yemiyoruz biz iradeli hatunlarızBenimde çekiyor su içiyorum yemeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemiyoruz biz iradeli hatunlarızBenimde çekiyor su içiyorum yemeyeceğim
Geçmiş olsun canım . Benim yanlış biçimde yatarsam üstüm açık kalırsa tutulmam olur seninki neden oldu senceDolgit vardı evde ondan sürüyorum canım. Olmazsa akşam acile gidip kas gevşetici iğne vurduracağım.
Aynen önceki yediklerimize sayalımyemiyoruz biz iradeli hatunlarız
Sağol canım. Benim boyun fıtığım var magnezyum kullanıyordum bırakmıştım. Son zamanlarda bacaklarıma kramp giriyordu aklıma geliyordu aslında ama üşendim gidip almadım. Zaten yerde yatıyorum yatak yüzü görmüyorum rahat yatmamaktan da olabilirGeçmiş olsun canım . Benim yanlış biçimde yatarsam üstüm açık kalırsa tutulmam olur seninki neden oldu sence
Hakkın ödenmez Anka anaSağol canım. Benim boyun fıtığım var magnezyum kullanıyordum bırakmıştım. Son zamanlarda bacaklarıma kramp giriyordu aklıma geliyordu aslında ama üşendim gidip almadım. Zaten yerde yatıyorum yatak yüzü görmüyorum rahat yatmamaktan da olabilir
Bu hafta en az %30 çıkarman lazım ama 3. haftan bu haftaBen bu hafta hiç tartılmadım acayip merak ediyorum sonucu
bugün 2. Günüm antibiyotik kullanıyorum inşallah bi tokat vurmaz bana
Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını. Sadece ben değil eşimde karıştırmış. Üzülme olur mu.
Bu çok normal canım. Ben geçen rapor aldım müdüre resmini at dedi eşim. Bende yarın bizim okula gelecek veririm dedi. Atmayı unuttum. Eşim nasil kızdı başka bir müdür olsa senin canına okurdu diye. Dusunsene okulda olmam gerekiyor hem yokum hem haber vermiyorum. Çok önemli şeyler bile unutuluyor. Üzülme
Evet insaniz canim olabilir insan herşeyi unutabilir bende sendenim merak etme
Biz eşimle günleri karıştırmıştık. Perşembe dersine Çarşamba gitmiştik çoluk çocuk
Çok normal canım bir sen değilsin unutkan olan neler neler unutuyorum yazmaya üşeniyorum . Hiç olmaz bişiyi unutmam derdim o dereceydim ama oluyormuş b12 miz düştü belki de
Su perisi86 bende cok unutkanım vede dalgınım canım yanlız değilsin hele sen benim bide eşimi gör nasıl evin yolunu buluyor şaşıyorum . Ben Eskiden hiç böyle değildim 4ncü cocuktan sonra beynim sulandı resmen
cnm takma bu kadar. Olabilir böyle şeyler. Çalıştığım iş yeri koca fabrika. Burada bile neler neler unutuluyor, bi görsen.
Seninkisi sonu kötü bitmeyen bir unutkanlık hiç olmazsa. yarın öbür gün güler geçersin buna da.
Çok tşk ederim kızlar sağolun ıyiki varsınız dr odasına girip durumu anlattım hastalarının olduğunu yarın randevu saatinde gel daha rahat dinlerim dedi normal unutabilirsin üzülme dedi amaNeyı unuttugunu bıle unuttun demı Su perisi86 uzulme ınsanız olabılır oyle seyler
Geçmiş olsun anka sicak duşta ıyi gelirDolgit vardı evde ondan sürüyorum canım. Olmazsa akşam acile gidip kas gevşetici iğne vurduracağım.
Aaa çok geçmiş olsun canım. Voltaren krem var. Onunla ovarsan geçiyor tutulma.
Saol canım. Tatlı isteğin için muzu halka halka doğra bi kaba al. Kakao ekle. Karıştır. Ye. Süper kesiyor
Canim eczanede tartilsan sabah aç karnina
Elimden geleni yapıyorum canım inşallah olacak sabah bir tartılayım bakalım ne çıkacakBu hafta en az %30 çıkarman lazım ama 3. haftan bu hafta
Bu hafta en az %30 çıkarman lazım ama 3. haftan bu hafta
Evet canım hep yeriz zayıflayınca boşver.Bizim evdeki muz canavarı muzlari bize bırakmıyor
Tatlı isteğinde tek değilmişim demekki normalmiş. Hem dolaptaki tatlının tadına da bakmayacağım. Cokta sevmem zaten. Diye diye kendimi avutacağım
Feci salgın var canım. Dikkat et. Geçmiş olsunKızlar,
Ay ben yine grip oluyorum galiba. Bu sene noldu bana böyle???*
Senden süper sonuç bekliyorum ben bu haftaElimden geleni yapıyorum canım inşallah olacak sabah bir tartılayım bakalım ne çıkacak