• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yatmadan bir bakayım dedim kızlar geçmişi okudum tek tek yazamıyorum yatıcam çok yorgunum öpüyorum herkesi iyi geceler...

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor: Yok.

Afiyet olsun canım :)))

yatmadan bir bakayım dedim kızlar geçmişi okudum tek tek yazamıyorum yatıcam çok yorgunum öpüyorum herkesi iyi geceler...

Hoşgeldin canım, nasılsın? Umarım herşey istediğin gibidir :)

Canlarım, sabah tartıldım. Yüzüm pek gülmedi :( Bu hafta dikkatliydim ama, giden falan olmamış. Umarım haftaya sonuç alırım.
Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.

13.TAKIM 152. ETAP

ad1 ( 55.7 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Nur_84 (70.5 / / / %)
CheGuevera ( 66.2 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
taylor ( 67.4 / / / % )
ethos ( 76.2 / / / % )
Ela ( 63.5 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (343.8 / / / %)

günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım dün meyve günümdü akşam yemeği yedim malesef çnkü meyve günü benim için işkence gibi bişeydii buğün yumurta ve yoğurt günü buğün sıkıyım biraz diyorum haftaya devam edeceğim çünkü incelme oldu çok kilo gitmemiş ama dünün etkiside olabilir akşam 2 kaşık erişte 2 kaşık mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt yedimm ve sonuççç
63.800 başlamıştım hafta sonu almışım sanırım 61.800 buğün yarın ne kadar olcam bakalımm:)))
4 günde 2 kilo dün tutsaydım keske kendimmii:(((((((((((((

13.TAKIM 152. ETAP

Nur_84 (70.5 / / / %)
taylor ( 67.4 /66,3 /1,1 / 1,63 % )
ethos ( 76.2 /76,2 /0,0 /0,0 % )
Ela ( 63.5 / 61,8 / 1,7 /2,68 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (343.8 / / / %)

elacığım tebrik ediyorumm vallahi dün ben bir kaçırdım misafirimiz vardı onu yemeğe götürdümm ayy kaçırdımda kaçırdım dosbacığım bilirsin sen orayı hancılara gittim bal kaymak bol kızarmış ekmek ve kuzu etii kusura bakmayın zaten listede yokum ohh yırttım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar gecen haftakikkloma dusmjsum ancak yani 76.2 yimyine bugun cok yogunum gorusmek uzere

elacığım tebrik ediyorumm vallahi dün ben bir kaçırdım misafirimiz vardı onu yemeğe götürdümm ayy kaçırdımda kaçırdım dosbacığım bilirsin sen orayı hancılara gittim bal kaymak bol kızarmış ekmek ve kuzu etii kusura bakmayın zaten listede yokum ohh yırttım
tşk ederim cnm afiyet olsun işte tutmak gerkiyo yoksa dayanamıyosun benim eşim saolsun ağzıma sokuyo zorla ye boşver diyeee destek olmuyo köstek olma diyorum
Gunaydin kizlar gecen haftakikkloma dusmjsum ancak yani 76.2 yimyine bugun cok yogunum gorusmek uzere

cnm sıkılaşmısındır cok spor yapıyosunhihoyyyt

arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM

Kızlaaaaar 66.3 kiloyum. Geçen haftaya göre 1.1 kilo vermişim. Öpüyorum hepinizi.

3 kilo daha versem normal kategorisine gireceğim. Hadi bakalım sağlıklı ve çabuk olur inşallah.

günaydıııııınnnnn a.s.
nasılsınız canlarım ben iiyim bugün klasik kahvaltı ile başladım
eşim evi çok dağıtmış çok işim var
adcım neden izne ayrılmış şaşırdım ??
melzeyitim hancılar deme bana :)) benim çocukluğum hasanzahirde geçti :)) balına kaymağına doyum olmuyo :)) afiyet olsun canım ... ben kaçamak yaptığımda eğer değiyorsa çok üzülmüyorum en azından hakkıyla yaptım diyorum :)) sen de üzülme hakkını vermişsin :))
taylor canım süpersin çok güzel vermişsin mezun edeceğiz seni
elacım sende süper vermişsin ama koruması zor biliyorsun çünkü şoka girdi vücudun az az yemeye çalış aslında bende yapmak istiyorum ama cesaretim yok

süpersin cnmm hadi bakalım durmak yokk çıtır olcazz fitt olcaz yazaa kadar:dance:hihoyyyt:teytey:

