Evliliğin Çıkmazları..

Çalışmadığım için mi, anlamadım ?
evet yani bişeyler planlayacak vaktiniz oluyor. onun için dedim. hem çalışıp hem plan yapacak enerji yok demek ki adamda, hem huyu da buymuş. ben doğru olan bu demiyorum ama sizin durumunuz için mantıklı olan bu.

evet yani bişeyler planlayacak vaktiniz oluyor. onun için dedim. hem çalışıp hem plan yapacak enerji yok demek ki adamda, hem huyu da buymuş. ben doğru olan bu demiyorum ama sizin durumunuz için mantıklı olan bu.

İnanın bu plan,program işi hep bende zaten.
İstanbul'da yaşayan oydu ben bu şehri hiç bilmezken, sürekli araştırdım.Cocukla nereye gideriz,bizi maddi olarak sarsmayacak nasıl etkinlik yaparız gibi.
Ama benim eşim memur yani hafta içi yoğun bir temposu olsada akşam 6 da evde,bir sürü resmi tatil oluyor,izin oluyor.. Kaldı ki bende hem çocuk,hem ev,hem derslerle uğraşıyorum,dezavantajım sürekli evde duran insanın çalışmıyor,eli boş gibi oluşu..Ama gerçekten değil..
Hadi hafta içi yorgun hiçbir şeye dokunmasın.Hafta sonu o da biraz gayret gösterebilir,en azından davet edilen yere gidebilir mesela.
Bakalım biraz o beni,biraz ben onu kabullenerek ikimizide mutlu edecek ortak bir payda buluruz umarım.

X