Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Dedikleri gibi üç yıl bekleyin bi sorun yoksa eger
Çünkü öbür türlüsü hem sizin için hem de çocuklarınız için çok zor olur
Biliyorsunuz ki onların yaşları aynı olucak neredeyse ikiz gibiler yani resmen
Çocukluk dönemini bir şekilde atlatırsınız yakınlarınız yardım eder filan nasipse ama inanın ergenlik dönemi çok zor bi süreç olur
Hele cinsiyetleri farklıysa...
Nereden biliyorsun diyicekseniz kendim ve kardeşimden biliyorum
Erkek kardeşimle aramda sadece 1.5 yaş var.
Ben 9 aylık bebekken annem onun haberini almış. Ben tam onların ilgisini isterken kardeşim dogmuş. Geç konuşmuşum. Hatta bebekken bi kere kaybolmuşum annem anlatır hep evde boya mı ne yapılacakmış o kardesimi uyutuyormuş beni de anneannemlere bırakmış bende çıkıp gitmişim.
Bu ilk çocugunuzun kisilik ozelligini bile etkileyebilir bence kıskanç olabilir ki ben bi zamanlar öyleydim. Ya da kinci olabilir hala öyleyim. Sürekli kücuk kardesine zarar vermek isteyebilir. Kardesim uyurken burnunu ısırmışım bu yüzden beşigi ulasamayacagim bi yere koymuslar onunda rahatı bozulmuş.
Ergenlige hic girmek istemiyorum
Kizlar erkeklerden önce ergenlige girer ondan önce ergenlige girdim ve asilestim ardindan o da girdi tabiki ve evde resmen asilik yarışı yapıyoruz.
Onlardan farklı tarzda oldugum icin eleştiriliyorum bile. Küçük kardesin ne hissetigini bilemem ama buyuk icin böyle yani en azından benim icin böyleydi.
Şuan oturun ve bebeginizle ilgilenin onu nasil geliştirebileceginizi düşünün