Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

-1 bız martta fılan goruyoruz dusun 😂 sıvasta hazıranda soba yaktıgımızı bılırım 😨😨

Aynen yaa bende anca 1.5 yasta aklım basıma geldı hemen dogurur doguröaz kılo dusmek cok luks gelıyor bana 😂

Aleykum selam dadaş 😂
İstanbulun iyice tadı kaçtı zaten bu anlamda doğru düzgün kış göremiyoruz kaç senedir doğru düzgün kar yağmıyor.

Yaa sorma valla ama ikinciyi yaparsam sizden gördüm hemen fitlik düşüneceğim (desem de inanmayım :KK70: )
Amaan bebegıne buyuk bebegıne evıne kendıne kocana odaklan kılo ılla kı verılır 🙄 saglıksız kılo olmadıgı surece bebekten sonra kılo dusunulmemelı bı sure. Hem zaten ınsan depresyonda oluyor daha da dıbe dusmesın 😂

Kizlar halamlardan yarım saat önce geldim
Bu arada kizkardesim hamile ama hiç beklemiyordu korunuyorlardi kizi 3yasina girdi

Ilkokula baslayinca istiyordu sabah test yapmis beni aradi ağlıyo hiç hazir değilim diye kizinda biraz yıprandı 3ay oldu konusmaya baslayali...

Sabah kostur kostur yanına gittim konuştum dün gece ruyamda hamileyim nasıl seviniyorum kızımın kardeşi olacak diye rüyadan uyanmak istemedim😔

Ben doğal yoldan hamile kalamıyorum imtihanim bu rabbim herşeyin hayırlısını versin ama icimde bir burukluk oldu kardeşim erken diye üzülürken

Ben 3.5bucuk senedir korunmuyorum olmuyor onun adina sevindim o bi yandan mesleğini ogretmenligini yapmak istiyordu

Ne uzun yazdim🙈
herşeyin hayırlısı Allah daha iyi bilir canım inşallah en hayırlı zamanda oğlunun da kardeşi olur üzülme :KK19:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen sen bugün pek görünmedin sanki bildirim yaptın mı ne durumdasın?
tartılamadım canım dikkat ediyorum 2 gündür de bölgesel hareketler yapıyorum öyle idare ediyorum 😊
Bizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş :KK43: Havalar ısınsa da biraz yürüsem.
Burası da -20 ydi gece çok soğuktu valla donduk

Ayyy muge anlıyı ızlıyo musunuz sınırlerım bozuldu 👺👺 adam sevgılısıyle röportaj verıyor karısına karsı ben mutluyum dıye 😲 ne hale geldık ya allahım sen koru
Ortalık bozuk artik herkes adabı kalmamis

X