- 6 Ağustos 2016
- 6.008
- 9.729
Ailenizi eleştirmedim. Ne anladınız okuduğunuzdan?
Tamda bu yüzden anlatmak istemiyordum,çünkü başka yerlere çekip yanlış anlayacağınız için. Ve düşüncemi destekler nitelikte yorum yaptığınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Ayrıca Allah aşkına her konuda bir polemik oluşturma çabanız var. Aileme laf ettiniz sonra çevir kazı yanmasın dediniz haddinizi bilin.Anlatsamda olmayacak,o yüzden boşverin.
Nicedays :) Haddinizi bilin demek biraz ağır oluyor yalnız,farkındaysanız dün bu konuyu konuşup kapatmıştık,şuan alıntılamanızın sebebi benim değil sizin polemik çıkarmak istediğinizdir. :) iyi forumlar dilerim,ayrıca ailenize laf ettiğim kısmı alıntılayıp bana özelden yazarsanız sevinirim,zira ben orada eleştiri ya da hakaret amaçlı birşey yazmadım. Lütfen burada insanlarla tartışmaya çalışacağınıza oturup tyt kasın,rakipleriniz gece gündüz demeden paragraf matematik çalışıyor. Sınava 200 günden az kaldı.Ayrıca Allah aşkına her konuda bir polemik oluşturma çabanız var. Aileme laf ettiniz sonra çevir kazı yanmasın dediniz haddinizi bilin.
Ayrıca Allah aşkına her konuda bir polemik oluşturma çabanız var. Aileme laf ettiniz sonra çevir kazı yanmasın dediniz haddinizi bilin.
Pedagog falan kâr etmez ona.
Herkes kisin agda yapilmasina takilmis bende ona takildim.. kisin agda yapilmasi cok mu tuhaf? Ne yapiyorsunuz saliyor musunuz nasilsa kimse gormuyor diye
Mesajları okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı.
12 yaşındaki çocuktan seri katilmiş gibi bahsedenler mi , vücut temizliği yaptığı için kınayanlar mı , makyaj yaptığı için kızanlar mı !
Ya siz hiç mi ergenlik yaşamadınız merak ediyorum.Üstelik bunları yazan çoğu üyenin gebelik takvimi var.
Yapmayın arkadaşlar 12 yaşında ki çocuğu annesinin yaptığı gibi dize getiremezsiniz. Onunda bir birey olduğunu kabul etmekle başlayın işe.
Gerçi konu sahibi kendisinin ve annesinin haklı görüldüğü mesajlara öncelik tanıyor ama kardeşine yaşatılan "onun iyiliği"adı altında davranışların çok çok yanlış olduğunu umarım geç olmadan anlar.
Afaroz edilsin demiyorum. Kaldı ki bir eğitimci olarak böyle birşey ima dahi etmem. Pedagog falan kâr etmez derken çocuğun karakteri üzerinde değişiklik yapamazsınız. Sadece o an için bi çözüm olur ama uzun süreli kalıcı çözüm olmaz. sonuçta aile by karakterde bi çocuğa sahip olduğunun bilinciyle yaşamayı öğrenmek zorundalar.sanki seti katilden bahsediyorsunuz abartmayın ya. çocuk işte belki de evet sizin dediğiniz gibi çok kötü bir anlamı var o lafın ama dünyanın sonunu getirecek bir şey değil. ailenin anlayışlı tavrıyla ve uzman desteğiyle çözülür neden çözülmesin? illa bu çocuk hatalı şeyler düşündü diye toplumdan aforoz mu edilmesi lazım?
Hehh aynen işte anlatmak istediğim tam olarak bu. Böyle bir yaşantıya alışmak zorundalar.Anlayacaklar 15 yasinda kapiyi vurup gittiginde.. gece yarilarina kadar gelmediginde.. kiminle, nerede arkadaslik yaptigini bilmediginde.. gunlerce arkadasinda kalip ortadan kayboldugunda anlayacaklar..
Herkes kisin agda yapilmasina takilmis bende ona takildim.. kisin agda yapilmasi cok mu tuhaf? Ne yapiyorsunuz saliyor musunuz nasilsa kimse gormuyor diye