim ben evde papatya çayı var onunla yapsam olur herhalde teşekkürlera.s.

çok güzel olmuş canım menün hiç abartı yok. Ne kadar sevindiriyor değil mi bu sözler, insanı çok motive ediyor.

Hayat, yanina ayran ve tursu yakisan mercimekli kofte gibi olsa
hım nekadar uzun zaman oldu şöylebir mercimek köftesi yemeyeli

ben de çok severim delikafadulden

selam kızlar,kimse yok şuan ama yazayım dedim.öncelikle beyzaya Allah tan rahmet diliyorum.ailesinin durumunu düşünmek bile beni yıpratıyor,sabır sabır sabır diliyorum.ooofff çok zor.gerçekten anlatılamaz.Rabbim kimseyi düşmanımı bile evlat acısıyla terbiye etmesin dilerim.ama hepimiz birer evlatız.oof ooff bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum.:1no2:
bugün 6 yada 7 kaşık pirinç lapası yemişimdir.ama akşam üstü dayanamadım ve eşim için yaptığım çorbadan 2 kepçe yedim.daha sonra eşime yaptığım salatadan da 4-5 çatal tırtıkladım.az öncede arkadaşlar malesef 4 ad.kaymaklı bisküvi yedim.yapmamam lazımdı biliyorum ama malesef dayanamadım. kaydirigubbakcemile bu arada 1.5 lt su içtim.bugün son olarak şekersiz kahve içip biraz leblebi çerez yerim sanırım.tamam fazla abartmıcam söz veriyorum.şu kaymaklı bisküvileri saymaksak aslında bugün pek birşey yemedim.yaptığım lapadan biraz arttı onuda yarına sakladım,ama üzerine yoğurt ekleyince daha iyi oluyor.yapmak isteyen olursa tavsiye ederim.umarım yarını daha zararsız atlatırım.tatlı yemiyeyimde gerisi kolay diye düşünüyorum.

lapa lapa gözün döndü tabi çok normal :teselli:

merhaba arkadaşlar
bugün benim için çok yoğundu
sabah çıktım akşam geldim
yediklerimi yazayım hemen
sabah herbalifelı sütümü içtim
öğlen dışarda olduğum için 2 lahmacun 1 ayran
akşam bişey yemedim ama belki sütümü içerim
yarın misafirlerim var hazırlık yapıyorum
yarın nasıl dayanacağım profiterol yapıyorum
kuru patlıcan dolma
poaça
başka da ne yaparım bilmiyorum
ben şimdilik kaçtım canlarım
melzeyit bu arada hıngal bende çok severim

ay ben de çok severim profiterol cokacimcoook

sabah peynir ve reçel ekmek yok.
Öğlen brokoli salatası içinde çok az makarna vardı
Akşam ızgara balık ve mevsim salatası.
Gün içinde birer fincan kuşburnu ve yeşil çay.
Az önce meyvemi yedim ve yine yatmadan 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.

senin menün de iyi olmuş.
Bu hafta iyi gidiyoruz, hadi bakalım.

meliscim merhaba bugün aranızda olamadım geçmişi okudum
küçük melek için çok üzüldüm Allah ailesine yardım etsin dayanma gücü versin
takım iyi gidiyor bu hafta
bakalım ben tartılmıyorum ne olacak cumaya kadar
sen nasılsın nasıl gidiyor?

ben neler yedim, bugün ilk defa çok öğün yedim.
sabah: bal,peynir ve reçel bir dilim ekmekle. Humana çay, süt.
ara yumurtanın yarısı ve diğer yarısının beyazı (kalanını kızımın kahvaltısına koydum), 3 adet çubuk kraker. elmalı tarçınlı çay
öğlen etli bamya (ne çok yapmışım ye ye bitmedi) 1/2 dilim ekmek
ara 1/4 elma, elmalı tarçınlı çay
akşam tarhana çorbası, köfte patatesli yemek (1 köfte 3 dilim patates), az makarna. 1/2 dilim ekmek
ara çay ve canım çok tatlı istedi, kalorilerine bakıp aldım halley (130 kalori) :tomato:
yatınca bir bardak daha elmalı tarçınlı çay içeceğim.
2 litre su içtim.
yarım saat yürüdüm, birazdan niveanın sporunu yapacağım.
akşamı abartmışım biraz, pişmanım.

Son düzenleme:
meliscim merhaba bugün aranızda olamadım geçmişi okudum
küçük melek için çok üzüldüm Allah ailesine yardım etsin dayanma gücü versin
takım iyi gidiyor bu hafta
bakalım ben tartılmıyorum ne olacak cumaya kadar
sen nasılsın nasıl gidiyor?

iyi gidiyor gibi, ben öyle çok kilo veremem sıkı rejim yapamıyorum emzirdiğim için. Ama abartmamaya çalışıyorum. Ayda 2 kilo hedefim var, onu tutturmaya çalışıyorum.
Ben biraz şiştim, onu atmaya çalışıyorum işte elmalı tarçınlı çay yaptım, yarına gider ödem.
Sen nerelerde gezdin bakalım.
Aman yarın kaçırma, emeklein boşuna gider.

