Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canımm bende bayıldım yaaa çok güzel evin maaşallah..hiçde öyle tadilata gerek yok bence..bitek dedigin gibi yerler ahşap desen marley sanırım onlar değiştimi tamam işte...çok güzel güle güle saglıklı günlerde oturun.
gören 12 senelik ev demez kesinlikle çok derli topluve şık bir evinişz var oğlunuzla ve kızınızla daha güzel senelr geçirin inş.(bu arada klozet takımı ve perdelerinize bayıldım çokda marifetli bi bayansınız )
pırıl pırıl ,sıcacık iyi günlerde oturun inşallah..allah ağzınızın tadını bozmasın....
güle güle otur cnm çok güzel ayrıca tülünde çok güzel olmuş emeğine sağlık
güle güle oturun evinizde
gerçekten bende inanamadım 12 yıllık eşyalar olduğuna
çok şık ve güzel eviniz var :)
yalnız o mutfaktaki tezgah üstünde duran elektronik eşyalar çok kalabalık gibi göründü gözüme, ben pek sevmemde tezgah üstünde o kadar eşyayı sadece onu söyleyim dedim
hayırlı doğumlar size, kızınız bir avazda kucağınıza gelir inş
hem zevkli hem beceriklisin maşallah...
çocuğunla eşinle mutlulukla oturun inşallah:)))
şiir gibi oldu:)
herşeyiniz çok güzel canım.
12 yıllık gibide durmuyor arkadaşlarında dediği gibi gelin evi gibi.ailenizle birlikte huzurla ve mutlulukla yaşayın. a.s.
cok hoş huzurla oturun ...
nereede 12 yılllık ev neredee....:)))
bu ev şahane ötesi.. herşeyde süper bir uyum var.. ne kadar güzel döşenmiş. her oda ayrı bir renk.. herşeyiyle mükemmel...
Allah bir ömür huzurla mutlulukla yaşlanmayı nasip etsin sizleree..
cıvıl cıvıl çok zevkli sıcacık bir eviniz var bayıldım
ayrıca maşallah pırıl pırıl hiç 12 yıllık bir ev gibi değil
mutluluğunuz artarak çoğalsın
eviniz çok güzel güle güle oturun
o kadar sıcacık kı evin ya bayıldım gercekten.hiç 12 yıllık gibi durmuyor...Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın.Rabbım huzurunuzu,sağlığınızı,mutluluğunuzu hiç bozmasınnn
![]()