- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
hadi inşallah. Yaparım sanırım.Evet hep hedeflerden fazla veriyorsun ben de fazla koydum bu hafta sanaen çok kendime koydum
Eki Görüntüle 2586746
Evet hatırladım şimdi hayırlısı olsun canım kolay gelsin size
Tamam canım senin hedefin listeye girmek olsun o zamanafiyet olsun bu arada
Öncelikle Aktif olman ve ayrıldığın kiloya inmen lazım canım.
Senin kan grubun neydi
iyilik canım. Aslında çok güzel ilerliyorsun. Aktiflerin azaldığı için öyle oldu. Buralarda ol.Karli bir istanbul sabahindan gunaydin
Kahvaltimizi yaptik bugun yeni kararlar aldim kendime bu hafta sans vericem eger yapamazsam aranizdan ayrilicam kimseyi yormak istemiyorum
Yeni kararimdan biride şu } ben nezaman iki ogun yapmaya basladim ipin ucu kacti toparlayamadim yine 5 ogun yapmaya baslicam ozaman meyvede sutte içiyorum daha saglikli oluyor sanirim
Sizde nevar ne yok
sinir oldum ya. Hiç bişeyi halletmiyor bensiz. Tepem attı kendimi kitledim uyudumGece bazen babası kızla oynaşıp durunca bende uyutamıyorum sinirlenip gidip başka odaya kapatıyorum kendimi ama fazla uzun sürmüyor çünkü kızım bensiz uyumuyor
Suyunu süzüyosun benim tarifte malzemeler içinde kalırsa sıkıntı zaten o zaman çok acılaşıyor içilmiyor
Benim oğluş da küçük doğmadan önce öyle yapıyordu. Şükür bu ara daha iyi. Küçüğünde odasını ayırdım. Çok şükür iyiyiz9 a kadar uyumuşum bugün. Küçük yine gece uyumadı. Üstüne büyükte yanımda yattı halbuki kardeş gelmeden önce böyle bir sorunumuz yoktu odasında uyuyordu.
Babamız kursta. O gelene kadar büyüğü oyalamam lazım
Benim ki yanımda yatsa dua edicem. Kendi odalarında yatıyor. Gel bizim yatakta yatalım diyorum benim çok güzel yatağım var diyor. Beni de göndermiyor. Bebekle beraber yerde yatıyoruz biz çocuk odasındayız hepimiz9 a kadar uyumuşum bugün. Küçük yine gece uyumadı. Üstüne büyükte yanımda yattı halbuki kardeş gelmeden önce böyle bir sorunumuz yoktu odasında uyuyordu.
Babamız kursta. O gelene kadar büyüğü oyalamam lazım
Tamam sorun belli o zamanA pozitif
Et yok süt yok süt ürünü yok derler ben de et hastasıyım:) süt de severim ayranda :)
Ben de girişicem şimdi işlere. Hava da buz gibi dışarda valla. Kar yağıyor güya hiç birikmedi. Çocuklar öyle bekliyorlar.Günaydın mutlu sabahlar
Kahvaltımızı yaptık kizcemle şimdi dip köşe temizlik zaman
Sana ne iyi geliyorsa öyle devam et canım. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. Benim şimdiki listem de 5 öğün. Bana 2 öğün çok iyi geliyor aslında ama sütüm azalıyor. Bebek mutsuz oluyor. Gece gündüz emiyor çünkü. Martta emzirmeyi bırakacağım zaten o zamana kadar diyetisyen ne derse onu yapıcam. Sonra oruç olacak zaten. Sonra seviyelere tam anlamıyla başlayacağım. Sütüm azalmasa 1. seviye çok rahattı aslında.Karli bir istanbul sabahindan gunaydin
Kahvaltimizi yaptik bugun yeni kararlar aldim kendime bu hafta sans vericem eger yapamazsam aranizdan ayrilicam kimseyi yormak istemiyorum
Yeni kararimdan biride şu } ben nezaman iki ogun yapmaya basladim ipin ucu kacti toparlayamadim yine 5 ogun yapmaya baslicam ozaman meyvede sutte içiyorum daha saglikli oluyor sanirim
Sizde nevar ne yok
Üçümüz bir arada olup onu odasına gönderince içim rahat etmiyor. Halbuki yatağı daha rahat. Onu dışlamış gibi hissediyorum sabaha kadar üstünü örtmeye gidiyorum birde.hadi inşallah. Yaparım sanırım.
