12 yıllık canım evim:)

Çok temiz derli toplu ve sıcak bir evin var allah huzurla oturmayı nasip etsin.Ayrıca salondaki orta sehpan benimkinin aynısı .:) :)

ço beğendim canım yaaaaa
bence de hiç 12 yıllık gibi değil , maşallah sana ve oğluşuna :)))
mavi hastalığımız var gibi biraz yerimseniben
klozet takımına bittimmmmmmmmmmmmmmm , ellerine sağlık , süperdi valla

Çok temiz derli toplu ve sıcak bir evin var allah huzurla oturmayı nasip etsin.Ayrıca salondaki orta sehpan benimkinin aynısı .:) :)

teşekkür ederim mavilimm
demek ki zevklerimiz benziyormuş seninlekaydirigubbakcemile5
güzel dileklerine canı gönülden aminnnn..
cümlemize inşallahhhh...

ay ayy ayyy kim gelmiş evimeeeedelikafadulden

hoşgeldin tatlımmmŞeniz

teşekkür ederimmmm

mavi hastalığım var doğru valla:lepi:

sen de yaparsın şekercim sende ne maharetler varrrrrrkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim tekrar tatlımmmmŞeniz

çoook güzelmişşş.alkisalkisalkis
bebişin olmasına rağmen heryer onun kıracağı şeyler doluusırnaşık şey

çooook güzeeeel bi ev.
çoçuklu bi ev gibi gelmedi bana birde yazmasanız 12 yıllık olduğunu tahmin edemezdim.
mavi ve turuncuyu sewiyorsunuz sanırım. salonda oğluşunuzun odasında da yakışmış.
mutlulukla oturun inşallh

çok teşekkür ederim canımm

çok daha güzelleri senin olsun inşallahhhhhhŞeniz

valla öncelikle seni tebrik ederim 12 yıllık demişsin ama herşeyin yeni ve modern duruyor...
birde evinin heryeri çok renkli yani cıvıl cıvıl ve çok renkli bir kişiliğin var galiba, özellikle oğluşunun odasına bittim çok süperdi...
Yüce Rabbim evinizden huzurunuzu eksik etmedin...

tek kelimeyle süper bir ev hiçte 12 yıllık gibi durmuyor rabbim huzurunu arttırsın evlatlarınle birlikte mutlululukla yaşamayı nasip etsin

tek kelimeyle süper bir ev hiçte 12 yıllık gibi durmuyor rabbim huzurunu arttırsın evlatlarınle birlikte mutlululukla yaşamayı nasip etsin

güzel gözler yürekler güzel görürŞeniz

teşekkür ederim kızlar...

en güzelleri sizlerin olsun..

yuvalarınız bebek sesleriyle şenlensinnnŞeniz

:asigim::asigim:
cıvıl cıvıl renklerle döşenmiş,çok güzel bir eve sahipsin canım.
içim açıldı inanki.
rabbim güzel günlerde otumak nasip etsin..

masallah masallah diyemeden baslamayayim yoksa sevgi nazarim degicek ondan korkuyorum
12 yildir oturdugunuz eviniz gercekten tebrik ederim sizi
Allah daha nice 12 yillarla huzurlu ve mutlu olursunuz
kizinin oda takimida cok guzel
cok zevkli ve hamarat bir kadinsiniz

canım çok teşekkür ederim çok tatlısınŞeniz

Rabbim çok daha iyilerini sana nasib eder inşallah mutluluklar hep seninle olsunkaydirigubbakcemile5

ayy canımm bende bayıldım yaaa çok güzel evin maaşallah..hiçde öyle tadilata gerek yok bence..bitek dedigin gibi yerler ahşap desen marley sanırım onlar değiştimi tamam işte...çok güzel güle güle saglıklı günlerde oturun.

gören 12 senelik ev demez kesinlikle çok derli topluve şık bir evinişz var oğlunuzla ve kızınızla daha güzel senelr geçirin inş.(bu arada klozet takımı ve perdelerinize bayıldım çokda marifetli bi bayansınız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…