Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hhımmmm uzun zamandır canım poğaça istiyodu böyle sıcak sıcakkk ohh afiyetle yedim 300 gr almış görünüyorum ama umrumda bile değil inceliyorum ya mezurada bu bana yetiyor
şimdi bacağım il kölçtüğümde 55 di 52 olmuş
ama nasıl ölçüyorum bi görseniz hehehesıka sıka bi hal oluyor
belim 74 dü 72 yi hatta 71 i gördüm
göbek kısmım 84 dü 82 olmuşş göğüs ölçmüyorum gittikçe küçülüyor kalça 96 idi 94 olmuş böyle giderse yaza çıtır olacamm hehehe

bu arada hedef ölçülerimide yazayımm
bacak 45 halen 7 cm var
bel 65oo daha çok var
göbek 70
basende 85 istiyorum yani çok çokk hepsinden 10 cm vermem lazım 10 cm 15 kilo eder değilmi offf off bitsede gitsekk

Son düzenleme:
günaydın hepinize melyezit ne güzel incelmişsin bende inceldim bu hafta 1 kaç cm.ama kilom aynı değişmedi.kahvaltım kalsik birazdan spor başlıyor.sıksık yazmaya çalışacağım umarım

günaydın kızalr
buğün meyve günüm nasıl gececek bakalımm

günaydın elacım valla çok iyi gidiyorsun ben senin yaptığını yapamam asla mesela.seni tebrik ediyorum hiç tartıldın mı nasıl gidişat belli oluyordur mutlaka.elma çok acıktırır canım çilek iiyi seçim tok tutuyor.ananas da öyle hem yağ da yakıyor

günaydıııııınnnnn a.s.
evime geldim kızlar ilk defa kilo almadım zaten geçen gittiğimde yeterince almıştım veremedim
dizlerimdeki problem arttı bu hafta yürümek istiyordum ama şu an yürüyemem ağrılarım var (
bugün rüyamda melisi gördüm beyaz kapaklı kitabını imzalıyordu tanışıyorduk :)) doç.dr ferda diye :)) vee çok incecik bi beli vardı harikaydı :)) ayy güzel rüyaydı inş. arkadaşımın istediği herşey gönlünce olsun
kaçamaklarım oldu ama çok hareketliydim kilo olmamış artık bende ii bi diyet yapmak istiyorum yeteeeeerrrrr
bugün günüm var oraya gideceğim akşama burda olurum hepinizi öpüyorum

dosbacığım canım hoşgeldinn kilo almamana çok sevindim ethoscuğum vallahi sanada çok sevindim inceldiğine göre yağlar gidiyor demektir
elacığım hadi bakalım cumaya az kaldı bakalım yarın ne kadar ffark edecek

sporumu yaptım daha iyiyim bugün 40 dk.pilates ama karın çalıştık bugün baya iyi geldi o yüzden mekik çekmedim üstüne.ardından 4 mil yürüyüş yaptım 50 dk.falan.duşumu aldım.öğle olarak da 1 kase çorba 2 kaşık melemen ve 1 bardak erik hoşafı.acaba hoşaf kaçamak değildir

cnm güzel gidiyo korkulcak gibi deil yarım elma,5 çilek,1 muz yedimm cnm yarın dilim ekmekk ama çokk halsiz hisettim kendimi dışarı çıkcaktım bayılırım diye korktum şimdi iyiyim muz yedim tok tutar bayaa yeşil cayımı içiyorum suu
yap cnmm veririz beraber
cnm incelme var eşim bile fark etti kilodada fark var yarın belli olur cnmm

afiyet olsun cnmm hoşaftaa şeker çoktur inş cnm ben sekeri tuzu kestim yağda yemiyomm bende dün pilates yaptımm buğün fırsat olmadıı

elacım bu diyeti yaparken baştan beri ekmek yedin mi hiç? mesela dün et günündü dimi özellikle dün yedin mi mesela ben eti ekmeksiz yiyemem

Ohh, incelmeye başladın artık arkadaşım, gözün aydın :)))))

günaydın hepinize melyezit ne güzel incelmişsin bende inceldim bu hafta 1 kaç cm.ama kilom aynı değişmedi.kahvaltım kalsik birazdan spor başlıyor.sıksık yazmaya çalışacağım umarım

