12 yıllık canım evim:)

pırıl pırıl ,sıcacık iyi günlerde oturun inşallah..allah ağzınızın tadını bozmasın....

güle güle otur cnm çok güzel ayrıca tülünde çok güzel olmuş emeğine sağlık

pırıl pırıl ,sıcacık iyi günlerde oturun inşallah..allah ağzınızın tadını bozmasın....

güle güle otur cnm çok güzel ayrıca tülünde çok güzel olmuş emeğine sağlık

ayy kızlar çok teşekkür ederimmmmm

güzel bakan gözler güzel görür herzaman söylerimmma.s.

güle güle oturun evinizde
gerçekten bende inanamadım 12 yıllık eşyalar olduğuna
çok şık ve güzel eviniz var :)

yalnız o mutfaktaki tezgah üstünde duran elektronik eşyalar çok kalabalık gibi göründü gözüme, ben pek sevmemde tezgah üstünde o kadar eşyayı sadece onu söyleyim dedim

hayırlı doğumlar size, kızınız bir avazda kucağınıza gelir inş

hem zevkli hem beceriklisin maşallah...
çocuğunla eşinle mutlulukla oturun inşallah:)))
şiir gibi oldu:)

canım teşekkür ederimmmmŞeniz

haklısın çok kalabalık fakat inan şu an koyacak başka bi yer yok hepsinide kullanıyorum elimi altında olsunlar istiyorum...

kocaman bir mutfak balkonum var ve kışa doğru orasını kapatacağız.orayada boydan boya dolap yaptırıcam o zaman bunların hepsini fırın dahil balkona çıkartacağım 2. bir mutfak olacak bana inşallah tatlım o zamanda çeker eklerim inşallah....

hem zevkli hem beceriklisin maşallah...
çocuğunla eşinle mutlulukla oturun inşallah:)))
şiir gibi oldu:)

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlımmmŞeniz

herşeyiniz çok güzel canım.
12 yıllık gibide durmuyor arkadaşlarında dediği gibi gelin evi gibi.ailenizle birlikte huzurla ve mutlulukla yaşayın. a.s.

nereede 12 yılllık ev neredee....:)))

bu ev şahane ötesi.. herşeyde süper bir uyum var.. ne kadar güzel döşenmiş. her oda ayrı bir renk.. herşeyiyle mükemmel...

Allah bir ömür huzurla mutlulukla yaşlanmayı nasip etsin sizleree..

herşeyiniz çok güzel canım.
12 yıllık gibide durmuyor arkadaşlarında dediği gibi gelin evi gibi.ailenizle birlikte huzurla ve mutlulukla yaşayın. a.s.

cok hoş huzurla oturun ...

ayy kızlar çok tatlısınız çok teşekkür ederimm...

bu güzel sözleriniz mutlu ediyor beni herşey gönlünüzce olsun inşallahhhŞeniz

cıvıl cıvıl çok zevkli sıcacık bir eviniz var bayıldım
ayrıca maşallah pırıl pırıl hiç 12 yıllık bir ev gibi değil
mutluluğunuz artarak çoğalsın

cıvıl cıvıl çok zevkli sıcacık bir eviniz var bayıldım
ayrıca maşallah pırıl pırıl hiç 12 yıllık bir ev gibi değil
mutluluğunuz artarak çoğalsın

oy canım çok teşekkür ederimmmm:1hug:

aynı güzel dileklerle öpüyorum seniŞeniz

o kadar sıcacık kı evin ya bayıldım gercekten.hiç 12 yıllık gibi durmuyor...Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın.Rabbım huzurunuzu,sağlığınızı,mutluluğunuzu hiç bozmasınnn

o kadar sıcacık kı evin ya bayıldım gercekten.hiç 12 yıllık gibi durmuyor...Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın.Rabbım huzurunuzu,sağlığınızı,mutluluğunuzu hiç bozmasınnn

canımm çok teşekkür ederimm aynı güzel dileklerle öpüyorummŞeniz

canım ben ilk başka bir sayfada şu tüllerin resmini görüp hayran olmuştum orada sadece tüllerin resmini çekip koymuşsun bu arada bende mutfağıma kirpi ipten perde yapmak için model arıyordum seninkileri öyle çok beğendim ki koridorada yapıcam bu durumda :))

bende 11 yıllık evliyim. Evin gerçekten çok hoş ve çok temiz bizde salonda oturuyoruz dolayısıyla biraz zor oluyor sürekli düzenli tutmak :))

birde bi şey sorucam koltuklarını sonra kaplattın heralde berjerlerin arkasının deri olması kullanım açısından bir sıkıntı yaratıyormu ?.. bende kaplatmayı düşünüyorum da

cnm gerçekten çok güzel bayıldım. renkler zaten benim oturma odamla aynı tonda ve uzuuuun yıllarda değiştirmeyi düşünmüyorum insana canlılık veriyor.:) allah huzur ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin.

ablacım evin müthiş. 12 yıllık gibi değil de yeni gelin evi gibi maşallah iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…