12 yaş sigara-sevgili-makyaj-kötü arkadaş

Herkes kisin agda yapilmasina takilmis bende ona takildim.. kisin agda yapilmasi cok mu tuhaf? Ne yapiyorsunuz saliyor musunuz nasilsa kimse gormuyor diye :KK53:
Ben 12 yaşında çocuğun ağda yapmasını cinselliğe bağladıklarını düşünmemiştim. Pesssss

Mesajları okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı.

12 yaşındaki çocuktan seri katilmiş gibi bahsedenler mi , vücut temizliği yaptığı için kınayanlar mı , makyaj yaptığı için kızanlar mı !

Ya siz hiç mi ergenlik yaşamadınız merak ediyorum.Üstelik bunları yazan çoğu üyenin gebelik takvimi var.

Yapmayın arkadaşlar 12 yaşında ki çocuğu annesinin yaptığı gibi dize getiremezsiniz. Onunda bir birey olduğunu kabul etmekle başlayın işe.

Gerçi konu sahibi kendisinin ve annesinin haklı görüldüğü mesajlara öncelik tanıyor ama kardeşine yaşatılan "onun iyiliği"adı altında davranışların çok çok yanlış olduğunu umarım geç olmadan anlar.

Aaa neler diyorsun sen? Burdaki hanim kadinlar helal süt emmiş hanim kadinlardir taammi? Hepsi 20 yaşina kadar bebeler ile oynamişlardi, saçlari örgülü okula gidiyorlardi.

Makjaj, moda ve karşi cinsmi? Ağzindan yel alsin kiz. Küfür bile o kelimelerden daha iyi. Elbette burdaki kadinlar onu bilmez. Sadece evlendikten sonra mecbur yaptilar. Yoksa aslinda onlara kalsa bebe ve legolar ile oynayacaklardi. Yaşasin mahsumiyet, tüh kaka makjaj ve ağda!! Hepimiz killi bacakiz!!

Abbow. :KK57: asıl ıs dogurduktan sonra baslıyo demekkı allah yardımcınız olsun

Aile olarak tutumunuz bana çok ama çok yanlış geldi. Öncelikle bir oturup keşke düşünseydiniz biz bu çocuğun böyle olmasını gerektirecek ne hatalar yaptık da böyle oldu. Yanlış anlamayın ama her ebeveyn kendi içerisinde mükemmel görür kendini. Kardeşinizden çok farklı bir yapım yoktu küçükken. Ama aile hayatım çok kötü bir durumdaydı, ufak çaplı şiddetler vardı evin içinde ama çocuksunuz etkileniyorsunuz sonuç olarak. Ailem hiç kendini sorgulamadı. Hep yaptığım hatalarda bana yüklendi. Telefonum alındı baskı uygulandı vs vs derken liseye başladım aynı ansa sigaraya. Babam ilk sigara içtiğimi öğrendiğinde arkadaşlarımla beraber bizim arabadaydık. Arkadaşlarım arabadan iner inmez bana vurması ile torpidoya yapıştığımı ve burnumun kırıldığını çeneminde yerinden oynadığını hastanede öğrendik. Ne oldu sigaraya mı bıraktım hayır! Yada ortaokulda bıyıklarımı bacaklarımı aldırmaya başladım annem kızınca vazmıgeçtim hayır! Çünkü utanıyor ve öyle görünmek istemiyordum. VEEEE size tüm bu baskıların sonunda olanı anlatayım lise 3. sınıftayken evden kaçtım. 1 gün sonunda ailem ile döndüm belki küçük bir kaçmaydı ama ailemin aklı bi şekilde yerine geldi.

ASLA ŞU ANLAŞILMASIN. BİZ TOPLUMCA ÇOK GÜZEL İNSAN YARGILARIZ. BEN HATALARIMIN ZATEN FARKINDAYIM VE EVET KARDEŞİNİZDE HATALI. AMA HATA ARARKEN KENDİ HATALARINIZI DA ARAYIN. YOKSA HEP KARDEŞİNİZ HEP YANLIŞ YAPACAK VE SİZ HEP YANLIŞ DAVRANACAKSINIZ.

Aaa neler diyorsun sen? Burdaki hanim kadinlar helal süt emmiş hanim kadinlardir taammi? Hepsi 20 yaşina kadar bebeler ile oynamişlardi, saçlari örgülü okula gidiyorlardi.

