ayyyy herkes gelmiş buraya ben niye burayı görmedim yahuuu:) demetcim maşalllah pırıl pırıl evin çok temiz ve düzenlisin tatlım allah eşinle çocuklarınla sağlıkla mutluluk uzun ömürler huzur versin evine rabbim:1hug:
Sakallı ipten yaptığın perdelerini ve klozet takımını daha önce görmüştüm e öyle marifetli bir hatuna böylede bir ev yakışır... çok renkli, çok zevkli huzurlu bir yuva...İnşallah ömür boyu eşin, oğlun, kızınla mutlu mesut yaşarsınız....
maşallah huzurunuz ve mutlulugunuz cok bellı oluyo rabbım saglıgınızı ve mutlulugunuzu bozmasın...
evin cok güzel canım hele renk uyumu süpermiş.allah huzur dolu günler nasip etsin inşallah
Ne kadar tertipli, düzenlisiniza.s.12 yıllık demişsiniz, maşallah yeni gelin evi gibi, evin hanımı becerikli olunca böyle oluyorbiblolarınızın hepsi birbirnden güzel, ama prenses doğunca ne olur bilmem?fisfisfis onunda yatağı, dolabı pek bi güzel annesi güle güle oturun evinizde, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
canım evinde ciddi manada burdan bizlere kadar ulaşan bi pozitiflik var.
sanırım huzur ve mutluluk tam anlamıyla yaşanıyor.buda eşyalarına ,odalarına, duvarlarına dahi sinmiş.
Allah huzurunuzu ,mutluluğunuzu kat be kat arttırsın,nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.
Bizle paylaştığın için evini çok teşekkürler cnm...
Allah sağlıkla ve huzurla oturmak nasip etsin bi ömür boyu.........a.s.
oyyy diloşum da gelmişşşşşşş sefa getirmişşşşşşşşş:lepi:Şeniz
diloşum ne ikram edeyim sana tatlım gıymatlım çay kahve ne alın bacımmmmm:teytey:
teşekkür ederim canım o senin güzel bakışınnn
beklerim ne zaman istersen bak tımam mıııııııŞeniz:teytey:a.s.
Demetcim kendin gibi cıvıl cıvıl evinde
Allah ağzınızın tadını bozmasın
ben bi sütlü gayfeee alayımmm barim gelmişkennkaydirigubbakcemile3
ilsucummm hoşgeldin canım çokk teşekkür ederimmmmmŞeniz
hiçbirimizin tadı bozulmasın canım kuzularımızla daha da artsın inşallah hayatın tadıııııııı:Saruboceq:a.s.
hemennn diloşummmmmmalkisalkisalkis
buyur şekercimmmm:teytey::lepi:
canım cok ciciymıs evınız.
güle güle iyi gunlerde oturun insallah.
evin çok tatlı olmuş canım
güle güle oturun herşey çok güzel
kızlar eve nerdne bakıyorsunuz
ay süperrr bayıldım hemen kocamaan bi MAŞALLAH yuvanda huzurlu sağlıklı mutlu çileğinle oğluşunla ee tabi kocişinle bir ömür geçirmenizi dilerim .ayrıca yakışıklı oğluna pasaklı deme gayet toplu annesi .ay seneye aybala bu evi ne güzel dağıtır .delikafaduldensende peşin koşarsın artıkın :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?