• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Barbunya, 1 d. ekmek, salata, 2 bardak ayran
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: 1 saat tempolu ve hızlı yürüdüm :lepi:

selam kızlar bugün et günüm.sabah baktım yine 700 gitmiş.her gün 700.iyi ama hiç yoktan iyidir.neyse bugün herzman ki gibi bitkisel çayı içtim sonra 5 -6 köfte 3-4 parça haşlama tavuk yedim ve çok az ekmek yani 1 ekmeğin 1/4 ü gibi.bişi olmaz sanırım.ayrıca 45 dk pilates ki bu 3 gün selülit kürü günü yani sürekli kalça basen hareketleri yapıyoruz baya etkili oluyor ve ardından 3 millik yürüyüş 40 dk sürdü.ama yorgunluktan ancak bitirebildim 3 mili.az sonrada köfte ve tavuk yiyeceğim.

700 gr çok çok iyi tebrikler!

Canlarım cep tel.den yazdığım için tek tek yanıt veriyorum ama hepimiz iyi gidiyor gibiyiz ))) öğle yemeğinde az tavuk ve salata yedim yanında 1 dilim ekmek ve salata. Kızlar canım browni istedi, yemeyeyim değil mi!!!

Etrafımda herkes browni yiyor canım ((((( ama ben dayanıyorum

Canlarım, 40 dk tempolu yürüdüm, geldim :))))

Kızlar, ben de ufak ufak yemek yiyeceğim. dün yediklerimin aynısı. 1 enginar, 3 köfte, ayran, 1 dilim ekmek ve salata :)))))

Canım maşallah, Allah nazardan saklasın çok iyi gidiyorsun :nazar: Sakın bozma lütfen. Browni de yememişsin çok tebrik ediyorum. Herkes yerken zor tabii. Çantanda kuru meyve olursa daha iyi oluyor öyle anlar için. Yürüyüşünü de yapmışsın, tebrikler.

Bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz, ediyorsunuz. Açım, açım. Şimdi bir meyve yiyeceğim.
İyi geceler, tatlı rüyalar :)))))

Canım bu akşam geç yemişsin ama bu sefer de daha geç yattın sanırım. Meyve biraz olsun kesmiştir umarım.

evet bugunki zayıflamadan cok şişmanlamak maksatlı gıbı yemıs olduklarıma gelınce

kahvaltı:
2 d. ekmek
1 kk kadar peynir
söğüş 1 bardak süt (kahvaltım fena deıldı ama öğlen oof of :( )

ara öğün :
1 kucuk elma. (buyugu daha guzel duruyordu ama kucugunu aldım :) )

müthiş öğlene gelince :(
2 dolu yemek kasıgı kadar patates salatası
1 ufak pogaca 1/2 borek
4 yemek kasıgı havuc yogurtlaması
2 tane yaprak sarma :(
yeşil salata

daha neler neler yapmıs saolsun annemde yemedım yınede cok yedım...
nasıl erıtcem bunları ya çok pişmanım :(

Öğle yemeği karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Sanırım 4 dilim kadar ekmek yemiş gibi olmuşsun (patates, pogaca, börek, sarmanın içi). Onun dışında salata yemen çok iyi olmuş. Kötü etkileri azaltmıştır. Ama protein eksik kalmış. Onun dışında çok kötü değilmiş canım. Tatlı yememişsin sonuçta. O çok daha önemli bence. O listemizde hiç yok çünkü.

gercekten mii
benım dıyetısyenım çikalata asla yok dedi. belki benim vermem gereken kilo daha fazla belki ondan demıstır :gitme:

Benim listemde de yok. Yersem kaçamak oluyor. Ve dayanamayıp yersen sakın aç karnına yeme, sağlıklı yemeğini yedikten sonra ye dedi. Ama listede falan hiç geçmiyor.

hihihi ne kadar şişko oldugumu gosterıyor :P ama gitcek gitcek hepsii :))

40 dk spor yaptım hıc bu kadar terledıgımı hatırlamıyorum
annem sporun ardından gordugunde saclarımı esofmanlarımla yıkadıgımı sandı hatta kaydirigubbakcemile3
evdeki merdiveni 10 kez ındım çiktim
agırlık calıstım epey hafıf hafıf kosarken (yarım lıtrelık su şişeleriyle kaydirigubbakcemile3 ama oldukca etkılı sımdı bıle yazı yazarken kol kaslarımın ne kadar calısmıs oldugunu farkedıyorum)
50 şerlik aralıklarla 200 ip atladım
50 mekık cektım dızlerım kırık sekılde
başkaa hıı yer hareketlerı yaptım bacak calıstırdım benzerını duvara dayanıp ayaktada yaptım 25 lık setlerle
aksam bide yuruyuse cıkcam bugunki kacamagı halletmıs olurum umarım :)

