- 21 Ağustos 2015
- 31.610
- 95.743
- 598
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
Sezeryansa 2 yıl dr korunun diyo zaten.
Masallah 1 yasında bebenin pesinden kosarken,2.aklınıza gelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralarinda 2 3 yas olabilir . bakiliyo . benim oyleydi. 3. bebek supriz oldu bana. 4 yas 15 aylik ve yeni dogmus uc cocuk var. zormus ama. 2 cocuga bakiyordum cok zorlanmiyordum 3 cocuk hem bana fazlaymis be aralari az old icin zor.Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
yahu ne bicim bi yorum. kizcagiz tavsiye istiyor tavsiyeeeeeeeee . yermenizi devil . kendisi bakacak sizmi.Aa cok geç kalmissiniz. Hemen calismalara baslayin
aynen bende oyle dusunuyorum. benimde biri 4 digeri 15 aylik iki kizim vardi yetiyodum onlara. ucuncum supriz oldu bi haftalik su an. zorlaniyorum . ama iki cocuk hic zor dgl bence bakiliyo. arkadas bebegi 2 yasina gelince denemeye baslayabilir. idealOlmayacak diye birşey yok ama öncelik şartlar çok önemli hele ki bu devirde. İki kızım var büyük kızım 5 küçüğü 2 yaşına girecekler ilk başlarda zorlukları vardı ama şuan çok şükür ikisinede yetebildiğimi düşünüyorum. Şöyle iki yaşına doğru bir daha düşünün derim yinede.
aynen bende oyle dusunuyorum. benimde biri 4 digeri 15 aylik iki kizim vardi yetiyodum onlara. ucuncum supriz oldu bi haftalik su an. zorlaniyorum . ama iki cocuk hic zor dgl bence bakiliyo. arkadas bebegi 2 yasina gelince denemeye baslayabilir. ideal
amin aynen esitlik. ben ikisininde cocuk oldugunu unutmamaya calisiyorum. kucuk oldugunu pardon. 3 numara gelince zorlandim aralari ikincimle 15 ay cunku. 2 cocuk iyide sonrasi zormus
Önemli olan eşit davranabilmek,ikisinede aynı ilgiyi,şefkâti gösterebilmek. Yoruluyoruz ediyoruz ama öyle çokda zor değil. Çok şükür varlıklarına .. @elifsitare Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın,huzurla büyütün inşâAllah ❤
Sağlık ve özel problemleri ayrı tutarak diyorum. Bunun kararını kimse veremez. Her ailenin dinamiği farklıdır. Her bebek-cocuk farklıdır. Maddi -manevi yetebilecegine emin olmak önemli.Sezeryansa 2 yıl dr korunun diyo zaten.
Herkes kendi yaşadığını bilir . Konu sahibi zorlanmayacağını ya da zorlanacağını akıl edemeyecek durumda değil herhalde . Bazı yorumlar gerçekten çok antipatik . İsteyen 5 sene ara verir isteyen 1 sene . Kime ne ?
Sevgili konu sahibi eğer bebeğiniz çok zor bir bebek değilse, siz de kendinizde o gücü görebiliyorsanız neden olmasın ? Elbette zor olacaktır ama insanlar ikiz,üçüz bir arada büyütüyorlar . Bence bu işin ‘ne zaman kardeş olmalı’ diye yazılı bir kuralı yok . Bu ailece sizin ve bebeğinizin durumuna bağlı .
Kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı vermeniz dileğiyle ❤
240 aylık olduğunda mı48 aylık benimki. Dört yaş değil 48 aylık. Bence araları 20 yaş olmalı. Menopoza girmezsem oğlanı askere gönderip hamile kalıcam. Başka türlüsünü düşününce bile ruhum çekiliyor.
Iyide, bebek daha gelişiyor. Şu an "masum" bebek bir iki aya hirçin olabilir, yemeği red edebilir, tüm odayi kariştirabilir,..
Yani her anlamda daha çok erken bir bebeği düşünmesi için. Ve ikizler ile kiyaslanilmaz. Onlar ayni zamanda gelişiyor ve bir seçenek yok.