çok beğendim evinizi pırıl pırıl ve tertemiz güle güle oturun
cnm gerçekten çok güzel bayıldım. renkler zaten benim oturma odamla aynı tonda ve uzuuuun yıllarda değiştirmeyi düşünmüyorum insana canlılık veriyor.:) allah huzur ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin.
ablacım evin müthiş. 12 yıllık gibi değil de yeni gelin evi gibi maşallah iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah
canım ben ilk başka bir sayfada şu tüllerin resmini görüp hayran olmuştum orada sadece tüllerin resmini çekip koymuşsun bu arada bende mutfağıma kirpi ipten perde yapmak için model arıyordum seninkileri öyle çok beğendim ki koridorada yapıcam bu durumda :))
bende 11 yıllık evliyim. Evin gerçekten çok hoş ve çok temiz bizde salonda oturuyoruz dolayısıyla biraz zor oluyor sürekli düzenli tutmak :))
birde bi şey sorucam koltuklarını sonra kaplattın heralde berjerlerin arkasının deri olması kullanım açısından bir sıkıntı yaratıyormu ?.. bende kaplatmayı düşünüyorum da
huzur ve mutluluğunuz hiç eksik olmasın....a.s.
evin cok güzel güle güle otur
ev çok güzel maşallahAllah prens ve prensesinle vede eşinle mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat nasip etsin bu arada klozet takımına bittim çok güzel olmuş ellerine sağlık nasıl yaptığını tarif edebilirmisin lütfen:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH daha nice 12 senelere erdirsin sizi inşallah. Çok renkli ve sıcak bir eviniz var. GÜle güle oturun.
valla ben yeni gördüm senin evini. ondan dolayı cevapta geç oldu. canım evin çok güzle ama birşey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyeceğim. yatak odanda hem bebek beşiği hemde bilgisayar vardı yanılmıyorsam ve bilgisayar radyasyon yadığı için bebeğin orda kaldığı sürece zarar görecek. bence imkanın varsa bilgisayraın yerini değiştir. ben mesela salona bir köşeye koydum bilgisayarımı. zaten salonum modern olduğu için çokta bozmadı konsepti.yazık bebişine.:ecrin_bebek:
Cok güzel renkli renkli bir ev.Huzurla oturun insallah.
evin çok güzel cıvıl cıvıl demetcim. bebeğini de güle güle büyüt inş.
çok tatlı bir evin var güle güle otur canım ama salonundaki halı biraz sırıtmış,sanki yinede harika
güle güle oturun
a.s.ben sızın hayranınızım cok becerıklısınız yaptıklarınız muhtesem nette o kadar kırpı ıpten perde gordum ama sızın yaptıklarınızın yanından bıle gecemez Allah nazardan korusun sızın gıbı marıfetlı bır hanımın evıde bu kadar guzel olabılır ALLAH MUTLULUKLA YASAMAYI nasıp etsın
inşallah benim evimde 12 yıl sonra böyle yeni görünür
Hayat dolu bir eviniz var.
Mutlu günlerde oturun.
ne güzel rengarenk bi evin war ayrıca üstünden12 yıl geçmiş gibi de durmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?