ya ben bugünde spor yapamadım ama yorgunluktan ölüyorum mirmirmirmir
akşama kadar koşturdum eve geldim mutfağa girdim
sabaha pasta bırakmıştım yapılacak ama şimdi yapmaya karar verdim yarın evi temizlerim
off yaa ben yine ne zaman spor yapacam

iyi gidiyor gibi, ben öyle çok kilo veremem sıkı rejim yapamıyorum emzirdiğim için. Ama abartmamaya çalışıyorum. Ayda 2 kilo hedefim var, onu tutturmaya çalışıyorum.
Ben biraz şiştim, onu atmaya çalışıyorum işte elmalı tarçınlı çay yaptım, yarına gider ödem.
Sen nerelerde gezdin bakalım.
Aman yarın kaçırma, emeklein boşuna gider.

yok yarın sanırım kaçırmam çünkü çok sabrettim bu hafta
yok ya gezmek denilemez işlerim vardı ankara da sabah çok iyi idi öğleden sonra yağmur vardı pek zevkli değildi anlayacağın

ya ben bugünde spor yapamadım ama yorgunluktan ölüyorum mirmirmirmir
akşama kadar koşturdum eve geldim mutfağa girdim
sabaha pasta bırakmıştım yapılacak ama şimdi yapmaya karar verdim yarın evi temizlerim
off yaa ben yine ne zaman spor yapacam

bugünm yapma canım, artık yarın yaparsın. Pastanı yap, misafirlerine rezil olma :)

meliscim ben çıkıyorum malum iş var
yarın bi ara girerim görüşmek üzere iyi geceler

kıızllarr güzelleerr ben çok mutluuyum hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: lahana işe yaradı 65.7 delikafadulden kiloyummm allahhım bu hafta geçsin biraz rahatlayayım tekrar yapıcamm ay çok mutluyum bugün son güünn lahana diyetimi hepinizi çok çok öptüümm :lepi: Şeniz a.s.

kıızllarr güzelleerr ben çok mutluuyum hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: lahana işe yaradı 65.7 delikafadulden kiloyummm allahhım bu hafta geçsin biraz rahatlayayım tekrar yapıcamm ay çok mutluyum bugün son güünn lahana diyetimi hepinizi çok çok öptüümm :lepi: Şeniz a.s.

caım harika, 1 kiloya yakın gitmiş ne güzel. Cumaya kadar daha da gider.
Sabahın 7sinde böyle ise, 10da 300-400 gr. daha eksiktir. Benim 300-400 gr. bazen yarım kiloya kadar oynuyor 7 ile 10 arasında.
İyi ne bulursan yemenden korkmuştum, iyi oldua.s.

günayınlar kızlar,
biz yine 7de kalktık. Kavaltımı da yaptım.
boş vakitlerimde girerim yine, öpüyorum.

günaydın arkadaşlar dün akşam şu iksiri yaptım akşam bir bardak içtim sıcak sıcak sabahta soğuk soğuk içtim 1 bardak delikafaduldengeri kalanını soğuk içsem ne olur acaba işyerinde ısıtma imkanım yok ama yarından itibaren iş yerinde yapsam diyorum iyi olur herhalde taze taze içerim bu arada dün akşam ki kilomla sabahki kilom aynı sizce nasıl oluyor -tatlicadiarzu-bu anlamadım bu arada yan masamdaki arkadaş poğaçaları almış hemde ençok sevdiğimden hımmmmmmm delikafadulden ama hayır dedim:sm_cool: ben tam yağlı sütümün içene su katıp yarım yağlı yaptım ve onu içtim birazdanda güzelce kahvaltımı yapacam ah poğaçalar hım bu arada dar gelipte giyemediğim gömleğim bugün daha az dar oldu ve giydim bu iyi bişey değilm:enbuyukkk:i

bu arada çorumun soğuk ve rüzgarlı havasında sabah 25 dakika yürüdüm yolu uzattım ama ancak bu kadar oldu

günaydın arkadaşlar dün akşam şu iksiri yaptım akşam bir bardak içtim sıcak sıcak sabahta soğuk soğuk içtim 1 bardak delikafaduldengeri kalanını soğuk içsem ne olur acaba işyerinde ısıtma imkanım yok ama yarından itibaren iş yerinde yapsam diyorum iyi olur herhalde taze taze içerim bu arada dün akşam ki kilomla sabahki kilom aynı sizce nasıl oluyor -tatlicadiarzu-bu anlamadım bu arada yan masamdaki arkadaş poğaçaları almış hemde ençok sevdiğimden hımmmmmmm delikafadulden ama hayır dedim:sm_cool: ben tam yağlı sütümün içene su katıp yarım yağlı yaptım ve onu içtim birazdanda güzelce kahvaltımı yapacam ah poğaçalar hım bu arada dar gelipte giyemediğim gömleğim bugün daha az dar oldu ve giydim bu iyi bişey değilm:enbuyukkk:i

günaydın melzeyitcim,
nasıl oldu tadı, beğendin sanırım.
Benim akşam çok su içtiğim için akşam sabah arasında 1 kilo farkeder en az, gece boyu tuvalete taşınırım :dance:
Boşver, sen de haftasonu yersin bir poğaçanı, mehalimin dediği gibi 10 puğaça yiyormuşçasına. Gömleğinin dar da olsa olması çok güzel, inceliyorsun demek ki.

bu arada çorumun soğuk ve rüzgarlı havasında sabah 25 dakika yürüdüm yolu uzattım ama ancak bu kadar oldu

Başlangıç için çok iyi canım, havalar düzeldikçe uzatırsın süreni. Ben de dün ancak yarım saat yürüyebildim. Bakalım bugün nasıl olacak.

X