Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitim sizinde listeniz doğruydu hatasız olduğu için hiç vakit almadı bizimkini yapıştırırken sizinkinide ekledim canım haberin olsun...

teşekkür ediyorum ayrıca kontrol için hemde güzel kilo gitmiş maşallah...

kalisteciğim teşekkür ederim
kızlar takımların durumlarına şöyle bir baktım görmediğim 2 takım var muhtelem kuvvet bu hafta sonunda 1.ci sizsiniz tebrik ediyorum en kötü ihtimal diyorum 2.cisiniz oda süpriz yapan bir takım olursaa hadi bakalım 3-4 haftadır çok iyi gidiyosunuz bense yerimde sayıyorummm ((

laelaelaelaelaekızlar diyetisyeni bırakıyorumm sositosositolaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae üfff ne sıkıcığı bir gün kimsede yok acaba yeni arkadaşlarmı alsak nach canım bu arkadaşlar çok yoğunlarr topiğimiz gerilerde kalmaya başladı ayıp olmasındiye ben boş boş yazıyorum ya önceden sohbeti yakalayamazdık şimdi sürekli eski tekrarlarımı okuyorum hehehehe

Canlarım, okuldan çıktım, derse gidiyorum. Çok güzel kilo vermişsiniz. Beni atsanıza takımdan.. Rezil rüsvayım.
Öğlene doğru kuru kayısı yedim. Öğlen bir porsiyon adana biir dilim ekmek ve ayran.
Melzeyitim, ben de dün akşam düşündüm yeni arkadaşlar çağırmayı. Hafta sonu bakarız, davet yaparız canım. Çok sağol.

vallahii nach takımın hiç tadı kalmadı böyle giderse bende gelmeyecem artık şunu yedim bunu içtim bi sabah bi akşam buranın amacı yedim içtim hadi ben gidiyorum değilki artık arkadaşlar bana kızacak ama günlük katılım böyle olacaksa ben yokum amacından çıkmış olur iş

selam kızlar çok yoğun bir gündü sabahtan beri okul işleriylle uğraşıyorum aslında kaprisli tiplerin bürokrasisi.kağıt imza işleri.hallettim gibi inşallah.esas oğluşumu sünnet ettirdik.ayyy bazen acısını hissediyor ağlıyor canım.1 hafta 10 gün sürermiş.gerçi yarın öğleye ağrısının %90 ı azalır dedi.ahhh bugün geçse hemendolayısıyla ne yedim ne yemedim hiç hatırlamıyorum

kızlar merhabalar giremedim 1 haftadır kusura bakmayın bugün evime dönüyorum inş
kilom 70 regl dönemindeyim bu hafta ancak yarım kilo verebildim öpüyorum hepiizi

Tebrikler, yine de vermişsin sonuçta. Mens döneminde maydanoz suyu iyi geliyor. Ödemi çok güzel atıyor. Ben gelecek ay mens başlamadan 2-3 gün öncesinden içmeye başlayacağım. Zayıflatmasa da o dönemlerde şişkinlik olmasını engelliyor en azından.

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun darısı başıma inşallah ben regl oldum bugün o yüzden tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile

Canım o dönemler için maydanoz suyunu tavsiye ediyorum. Bana çok iyi geldi. Sen dersleri hallettin boşver, şimdi de diyete başlarsın. Ama bence birkaç gün dinlen, kendine gel. Stresin geçsin önce canım. Kiloları eninde sonunda vereceğiz.

Oğluşunun sünneti hayırlı olsun. Kıyamam ben ona. Yarına geçer artık.

Koşturduğun için yesen bile yakmışsındır. Abartmadığın sürece sorun olmaz bence.

Kızlar, 1. olmuşuz:)))) Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum :))))))))) Kendimi hariç tutuyorum ((((((((((((((

Kızlar, sizlerden destek bekliyorum. Gerçi zaten gösteriyorsunuz, sağolun ama üzerimde otorite kurmanızı istiyorum. Önümüzdeki hafta tartıda yüzüm gülsün. Bugün ayağım daha iyice iyice. Akşamüstü özel derse gittim, çocuğun annesi pilav yedim, 2 kaşık kadar yanında bir parça tavuk. Çok değildi tabi. Kızlar, bu aralar sağlık konusunda çok dertliyim. Gastritim azdı. Midem çok rahatsızlanıyor. Bir anda bulanıyor, bastırmak için bi şeyler yiyorum. 2 saattir çok kötü. Mide ilacı içtim ama kafi gelmedi. Şimdi bir dilim ekmekle peynir yiyeceğim.

Melzeyitim, haftasonu başvuru topiğinden bi kaç arkadaş davet edelim. Birlikte seçelim :))) Ama gitme, ağlarım bak!!!!!

Canım, güzel sonuç da alıyordun, neden bıraktın? Keşke bırakmasaydın (( Kontrol korkusu olunca daha sıkı oluyoruz :)

Ücretsiz izin evrakları mı canım? Hiç sevmiyorum bu bürokrasi işlerini ((
Oğluşunun sünneti hayırlı olsun canımmmmm. Biraz erken olacak ama düğününü de görün inşallah :))))

Tam yemek vakti geldim, kimse yok. Ben de yemek yiyeyim bari cokacimcoook

Yemek vaktini kaçırmamak lazım canım. Afiyet olsun :)))

Nachcim vallahi hepimiz. Birbirimize baski yapALim bence limit koyalim su kadR spor sunlar yenilecek djye hepimize lazimmotivasyon

Doğrusun ethoscum. Bu hafta birbirimize daha çok zaman ayıralım, hepimiz. Birbirimizi cesaretlendirelim.
Oğluşun nasıl canım? Canım benim, ya :)))

Eloş çok güzel sonuç almış canım, ama böyle şok bir diyetten sonra çok dikkatli olmak lazım. Kilolar daha hızlı gelebiliyor, dikkat et Elacım

Doğrusun ethoscum. Bu hafta birbirimize daha çok zaman ayıralım, hepimiz. Birbirimizi cesaretlendirelim.
Oğluşun nasıl canım? Canım benim, ya :)))

Iyi gibi arada agriyor agri kesici ile durumu kurtarmaya calisiyoruz gece uzun oacak gibi.evet ceza verelim yada haftalik odul koyalim

Iyi gibi arada agriyor agri kesici ile durumu kurtarmaya calisiyoruz gece uzun oacak gibi.evet ceza verelim yada haftalik odul koyalim

İnşallah oğluşun gece sıkıntı yaşamaz tabi siz de :)))
Kesinlikle bi yaptırım bulmak lazım. Sen de düşünsene, ben de düşüneyim. Yapalım bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…