- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Evet ama bunlar bir ihtimal . Yapmayadabilir...
şunu demek istiyorum , fikri verirken eleştirerek laf soka soka vermemek gerek.
(siz böyle yaptınız demiyorum )
Benim abimle aramda 26 ay fark var . Dünya bir yana abim bir yana , aynı şekilde o da bana öyle . Küçükken de öyleydi . Ha herkes böyle mi olur ? Tabii ki değil . Bunları yaşamadan bilemeyiz . Bebeğim şu anda 4 aylık . 18-19 aylık iken ben de düşünüyorum (ha çok zor bir çocuk olur tabii ki kararım değişebilir ) bu karar herkes için başkadır . Çocuk yapacak olan , sorumluluklarını da , zorluklarını da biliyordur herhalde
Canım bunun bi matematiği yok ben şuan hamileyim ilk meleğim olacak Allah nasip ederse.Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Bebelerin sevgisi evde kinetik enerjiye dönüşüyorbenim oğlumda 13 aylık bi 13 yıl daha düşünmüyorum oğlana zor yetiyorum.
bir de şeyi merak ediyorum peşpeşe çocuk yapanların enerjilerini nereden temin ettiklerini.
Süpersin, aynen öyle oluyorBebelerin sevgisi evde kinetik enerjiye dönüşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?