Çok sağol canım. Sen de süper vermişsin. Çok güzel, ince ve sağlıklı olucaz hepimiz :)

günaydıııııınnnnn a.s.
nasılsınız canlarım ben iiyim bugün klasik kahvaltı ile başladım
eşim evi çok dağıtmış çok işim var
adcım neden izne ayrılmış şaşırdım ??
melzeyitim hancılar deme bana :)) benim çocukluğum hasanzahirde geçti :)) balına kaymağına doyum olmuyo :)) afiyet olsun canım ... ben kaçamak yaptığımda eğer değiyorsa çok üzülmüyorum en azından hakkıyla yaptım diyorum :)) sen de üzülme hakkını vermişsin :))
taylor canım süpersin çok güzel vermişsin mezun edeceğiz seni
elacım sende süper vermişsin ama koruması zor biliyorsun çünkü şoka girdi vücudun az az yemeye çalış aslında bende yapmak istiyorum ama cesaretim yok

Günaydın dosbacım. İnşallah bir an önce sağlıklı ve güzel bir biçimde mezun olmak istiyorum canım. Daha 13.3 kilo var ama çoğu gitti azı kaldı :)

İşlerinde çok kolay gelsin. Günün güzel geçsin a.s.

melzeyitcim bence de yediğine değdiyse hiç düşünmeyip önüne bakmak lazım. Sen onları bir iki güne eritirsin.

13.TAKIM 152. ETAP

Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0,0 % )
Nur_84 (70.5 / 70,0/0,5 /0,71 %)
taylor ( 67.4 /66,3 /1,1 / 1,63 % )
ethos ( 76.2 /76,2 /0,0 /0,0 % )
Ela ( 63.5 / 61,8 / 1,7 /2,68 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (339,4 / 336,1/3,3/ 0,97%)

nur izinlimiydi bilemedim aynı geçtimm onu listemiz hazır öğleden sonra 5.takıma veririm sonrada koyarımm belki o arada nurda gelir

Son düzenleme:
**** 5.TAKIM 152 .ETAP ****

tombili ( 79.3 / 78.7 / 0.6 / 0.76% )
mersa ( 77.0 / 76.7 / 0.3 / 0.39% )
Ocean ( 79.7 / 80.5 / -0.8 / -1.00% )
chocolategirl ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
zazez ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59% )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 382.0 / 380.5 / 1.5 / 0.39% )

melzeyitim bizim listemiz tamam canım... boş olduğunda bakarsan :))

kızlar merhabalar giremedim 1 haftadır kusura bakmayın bugün evime dönüyorum inş
kilom 70 regl dönemindeyim bu hafta ancak yarım kilo verebildim öpüyorum hepiizi

Hoşgeldin canım, nasılsın? Umarım herşey istediğin gibidir :)

teşekkür ederim canım idare ediyorum bu aralar sinir stres hepsi birbirine girdi sanırım bunaldım derslerden falan ondan olsa gerek sen nasılsın?

Canlarım, sabah tartıldım. Yüzüm pek gülmedi :( Bu hafta dikkatliydim ama, giden falan olmamış. Umarım haftaya sonuç alırım.
Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.

diyetisyene başlamış mıydın sen canım eğer ki başladıysan ve listeye uyuyorsan dişini sık eninde sonunda istediğin sonucu alacaksındır

13.TAKIM 152. ETAP

Nur_84 (70.5 / / / %)
taylor ( 67.4 / / / % )
ethos ( 76.2 / / / % )
Ela ( 63.5 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (343.8 / / / %)

listede çok az kişi kalmış yaaa bilmiyorumkismile

Kızlaaaaar 66.3 kiloyum. Geçen haftaya göre 1.1 kilo vermişim. Öpüyorum hepinizi.

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun darısı başıma inşallah ben regl oldum bugün o yüzden tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile

Back