Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

9 a kadar uyumuşum bugün. Küçük yine gece uyumadı. Üstüne büyükte yanımda yattı halbuki kardeş gelmeden önce böyle bir sorunumuz yoktu odasında uyuyordu.

Babamız kursta. O gelene kadar büyüğü oyalamam lazım

hadi inşallah. Yaparım sanırım.
iyilik canım. Aslında çok güzel ilerliyorsun. Aktiflerin azaldığı için öyle oldu. Buralarda ol.
sinir oldum ya. Hiç bişeyi halletmiyor bensiz. Tepem attı kendimi kitledim uyudum
Benim oğluş da küçük doğmadan önce öyle yapıyordu. Şükür bu ara daha iyi. Küçüğünde odasını ayırdım. Çok şükür iyiyiz

Benim ki yanımda yatsa dua edicem. Kendi odalarında yatıyor. Gel bizim yatakta yatalım diyorum benim çok güzel yatağım var diyor. Beni de göndermiyor. Bebekle beraber yerde yatıyoruz biz çocuk odasındayız hepimiz

A pozitif

Et yok süt yok süt ürünü yok derler ben de et hastasıyım:) süt de severim ayranda :)
Tamam sorun belli o zaman
Ben çok şanslıyım.B grubu benim. Tavuk eti hariç diğer etler serbest. Zaten tavuk eti de bulamıyoruz sıkıntı yok sadece yeşil mercimek çok koydu bana ama ona da katlanıyorum
Günaydın mutlu sabahlar
Kahvaltımızı yaptık kizcemle şimdi dip köşe temizlik zaman
Ben de girişicem şimdi işlere. Hava da buz gibi dışarda valla. Kar yağıyor güya hiç birikmedi. Çocuklar öyle bekliyorlar.
Sana ne iyi geliyorsa öyle devam et canım. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. Benim şimdiki listem de 5 öğün. Bana 2 öğün çok iyi geliyor aslında ama sütüm azalıyor. Bebek mutsuz oluyor. Gece gündüz emiyor çünkü. Martta emzirmeyi bırakacağım zaten o zamana kadar diyetisyen ne derse onu yapıcam. Sonra oruç olacak zaten. Sonra seviyelere tam anlamıyla başlayacağım. Sütüm azalmasa 1. seviye çok rahattı aslında.

Üçümüz bir arada olup onu odasına gönderince içim rahat etmiyor. Halbuki yatağı daha rahat. Onu dışlamış gibi hissediyorum sabaha kadar üstünü örtmeye gidiyorum birde.

Bizim yatak odamiz evin en sonunda ve ısınmıyor kışı oturma odasında geçirelim dedik. O kadar kötü kanepe almışız ki sabaha kadar her yerimiz tutuluyor. Bazen bebeği emirmeye kalkamıyorum bel ağrısından. Eşim kaldırıyor yada bebeği kucağına alıyor. Üstüne birde büyük yanımda gelince sabah olmuyor valla. Küçüğü 1 yaşında abisinin odasina göndereceğim insallah.
Umarım gece uykuları düzene girer o zamana kadar.

Üçümüz bir arada olup onu odasına gönderince içim rahat etmiyor. Halbuki yatağı daha rahat. Onu dışlamış gibi hissediyorum sabaha kadar üstünü örtmeye gidiyorum birde.
bende kendini kötü hissetmesin diye bir süre aldım yatağımıza. Ama uyuyamıyor. Geniş geniş uyumaya alışmış. Kalkıyor anne baba yatağıma gidelim diyor. Öyle olunca babayı paslamıştım yanına. Ama şimdi küçüğü de ayırınca daha rahat yatıyor.
Yatağını taşıma şansın yok mu canım. Yer yatağı gibi yatarsınız.

Yok canım ev 3+1 ama odalarım çok küçük. Hatta yatak odası takımım sığmadı ayrı bir gardrop yaptirdım tam ortasına da yatağı koyduk. Zaten iyi ısınmadığı için başka türlü de kullanamıyoruz. En azından şubat ayı çıksın diyorum. Aslında büyük böyle kalkmasa gece ısıtıcı yakarım yatak odasında ama kapıyı kapatamıyorum. Seslenirse duymam diye. Elinde yastıkla tepemizde bitiyor
Dun gece anlasma yaptık cuma ve ctesi geceleri bizimle uyu diğer geceler odanda diye. Tamam dedi bakalım.

Bu arada küçüğüm uyurken buyuğumle 1 mil yaptık. 15 dakika boyunca zıpladı benimle. Bir daha benimle yapar mı bilmiyorum pert oldu

Merhaba kızlar tekrar temizlik yeni bitti
Ruhuma ıyi geldi
A Anka Burasida ayni yerler kar tutmadi çatılarda var arada ince ince yağıyor

Kizlar sokak hayvanlarını unutmayalım lütfen karşı catiya dünden kalan ekmekleri ıslatıp attım martilar guvercinler nasil yediler açlar ve hala bekliyorlar ama ekmek bitti evde

Ben içeceğimi yaptım

Bi arkadaş çağırdı ona gittim azıcık bi şeyler yedim ama akşam yemeği yemeyeceğim o yüzden dengelenir inşallah

anlaşmaya uyarsa ne ala. Hadi bakalım
Bu arada küçüğüm uyurken buyuğumle 1 mil yaptık. 15 dakika boyunca zıpladı benimle. Bir daha benimle yapar mı bilmiyorum pert oldu
iyi olmuş Bence.
Kızlar şimdi bisiklet cevircem ac karnima sonra corba icerim
Sizler neler yapıyorsunuz
Bende çamaşır yıka kurut katla. Çocukları oyala. Oooo çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…