kızlar merhabalar giremedim 1 haftadır kusura bakmayın bugün evime dönüyorum inş
kilom 70 regl dönemindeyim bu hafta ancak yarım kilo verebildim öpüyorum hepiizi
tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun darısı başıma inşallah ben regl oldum bugün o yüzden tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile
selam kızlar çok yoğun bir gündü sabahtan beri okul işleriylle uğraşıyorum aslında kaprisli tiplerin bürokrasisi.kağıt imza işleri.hallettim gibi inşallah.esas oğluşumu sünnet ettirdik.ayyy bazen acısını hissediyor ağlıyor canım.1 hafta 10 gün sürermiş.gerçi yarın öğleye ağrısının %90 ı azalır dedi.ahhh bugün geçse hemendolayısıyla ne yedim ne yemedim hiç hatırlamıyorum
tebrik ederim fıstıklar sabah demiştim ben güzel kilo vermişsiniz diye :)) devamı gelir inşallah...
vallahii nach takımın hiç tadı kalmadı böyle giderse bende gelmeyecem artık şunu yedim bunu içtim bi sabah bi akşam buranın amacı yedim içtim hadi ben gidiyorum değilki artık arkadaşlar bana kızacak ama günlük katılım böyle olacaksa ben yokum amacından çıkmış olur iş
laelaelaelaelaekızlar diyetisyeni bırakıyorumm sositosositolaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae üfff ne sıkıcığı bir gün kimsede yok acaba yeni arkadaşlarmı alsak nach canım bu arkadaşlar çok yoğunlarr topiğimiz gerilerde kalmaya başladı ayıp olmasındiye ben boş boş yazıyorum ya önceden sohbeti yakalayamazdık şimdi sürekli eski tekrarlarımı okuyorum hehehehe
selam kızlar çok yoğun bir gündü sabahtan beri okul işleriylle uğraşıyorum aslında kaprisli tiplerin bürokrasisi.kağıt imza işleri.hallettim gibi inşallah.esas oğluşumu sünnet ettirdik.ayyy bazen acısını hissediyor ağlıyor canım.1 hafta 10 gün sürermiş.gerçi yarın öğleye ağrısının %90 ı azalır dedi.ahhh bugün geçse hemendolayısıyla ne yedim ne yemedim hiç hatırlamıyorum
Tam yemek vakti geldim, kimse yok. Ben de yemek yiyeyim bari cokacimcoook
Doğrusun ethoscum. Bu hafta birbirimize daha çok zaman ayıralım, hepimiz. Birbirimizi cesaretlendirelim.
Oğluşun nasıl canım? Canım benim, ya :)))
Iyi gibi arada agriyor agri kesici ile durumu kurtarmaya calisiyoruz gece uzun oacak gibi.evet ceza verelim yada haftalik odul koyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?