6 aylık bebek hakkında

Yesilimsim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
65
8
1
Kızlar 6 aylık bebek kaç saat uyanık kalabilir ve kaç saat uyur gündüz? Benim oğlum bazen üç kez uyuyor en az 1.5 saat olacak şekilde, bazen beş kez uyuyor 20 dk yarım saat şeklinde, bugün ilk defa iki uyku istedi ikinciye de zor uyuttum🤦‍♀️ bir düzen oluşturamadım uyumak istemediğinde kaldırıyorum uyutmuyorum orda mı hata yapıyorum acaba..
Bide alt diş etinde kare kare diş şeklinde kabarcık olmuş onu fark ettim, sizce ne zaman çıkar??

Kızlar 6 aylık bebek kaç saat uyanık kalabilir ve kaç saat uyur gündüz? Benim oğlum bazen üç kez uyuyor en az 1.5 saat olacak şekilde, bazen beş kez uyuyor 20 dk yarım saat şeklinde, bugün ilk defa iki uyku istedi ikinciye de zor uyuttum🤦‍♀️ bir düzen oluşturamadım uyumak istemediğinde kaldırıyorum uyutmuyorum orda mı hata yapıyorum acaba..
Bide alt diş etinde kare kare diş şeklinde kabarcık olmuş onu fark ettim, sizce ne zaman çıkar??
Kabarcıklar bizim de öyle yer yapmıştı ve 8,5 aylıkken çıktı ilk dişi.

İkincisi de gece uykusu nasıl ?

Geç çıkmış ya ben kabarcığı görünce bir umutlanmıştım :))
Gece uykusu güzel 21.00 gibi uyutuyorum 7.00 de de kalkıyor
Deliksiz mi uyuyor,çok sık mu uyanıyor ?
Gece uyuyan bebek gündüz çok sık uyku aramıyor genelde
Bence 2 uyku iyi :))

Deliksiz mi uyuyor,çok sık mu uyanıyor ?
Gece uyuyan bebek gündüz çok sık uyku aramıyor genelde
Bence 2 uyku iyi :))
İki kez uyanıyor emip uyuyor genelde
Tabi ağrısı sancısı olur o başka
Bence Gündüz uykusunun da bir düzeni olmalı yaa hiçbir işime bakamaz oldum
Bir de fark ettim ki uyummayınca hep gün boyu mızmız oluyor o da rahatsız oluyor

Bir de fark ettim ki uyummayınca hep gün boyu mızmız oluyor o da rahatsız oluyor
Evet gündüz uykusu düzenli olmalı. Benim bebeğim yanlış hatırlamıyorsam eğer 7 gibi güne başlardık bi 10 gibi uyuturdum bi de 3 gibi sanırım
Ama ikinci uykuyu kısa keserdik yani 1 saatten fazla uyutmazdım uyandırırdık hemen
Gece uykusu bi daha 8 buçuk 9

Evet gündüz uykusu düzenli olmalı. Benim bebeğim yanlış hatırlamıyorsam eğer 7 gibi güne başlardık bi 10 gibi uyuturdum bi de 3 gibi sanırım
Ama ikinci uykuyu kısa keserdik yani 1 saatten fazla uyutmazdım uyandırırdık hemen
Gece uykusu bi daha 8 buçuk 9
Anladım inşallah biz de bir düzene gireriz bir haftadır baya bozuldu böyle işte

Back
X