12 yıllık canım evim:)

çok beğendim evinizi pırıl pırıl ve tertemiz güle güle oturun

ablacım evin müthiş. 12 yıllık gibi değil de yeni gelin evi gibi maşallah iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah

çok teşekkür ederimmm kızlarrrrrrr:kedi:
çokk çokkkk daha güzelleri sizlerin olsunnnopuyorumnanaktan
evim minik çileğimle daha da güzelleştiii teyzeleri:asigim:
darısı tüm bebiş isteyenlere inşallahhhhhhh:Saruboceq:

canım teşekkür ederim öncelikleŞeniz
evet salonda oturunca düzenli tutmak baya zor olyor heleki şimdi kızımla hepten zorlaştı hep kucağımda çunki
2 erkek dağıtıyor peşlerinde bennn-tatlicadiarzu-
tülü yaparsan mutlaka görmek isterim şimdiden kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile5

salondaki koltuklarım kaplama değil canım ama ben zevkime göre yaptırtmıştım mobilyacıya
sürekli oturacağın yer için tavsiye etmiyorum çünkü çok kayıyorrrrrrrrr:bbo:
ama temizliği çok kolay :lepi:

ev çok güzel maşallahAllah prens ve prensesinle vede eşinle mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat nasip etsin bu arada klozet takımına bittim çok güzel olmuş ellerine sağlık nasıl yaptığını tarif edebilirmisin lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH daha nice 12 senelere erdirsin sizi inşallah. Çok renkli ve sıcak bir eviniz var. GÜle güle oturun.

huzur ve mutluluğunuz hiç eksik olmasın....a.s.

evin cok güzel güle güle otur

ALLAH daha nice 12 senelere erdirsin sizi inşallah. Çok renkli ve sıcak bir eviniz var. GÜle güle oturun.

çok teşekkürler kızlar:kedi:

viyolecim özelden yazdım tatlım

valla ben yeni gördüm senin evini. ondan dolayı cevapta geç oldu. canım evin çok güzle ama birşey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyeceğim. yatak odanda hem bebek beşiği hemde bilgisayar vardı yanılmıyorsam ve bilgisayar radyasyon yadığı için bebeğin orda kaldığı sürece zarar görecek. bence imkanın varsa bilgisayraın yerini değiştir. ben mesela salona bir köşeye koydum bilgisayarımı. zaten salonum modern olduğu için çokta bozmadı konsepti.yazık bebişine.:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim canım
o pc şu an iptal canım bebiş yüzünden
notebook kullanıyorum
inan evde başka koyacak yer yok maalesef:umursamaz:

Cok güzel renkli renkli bir ev.Huzurla oturun insallah.

çok teşekkürler canımmm

çok tatlı bir evin var güle güle otur canım ama salonundaki halı biraz sırıtmış,sanki yinede harika

a.s.ben sızın hayranınızım cok becerıklısınız yaptıklarınız muhtesem nette o kadar kırpı ıpten perde gordum ama sızın yaptıklarınızın yanından bıle gecemez Allah nazardan korusun sızın gıbı marıfetlı bır hanımın evıde bu kadar guzel olabılır ALLAH MUTLULUKLA YASAMAYI nasıp etsın

evin çok güzel cıvıl cıvıl demetcim. bebeğini de güle güle büyüt inş.

çok teşekkür ederim canımmŞeniz

çok tatlı bir evin var güle güle otur canım ama salonundaki halı biraz sırıtmış,sanki yinede harika

teşekkürler canım benim evet halım için senin gibi düşünenler var ama inan benim gözüme nedense batmıyor belkide çok severek aldığımdandır -tatlicadiarzu-
ama tekrar salonumu değiştirirsem bu sefer hep düz ve açık renkler kullanıcam:lepi:

güle güle oturun

teşekkür ederimmmmŞeniz

ay canım benim yaa ne güzel sözler bunlarrrrr:kedipuyorumnanaktan
aslında o kadar da becerikli sayılmam canım çaktırmabilmiyorumkismile
işte elimden geldiğinceolumunekankayizsmile
Allah hepimizin yuvalarından mutluluğu huzuru en önemlisi de sağlığı eksik etmesinn:Saruboceq:

inşallah benim evimde 12 yıl sonra böyle yeni görünür

eminim daha da güzel görünür canım benimolumunekankayizsmile

Hayat dolu bir eviniz var.
Mutlu günlerde oturun.

çok teşekkür ederim mutlu oluyorum bu sözlerinizleŞeniz
sanırım işin aslı evini sevebilmekte:asigim:

ne güzel rengarenk bi evin war ayrıca üstünden12 yıl geçmiş gibi de durmuyor:)

çok teşekkürler canımmmm evimde benim gibi rengarenkkkkhihoyyytŞeniz

eviniz çok hoş Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
eşiniz ve çocuklarınızla mutluluğunuz daim olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…