- Konu Sahibi Mutluanne88
-
3 yasa kadar beklemeyi düşünüyorum böylesi daha sağlıklı olur inşallahKızım 14 aylık ve çok zor bir bebek. Ek gıdayı hiç istemiyor sadece emmek istiyor. Gece de çok uyanır. Buna rağmen gündüz 4 öğün ek gıda vermeye gayret ediyorum. Bu çok yıpratıcı. Bu hafta işe başladım. Hem çalışıp hem bebekle ilgilenmek daha da yorucu. En az 4 yas olmali bence. O zamana kadar uyku düzene girer çocuk bağımsız olur bezden kurtulur vs.
48 aylık benimki. Dört yaş değil 48 aylık. Bence araları 20 yaş olmalı. Menopoza girmezsem oğlanı askere gönderip hamile kalıcam. Başka türlüsünü düşününce bile ruhum çekiliyor.
Bence acele etmemelisin daha cok kucuk en azindan 3yas olmali bence canimArkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Dedikleri gibi üç yıl bekleyin bi sorun yoksa egerArkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Aralarında 2.5 yaş mı varBenimkilerin arasında 33 ay var. 1-2 ay gaz sancıları hariç çok zorlanmadım. İlk çocuğum sakin olduğu için 2. yi hemen yaptım. İyi ki de yapmışım. Şimdi hep beraber oynuyorlar. Artık bana hiç ihtiyaçları yok. Kuduruyorlar, evin altını üstüne getiriyorlar ama olsun. İkisi birbirine oyun arkadaşı oldu. Erken yapmakta fayda var dediysem 13+9 ay da çok azmış hani!!! Yaşınız çok ilerlemediyse hemen düsünmeyin. Ama aralarında 3 yaş olması bence ideal.
Düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum sizi.Oğlum 3.5 yaşındayken hamile kaldım. Ona rağmen çok zorlandım. Hamileliğim zor geçti. Oğlum işe ilgilenirken çok zorlandım ki hala öyle. Tuvaletini kendi yapabiliyor, üstünü kendi değiştirebiliyor birde . 13 aylık bebek tamamen size bağımlı, ben oğlum ile ilgilenemiyorum yeterince diye bile vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?