Makjaj, moda ve karşi cinsmi? Ağzindan yel alsin kiz. Küfür bile o kelimelerden daha iyi. Elbette burdaki kadinlar onu bilmez. Sadece evlendikten sonra mecbur yaptilar. Yoksa aslinda onlara kalsa bebe ve legolar ile oynayacaklardi. Yaşasin mahsumiyet, tüh kaka makjaj ve ağda!! Hepimiz killi bacakiz!!

bak ikinci anlamadığım da o.. herkes 12 yaşında evcilik oynayıp çizgi film izliyorsa Burak Kut un kartpostallarını dolabına yapıştırıp Top Pop dergilerinden Aytunç'un ev adresini bulup mektup yollamaya çalışanlar ebemdi kanımca :KK53: buradan ebemin de ellerinden öpüyorum tabisi o ayrı :KK53: kız lisesinde okumasam neredeyse inanacağım yahu..

:KK45:Bana da cok tuhaf geldi. Kizlari ergenlige girince kili tuyu almasi gerektigini soylemiyorlar demek ki. Bacagi killi olan cocugun kolunun alti da killidir, temizlenmezse kokar yahu,genc bunlar. Kosuyorlar egleniyorlar.
Temizligi sadece taharet almak olarak goren guruhun biraz daha egitilmesi lazim

valla görünmediği için bacaklarını almayan insanların görünmediği için ter kokan yerlerini de aldıklarına inanmam, kokmadıklarına hayatta inanmam.. ilkokulda ciddi bir temizlik eğitimi verilmeli..

valla görünmediği için bacaklarını almayan insanların görünmediği için ter kokan yerlerini de aldıklarına inanmam, kokmadıklarına hayatta inanmam.. ilkokulda ciddi bir temizlik eğitimi verilmeli..
Kahve icecektim istahim kacti yeminle. Yas 12 diye,nasil olsa sevisilmeyecek diye ter kokusuna mahkum ediyorlar cocuklari demek ki. Keske ders olarak konsa bu temizlik. Ciddi eksikliklerimiz var toplum olarak

bak ikinci anlamadığım da o.. herkes 12 yaşında evcilik oynayıp çizgi film izliyorsa Burak Kut un kartpostallarını dolabına yapıştırıp Top Pop dergilerinden Aytunç'un ev adresini bulup mektup yollamaya çalışanlar ebemdi kanımca :KK53: buradan ebemin de ellerinden öpüyorum tabisi o ayrı :KK53: kız lisesinde okumasam neredeyse inanacağım yahu..

Hahaha cidden burdaki yorumlar insani öldürür. Hep bir yariş var. Ev işleri konularda "en hamarat gelin benim" yarişi var. Eşlerine birşey yaptirmazlar. Sonra konu kimin eşi ev işi yaptiği olunca bu defa hanim kadinlarimiz neredeyse hiç iş yapmayip, tüm ev işini eşi yapiyormuş gibi konuşuyorlar.

Ve şimdi ise "kim daha çok bebeler ile oynuyordu" yarişi var. Gülmem geliyor.

Ve bu konuda ciddi konuşursam üzülüyorum. Annesi ile konuşamayan bir ergen görüyorum. Ve bu ceza ile hiç konuşmaz artik diye düşünüyorum. Aynisini bir oğlan çocuğu için yazilsa "artik ergen o ablasi, ne olacak biyiğini almaya heveslendi, grub baskisi, rahat birak, elbette kizlara ilgi duyacak, delikanli o" denilirdi.

başlık sahibi arkadaşın ailesinin yaptıkları yerinde. çocuğu çok iyi denetlemeliler ki çok ciddi bir hataya düşmesin.

aytunç kim ayol:KK53:

Kesinlikle annenin yaptıgını yapardım..
Ve hepsinin anasını babasını gider ben arardım ki bir daha ulaşamasınlar birbirlerine..

Evet bizde gençtik ama 12 yaşında ben evde oturup çizgi film izliyordum.. Anamız babamız evde bile değildi, çalışıyordu.. Kendi başımıza büyüdük..
Aynen ya.. gitar kursuna giderdim babamla.. bisiklet surerdik arkadaslarla falan.. aktiviteler bunlar yani.. Fazla bebekmisiz galiba biz..

X