Off ablam bu nasıl ev, çok beğendim Allah huzurnu eksik etmesina.s. yanlış anlamazsan bitek halıların rengi gözlerimi tırmaladı resimlerde, ama gerçekten çok güzel evin. İnşallah bebişiniz de dünyaya gelir birlikte mutlu mesut aynı çatı altında geçer gider ömür...
canım sıcacık renkler ne güzel valla
halından bendede var oturma odamda...
güle güle oturun..
ama tüm evini merakla bekliyorum
cnm cok güzelmiş evin 12 yıllık demişin sanki yeni kurulmus ev gibi masallah
agız tadıyla güle güle otur inşallah a.s.
çok güzel çokta canlı bir salonun var yenilecek bir yerde göremedim rengi çok sevimli turuncu.ama siz devamlı oturduğunuz için değiştirmek istersiniz doğaldır.
canim evin cok güzel güle güle saglikla huzurla mutlulukla otur valah hide degiscek bir evn yok hepsi cok güzel sik turuncular halilara cok güzel olmus hele perdene bayildim valah güle güle kullan..
Maşallaaaah nekadar zevklisin sen öyleee evin çok güzel güle güle oturun niceee seneleree.evinizin bereketi,huzuru,neşesi,mutluluğu eksik olmasıııın..
evine ilk geldim ne alıcağımı bilemediiiimm sana KENDİN GİBİ ÇİÇEK ALDIIIIMa.s.Şenizyerimseniben
güle güle oturun.
demekki eşyalarınızı düzenli kullanmışsınızki eskimemiş.
tadilat gerekli gibi görünmüyor.
perdedeki kelebeklerde bi ara çok modaydı.
diğer odalarıda bekliyorum
eviniz çok güzel görünüyo hiçte 12 yıllık görünmüyo valla
Hiç çocuk varmış gibi değil, çok düzenli ve şık bir ev, güle güle oturun.kaydirigubbakcemile5
valla maşallah sana canım...
evinde pozitif bir enerji var ne güzel..
sanırım sıcak renkleri kullanmışsın ondan...
ne kadar düzenli ve temiz cidden tebrikler...
bu arada bende klozet takımından örmüştüm aynı model ama farklı renkte ama hediye ettim..
oğluşunun odasıda çok şeker....
ömür boyu mutluluklar dilerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?