Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşim gelirken çiğköfte almis bende çok seviyorum 1aydan fazla oldu yememistim,yok yemicem gece gece dedim masaya birakti ben poşete baktim o bana dayanamadım yedim 4tane pismanmiyim değilim ama cuma tartida ne gibi guzellik gorurum bilemedim allah beni napmasin acep yarin aç gezem bari

Keşke dayansaydın. İnanılmaz bir eksi gelecek senden.

Günaydınlar
Hastaneden dönüyorum dr dinledikten sonra ilaclarima rapor çıkardı en son gittiğimde 6ay kullanacagiz demişti

Şimdi bi sene garantilendi
Kendimi toparlamam lazım nereye kadar ilaç kullanacagim ben 2.kez anne olmak istiyorum bide yaş 34 oldu

Geçmiş olsun canım rahatsızlığın ne?

Günaydın kızlar, epey bi aradan sonra diyetisyenime devam etmeye başladım, bu süreçte hiç dikkat etmedim ama şükür kilo almamışım, demek ki bi beslenme düzeni oluşturmuşum ki farkında olmasam da kilo aldırmamışım çok sevindim.

şimdi kendimce bir iki bişi deniyorum, inşallah etki eder de sizlerle de paylaşırım

herkesler iyiler mi? buranın da insanın üstünde oluşturduğu sorumluluk ve mutluluk ayrıymış, kopmamak lazım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…