Off ablam bu nasıl ev, çok beğendim Allah huzurnu eksik etmesina.s. yanlış anlamazsan bitek halıların rengi gözlerimi tırmaladı resimlerde, ama gerçekten çok güzel evin. İnşallah bebişiniz de dünyaya gelir birlikte mutlu mesut aynı çatı altında geçer gider ömür...
demet evin çok şık ve çok kullanışlı.yatak odasında bence beişkle yatagı birleştir.beşiğin arkasında kalan sanırım komidinler onalrı beşin ayak ucu kısmına alırsan daha kullanışlı olur.şahsen ben kendim öyle yapmıştımdaa..
nacizane fikrim.işinie karışmak gibi olmasındaa :)))
bebeğini hayırlısıyla dünyaya getiririsin inşallahh bu beşikte büyütürsünnn..
aminnnnn
:)))
MaŞallah demetİm ,
evİnden huzur mutluluk hİÇ eksİk olmasın.
Kızımzı dÜnyaya geldİĞİnde mutluluĞun İnŞallah dahda katlanır.
Cıvıl cıvıl Şıkır Şıkır evİn var.
GÜle gÜle otur canım
balkona gelİrİm bak Çaya karıŞmamm
Vaooowwwww demetcim evin ne kadar şık,sehpa üzerindeki objelere bayıldım bidee perdene tabiiki :1hug:.Hiç 12 yıllık bir evmiş gibi durmuyor valla süper pırıl pırıl,Allah eşinle,oğluşunla,çileğinle ömür boyu mutlu,huzurlu yaşamanızı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
ablam ablam güzel ablam, üşenmeden evi mi çekip yükledin delikafadulden..
neyse, özlemiştim iyi geldi kaydirigubbakcemile5
kızlar ev aynı göründüğü ve ablamın söylediği gibi..yanlız halılar gerçekten çok yakışıyo, belki resimde renkler çok tonlarında çıkmamıştır, ya da zevkler farklıdır..neyse bunlar çok önemli değil de asıl konu "YEĞENİM pasaklı DEĞİİLLLL" kötükedihüso
he bi de, piramit de benim eserim, onu da de :roflol:
fıstık gibi ev valla güle güle oturun
ben çok begendim çok huzurlu bir ev seninde becerikli oldugun belli evin üzerinde her zman elin gibi geldi mutlulkluklar..
rabbim her daim huzur içinde oturmayı nasip etsin, evlatlarınıda sağlıkla büyütmeyi bu yuvada inş.....
gercekten evin cok güzel bayildim hele mutfak bi harika Allah saglikli huzurlu oturmayi nasip etsin:Saruboceq: paylastigin icin tesekkürler
12 yıllık demişsiniz ama inannın çoooooook temiz kullanmışsınız eşyalarını evinizi çok beğendim ailenizle huzur dolu daha nice yıllar geçirirsiniz umarım.
bayıldım valla ben turuncu renk zaten pozitif enerji verir, süper hiç 12 yıl ev denmez valla yeni gelin evi gibi. allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
evin çok tatlı
tüm renklerin "en"lrrini seçmişsin
turuncunun en turuncusu mavinin en mavisi yeşilin en yeşili a.s
sıcak renkler kullanmışsın evinin her yerinde bütünde güzel olmuş çünkü evin geneli böyle olunca bir uyum oluşmuş
ben çoks evdim evini
beişin de sağlıkla gelsin umarım
onun köşesi de çok tatlıymışa.s.
bende arkadaşa katılıyorum canım bence halıların dışında her şey çok güzel, halıların da düz krem rengi olursa bence çok şık olur salonun. sağlıkla huzurla oturman dileğiyle canım ayrıca hiç 12 yıllık gibi değil yeni gelin evi gibi.
Çok güzel ve sıcak bir ev.Yatak odasındaki takılarını koyduğun aksesuarların çok hoşuma gitti.Benim de ihtiyacım olan bir şey bunlar.Nereden bulabilirim bana da yardımcı olursan sevinirim.Prense ve prensesinle ,eşinle en güzel günlerinizi yaşamanız dileği ile.
canım ne kadar güzel ve sıcak bir ev böyle...sengözlerimebaksanab
güle güle oturun.. allah ağzınızın tadını bozmasın..Şeniz
bebeğinde sağlıkla dünyaya gelsin....yerimseniben
inan 12 yıllık gibi durmuyor..evin gercekten cok hoş artı esylarını cok temiz kullanmıssın...ben begendim..her taraf derli toplu..huzur ve mutluluk evinizden hiiiiiiiiç eksik olmasın..
çok şık,çok şirin ve çok sıcak bir yuva
allah huzur içinde sağlıkla oturmayı nasip etsin ömür boyu
:1shok: hıc 12 yıllık ev gıbı deıl yenı gelın evı gıbı
heryerdekı uyum ayrı bı guzel
cok zevklıısn ve cok becerıklı perde klozet harıka
kızında ınş sağlıkla gelir
mtlulukla yasayın ınş cnm cok süper
woaawwww 12 yıllık ev hadi canım ordan diyecem ama kocaman oğluşun var maşallah maşallah diyorum sadece inş. sağlıkla kızını da kucağına alırsın o şirin karyolasında mışıl mışıl uyutursun :CüvCüv:a.s.
canım evin ne kadar güzel ayrcıda hiçte 12 yıılık ev gibi değil
pekte hamartasın anlaşılan
mutlulukla ve sağlıkla sevdiklerinle oturman dileğiyle a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?