Canım, demek ki sıkılaşmışsın. Çok iyi, tebrikler :))))

Hoşgeldin canımmm. Kilo almamana çok sevindim, ağrılarına üzüldüm.
Rüyan da çok güzelmiş. Melisimin tüm işleri açık olsun :)))

kızlar bu arada 1 bardak muzlu süt ve 1 elma ile aramı yapıyorum
poğaçanın ceza sı öğlen az ve öz yiyecem

Afiyet olsun canım. Öğlen neler yedin acaba:)))

Canım, hoşşaftaki şeker kaçamak oluyor ((
Sporun ve hoşşaf dışındaki beslenmen çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))

Canlarım, öğleye doğru olması gerektiği gibi kaçamğım oldu. Öğrenci browni almış ingilizcecilere. Kıymamadım, çok hevesle verdi. Yedim. Öğlen salata ve 3 tekirdağ köfte yedim. Şimdi de bir küçük patates yedim. Akşama da çorba ve zeytinyağlı fasülye var. Ayağım çok iyi değil. Korkuyorum.

elacım bu diyeti yaparken baştan beri ekmek yedin mi hiç? mesela dün et günündü dimi özellikle dün yedin mi mesela ben eti ekmeksiz yiyemem
cnm ekmek yok tuz yok seker yokk 3 beyaz yokkkkk yaniii

cnm yürüyüş yaparsan eritirsin dicem ama ayağın gecmemiş
bi doktora görün bence iyice kötüleşmesin cnmm browni dışındaa güzel beslenmişsin

nach ne yemedim ki öğlen
3 mercimek köfte(3 et yerine geçiyormuş ben karbonhidrat diye yedim)
4-5 kaşık dolu dolu değil ama ciğer sote
salata
1 kase çorba
bugün et hakkımı çok kullandım

bu arada 1 poğaça 2 dilim ekmek 1 peynir ve yağ değişimi içeriyomuş rahatladım
şuana kadar tek kaçamağım mercimekler oldu oda ekmek yerine yedim ne bileyim et yerine geçtiğini
akşam salata ve patlıcan yiyecem közlenmiş aç kalmasam bari

Canım, doktora gideyim diyeceğim ama yıllar önce aynı yeri incittiğimde doktor yavaş yavaş geçer, dinlen demişti. Şimdi daha farklı ne diyecekler bilmiyorum. Galiba zamanında orayı ben kalıcı olarak zorlamışım. Hemen nüksediyor

Ben de mercimek köfteyi karbonhidrat sanıyordum
neyse,karobnhidratı abartmamışsın :) Akşam telafie edersin

Kızlar, ben geldim. Öyle uykusuzum ki. Ama size bakmadan edemedim. Bir geçmişi okuyayım.

Nachtigallcım, işleri yetiştirdim canım. Ama çok uykusuz kaldım. Canım ayağım kötüleşmiş. Daha fazla sıkıntı çekmeden bir doktora gitsen keşke. Gerçi daha önce de gitmişsin, sen bilirsin.

melzeyitcim, sabahki yediğine değmiş gibi görünüyor, afiyet olsun canım.

Benim en son ölçülerim bel 79, kalça 108, bacağın tepe noktası da 63 cm.

Hedeflerim de bel 58, kalça 90, bacağın tepe noktası 45 cm.

Daha önce fazla spor falan yapmadan en zayıf halimde belimi 63 cm yaptığım olmuştu. Şimdi sporla daha da iyi olur diye düşünüyorum. Belimi 21 cm, kalçamı 18 cm, bacağımın tepe noktasını 18 cm. inceltmeyi hedefliyorum. Böyle de sıkı hedeflerim var yani :) Ama bunlar olduğunda da fıstık olacağım resmen :) Hedefimi yüksek tutayım da ne kadar başarırsam o kadar iyi olur.

Bu arada mercimek köftesini benim diyetisyen karbonhidrata sayıyor. Onu yersen ekmek yeme diyor.

ethos 1 haftada 1 cm başarılı bir sonuç, tebrikler.

dosbacım geçmiş olsun. Kilo almamana sevindim, harektli olduğun için tebrikler.

ela çok kolay gelsin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…