Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar hayırlı günler.. ancak bitti dersim girebiliyorum.

Eve geçip �nşallah yemek yapacağım aslında dünden vardı da eşim oruca niyet etmiş Perşembe zannedip:)

Bir markette de yüzde85 oranında kakaolu çikolata buldum.. içinde 8 tane var sanırım hepsi ambalajlı henüz açmadım.. adet öncesi tatlı krizi tutarsa İnşallah yerim

Geçmiş olsun canım . Benim yanlış biçimde yatarsam üstüm açık kalırsa tutulmam olur seninki neden oldu sence
Sağol canım. Benim boyun fıtığım var magnezyum kullanıyordum bırakmıştım. Son zamanlarda bacaklarıma kramp giriyordu aklıma geliyordu aslında ama üşendim gidip almadım. Zaten yerde yatıyorum yatak yüzü görmüyorum rahat yatmamaktan da olabilir 😅

Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını. Sadece ben değil eşimde karıştırmış. Üzülme olur mu.
Bu çok normal canım. Ben geçen rapor aldım müdüre resmini at dedi eşim. Bende yarın bizim okula gelecek veririm dedi. Atmayı unuttum. Eşim nasil kızdı başka bir müdür olsa senin canına okurdu diye. Dusunsene okulda olmam gerekiyor hem yokum hem haber vermiyorum. Çok önemli şeyler bile unutuluyor. Üzülme 😘
Evet insaniz canim olabilir insan herşeyi unutabilir bende sendenim merak etme :KK54:
Biz eşimle günleri karıştırmıştık. Perşembe dersine Çarşamba gitmiştik çoluk çocuk :confused:
Çok normal canım bir sen değilsin unutkan olan neler neler unutuyorum yazmaya üşeniyorum . Hiç olmaz bişiyi unutmam derdim o dereceydim ama oluyormuş b12 miz düştü belki de
Su perisi86 Su perisi86 bende cok unutkanım vede dalgınım canım yanlız değilsin hele sen benim bide eşimi gör nasıl evin yolunu buluyor şaşıyorum . Ben Eskiden hiç böyle değildim 4ncü cocuktan sonra beynim sulandı resmen:KK53::confused:
cnm takma bu kadar. Olabilir böyle şeyler. Çalıştığım iş yeri koca fabrika. Burada bile neler neler unutuluyor, bi görsen.
Seninkisi sonu kötü bitmeyen bir unutkanlık hiç olmazsa. yarın öbür gün güler geçersin buna da.
Neyı unuttugunu bıle unuttun demı 😂 Su perisi86 Su perisi86 uzulme ınsanız olabılır oyle seyler 🤗😎😇
Çok tşk ederim kızlar sağolun ıyiki varsınız dr odasına girip durumu anlattım hastalarının olduğunu yarın randevu saatinde gel daha rahat dinlerim dedi normal unutabilirsin üzülme dedi ama

Üzüldüm...
Eve geldim Akşam yemeğimizi yaptım 1bucuk saat yürüdüm sinirimi atmak ve rahatlamak icin çok yorgunum

Kardesimle dr gideceğiz bakalım kese gorunecekmi😊🙏

Aaa çok geçmiş olsun canım. Voltaren krem var. Onunla ovarsan geçiyor tutulma.

Saol canım. Tatlı isteğin için muzu halka halka doğra bi kaba al. Kakao ekle. Karıştır. Ye. Süper kesiyor

Bizim evdeki muz canavarı muzlari bize bırakmıyor 😂

Tatlı isteğinde tek değilmişim demekki normalmiş. Hem dolaptaki tatlının tadına da bakmayacağım. Cokta sevmem zaten. Diye diye kendimi avutacağım 😂

A Anka benim tartım bozukmuş gercekten. Belki başlangıç kilom aradaki fark falanda yanlıştı. Canım çok sıkıldı 🙁 10 gündür doğru yapıyor muyum acaba yoksa boşa mi kürek çektim kafamda deli sorular...
Yeni tartı sipariş ettim dün inşallah cumaya yetişecek.
Canim eczanede tartilsan sabah aç karnina

Bu hafta en az %30 çıkarman lazım ama :KK43: 3. haftan bu hafta :KK43:

10:45 1 bardak süt

14:10
7 yaprak ıspanak
1 yeşil elma
1 parça taze zencefil
Yarım limon suyu
Yarım salatalık
Blendırla çekip içtim

şu ana kadar yediklerim :KK48:pardon içtiklerim bunlar
:KK48:
Evde yoğurt kalmamış yumurta kalmamış (sadece onları yiyebiliyorum)
Çorba da yeşil kırmızı mercimek yapmıyorum şişlik yapmasın diye .
resmen yemek çiğnemeyi özledim dişlerimden dolayı. Hafif geçirmeye çalışıyorum günlerimi canım

Bizim evdeki muz canavarı muzlari bize bırakmıyor 😂

Tatlı isteğinde tek değilmişim demekki normalmiş. Hem dolaptaki tatlının tadına da bakmayacağım. Cokta sevmem zaten. Diye diye kendimi avutacağım 😂
Evet canım hep yeriz zayıflayınca boşver. 😍
Kızlar,
Ay ben yine grip oluyorum galiba. Bu sene noldu bana böyle???*
Feci salgın var canım. Dikkat et. Geçmiş olsun

X