Çok güzel spor yapmışsın canım, tebrikler :nazar:

bende artık daha dikkatli olacağım inş.
akşam yemeğim 1 kase çorba
2parça tavuk ızgara
4yk taze fasülye
3yk yoğurt
bol salata
çayımı içtim birazdan bi kupa daha yeşil çay içerim
gece sütümü de içer yatarım
bende artık spor yapacağım bacağım daha ii gibi

Çok sağlıklı olmuş, afiyet olsun. Bacağının daha iyi olmasına çok sevindim canım. Spora da başladın mı süper olacak.

Günaydın kızlar.

Yine çok az uyudum. Uyanalı da neredeyse 1 saat oldu. Kahvaltımı yapayım bari. Görüşürüz.

Harikasın canım, tebrikler :)))

Canım bu akşam geç yemişsin ama bu sefer de daha geç yattın sanırım. Meyve biraz olsun kesmiştir umarım.

Canım, meyve çok kesmedi ama dayandım :))) Ne olacak, bilmem. Alışırım inşallah :)))

Günaydın kızlar.

Yine çok az uyudum. Uyanalı da neredeyse 1 saat oldu. Kahvaltımı yapayım bari. Görüşürüz.

Canım, ne oldu? Neden erkenden uyandın? Umarım ciddi bi şey yoktur.

Kahvaltımı yapıyorum, aynı. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.
Bugün öğle arası şiir okuyacağım kızlar, sahneye çıkacağım ya, biraz süslendim:kedi:
Hepinize güzel perşembeler:)

Canım, ne oldu? Neden erkenden uyandın? Umarım ciddi bi şey yoktur.

Yok canım, önemli birşey yok, iş yetiştirmeye çalışıyorum. Neyseki çok önemli bir iş değil, stres olup yemek yemiyorum yani. Ama vakit alıyor işte, uykusuz kalıyorum. Uykusuzluk bende şişkinlik yapıyor. Bugün çok iyi uyumam lazım ki yarın güzel sonuç alayım.

Bugün öğle arası şiir okuyacağım kızlar, sahneye çıkacağım ya, biraz süslendim:kedi:

Afiyet olsun canım. Süslen tabii, iyi yapmışsın :) Güzel okumalar canım.

hepinize güzel günler diliyorum canlarım
bugün bütün şişkinliğim gitmiş ama yarın döneceğim için takıma biraz zarar vereceğim
takımdan ayrıldım çok kilo aldım ama dönmeden veremeyeceğim çok üzgünüm :((
sabah klasik kahvaltımı yaptım ek olarak çilek yedim
meyve yemeyi hepinize tavsiye ediyorum güne enerjik başlıyosunuz

herzaman ki gibi harıkasın :)
ben yapamıyorum sen gibi umarım azmım le sana ulasabılırım :(

günaydınn kızlar buğün çpk yoğunum bakamayabilirim yemek yapyomm:)

kolay gelsin :)

başarılar :)

sizede iyi perşembeler...

evin içinde yürüyorum dizim fena değil... işlerimi halledersem akşam üzeri yürüyüşe çıkacağım inş.
yeşil çayımı içeceğim şimdi...

Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz

Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz

canım geçmiş olsun...
miden mi sorun sadece?? tansiyonunu ölçtür istersen... çorba iç istersen çnk birden midene yüklenme...çok üzüldüm yaa

Sagol canim tansiyon da dustu galiba gozlrerim karariyor kahvalti yaptim simdi uzaniyorum zaten gecer yakinda

ethoscuğum çok geçmiş olsun şok diyetler herkese yaramıyor malesef aynı sıkıntı bendede var aç kalığımda hemen şeker problemi yaşıyorum
dosbacığım bence dizini zorlama hafftaya başla derimm
dün bende kızım hamburger menü almış babası onun patateslerinden sadece 3 tane yedim 2 yudum az az kola içtim birde ip atladım sonra aacayip miğde bulantısı baş dönmesi lavaboya gittim ama çıkartamadımda eşime ben ölüyorum hakkını helal et benden yanna hellal olsun dedim çok korktum kötü bir akşamdane dokundu bilmiyorumm

Back