- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Saka tabı kı. Oyy benım de bı yegenım var cann cannOnun teyzem deyişi yokmu beni benden aliyor kurban olurum ben onu yaradana süt kızım emzirdimde kizimla aralarında bı yaş var teyzeside kizimi emzirdi
Hastaneye fln gittiğimizde birbirimize birakiyorduk süt sorunu olmuyordu
Nasıl gitmeyeyim
Benim kizimda 4yasinda anne ölünce gözlerimiz bidaha acilmiyormu diyoOgretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.
Salata tarzı yerim pasta pek sevmem zaten çok özlemem lazımSaka tabı kı. Oyy benım de bı yegenım var cann canncocuklarımdan hıc bı farkı yok bırazcık frenlersen kendını sorun olmaz aksam yemegı de yemezsın
Aynen kaynatma yok , ben kaynayan maydanoz tadını sevmiyorum böyle daha keskin oluyo koku olmuyo içebiliyorum ,ondan böyle tercih ediyorum canımSeninkinde kaynatma yok demi canım akşamdan koyup direk ertesi gün onu iciyorsun.
Bunu da denemiştim bu da çok iyiydi
Tepem atsın gıdıyım de bıde bunun gerı donusu var ahahahsaka bı yana bu hafta soyleyecegım bakalım ne dıycek. Cocuklara bakacak mı yemek yapacak mı
maşallah allah bağışlasın canım10-8-1.5 canim
Bi pedagogla mi görüşsen canım?Ogretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.
Senin detoksa falan ihtiyacın da yok zaten canım
Yok canım bir günde bitirmiyorsun zaten böyle karışımları 2-3 bardaktan fazla içmek zararlı oluyor
Ye canım ye bi günden bişey olmaz kizaten pazar günü de benim arkadaş çocuğuna doğum günü yapacak ben bir yicem bir yicem sorma artık patlarmıyım çatlarmıyım bilmem
Evet hep hedeflerden fazla veriyorsun ben de fazla koydum bu hafta sananohutlu pilav biraz fazla olmuş canım.
böyle devam edersen incecik olursun
evet canım yapayım haklısın
evet canım buğday ve etten yapılan bir yemek. Tatlı son yasaklardan sonra haram oldu bana.
aynı mi kalayım? Bunun için çok uğraşmam lazım
bencede çoookk lezzetli
canım hemen kahve veya soda iç
Su perisi86 olan bana oldu. Bu hafta 1.4 kilo mu vereceğim????? yaparım tabikiiii ❤ Yeterki iste A Anka
Evet hatırladım şimdi hayırlısı olsun canım kolay gelsin sizeKaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım
Tamam canım senin hedefin listeye girmek olsun o zaman79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.
Tam olarak böyle bişey mi
Eki Görüntüle 2586651
Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk
Öncelikle Aktif olman ve ayrıldığın kiloya inmen lazım canım.
Senin kan grubun neydiBi de akşam yatmaya yakın yoğurt pul biber (ya da zerdecal)limon kuru yapan coktu göbek içinmiş
Ama bu tarif bana bir türlü yaramadı ya şişkinlik yaptı hatta malesef
Grupta yapıp etkisini gören var mı acaba
Evet hep hedeflerden fazla veriyorsun ben de fazla koydum bu hafta sanaen çok kendime koydum
Eki Görüntüle 2586746
Evet hatırladım şimdi hayırlısı olsun canım kolay gelsin size
Tamam canım senin hedefin listeye girmek olsun o zamanafiyet olsun bu arada
Öncelikle Aktif olman ve ayrıldığın kiloya inmen lazım canım.
Senin kan grubun neydi
valla daha şu an atar yaptım. Kendimi odaya kitledim. Gece saat başı bi ona bi ona uyandım. Beyimiz uyudu horul horul. Biraz baksın
maşallah allah bağışlasın canım
Benim tarifte ertesi güne kalmasın zararlı diyordu
Bilemedim şimdi
Neyse herkes kafasına göre takılsın içsin ödem atsın da nasıl yaparsak artık:)
Çocuklar özlüyor canim bide herkes hasta mikroplar kirilirHerkes karı özlemiş sanırım bizde de her yer kar ve baya da varay belki biraz mikroplar kırılır da biraz kurtuluruz hastalıklardan