iyilik canım. Aslında çok güzel ilerliyorsun. Aktiflerin azaldığı için öyle oldu. Buralarda ol.
sinir oldum ya. Hiç bişeyi halletmiyor bensiz. Tepem attı kendimi kitledim uyudum
Benim oğluş da küçük doğmadan önce öyle yapıyordu. Şükür bu ara daha iyi. Küçüğünde odasını ayırdım. Çok şükür iyiyiz
Benim ki yanımda yatsa dua edicem. Kendi odalarında yatıyor. Gel bizim yatakta yatalım diyorum benim çok güzel yatağım var diyor. Beni de göndermiyor. Bebekle beraber yerde yatıyoruz biz çocuk odasındayız hepimiz
bende kendini kötü hissetmesin diye bir süre aldım yatağımıza. Ama uyuyamıyor. Geniş geniş uyumaya alışmış. Kalkıyor anne baba yatağıma gidelim diyor. Öyle olunca babayı paslamıştım yanına. Ama şimdi küçüğü de ayırınca daha rahat yatıyor.Üçümüz bir arada olup onu odasına gönderince içim rahat etmiyor. Halbuki yatağı daha rahat. Onu dışlamış gibi hissediyorum sabaha kadar üstünü örtmeye gidiyorum birde.
Yatağını taşıma şansın yok mu canım. Yer yatağı gibi yatarsınız.Bizim yatak odamiz evin en sonunda ve ısınmıyor kışı oturma odasında geçirelim dedik. O kadar kötü kanepe almışız ki sabaha kadar her yerimiz tutuluyor. Bazen bebeği emirmeye kalkamıyorum bel ağrısından. Eşim kaldırıyor yada bebeği kucağına alıyor. Üstüne birde büyük yanımda gelince sabah olmuyor valla. Küçüğü 1 yaşında abisinin odasina göndereceğim insallah.
Umarım gece uykuları düzene girer o zamana kadar.
bende kendini kötü hissetmesin diye bir süre aldım yatağımıza. Ama uyuyamıyor. Geniş geniş uyumaya alışmış. Kalkıyor anne baba yatağıma gidelim diyor. Öyle olunca babayı paslamıştım yanına. Ama şimdi küçüğü de ayırınca daha rahat yatıyor.
Yatağını taşıma şansın yok mu canım. Yer yatağı gibi yatarsınız.
anlaşmaya uyarsa ne ala. Hadi bakalımYok canım ev 3+1 ama odalarım çok küçük. Hatta yatak odası takımım sığmadı ayrı bir gardrop yaptirdım tam ortasına da yatağı koyduk. Zaten iyi ısınmadığı için başka türlü de kullanamıyoruz. En azından şubat ayı çıksın diyorum. Aslında büyük böyle kalkmasa gece ısıtıcı yakarım yatak odasında ama kapıyı kapatamıyorum. Seslenirse duymam diye. Elinde yastıkla tepemizde bitiyor
Dun gece anlasma yaptık cuma ve ctesi geceleri bizimle uyu diğer geceler odanda diye. Tamam dedi bakalım.
iyi olmuş Bence.Bu arada küçüğüm uyurken buyuğumle 1 mil yaptık. 15 dakika boyunca zıpladı benimle. Bir daha benimle yapar mı bilmiyorum pert oldu
Bende çamaşır yıka kurut katla. Çocukları oyala. Oooo çok iş varKızlar şimdi bisiklet cevircem ac karnima sonra corba icerim
Sizler neler yapıyorsunuz
Görmüştüm hatta çok yakından çekmişsin diğerlerinde böyle değilsin yazmıştım