- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Puffff ben detoks yapamıyom ama şike varHu huu rakibeler
Su perisi86
suukaa
Z zeyas
detoks suyum da hazır. Görün bakalım madam nasıl gelecek bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puffff ben detoks yapamıyom ama şike varHu huu rakibeler
Su perisi86
suukaa
Z zeyas
Yooookkkk öyle küçük hedefler koymak yok. 38 beden olacaksın sende. İncecik olacağız
Osama 1 günde bitirmek zorunda değilsin seninkini öylemi cnm. Bende yapayım pazartesi günü tane karabinerim yok79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.
Tam olarak böyle bişey mi
Eki Görüntüle 2586651
Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk
Bende yapicam pazartesi benim ne eksiğim var akşamları yoğurt kürünede başlayayımHu huu rakibeler
Su perisi86
suukaa
Z zeyas
Ayy allah korusun. Omur boyu ıstemem 5 aydır bır ılerı 2 gerı derken 10 kılo verdım dısımı sıksaydım sımdıye fittimHoşgeldin canım ayrilmak iyi gelmiyor omur boyu buradayız galiba
10 kiloyu iki ayda verirsin yeterki iste
Aman allahımmm nıye dedın ya anlamadım vallahı hos buldumHoşgeldin demek için alıntılanmıştım aman allahımmmm
Hoşgeldin canım
Olsun anka ya durmaktansa ılerlıyosun ıste her gecen gunAyda 1,5-2 kilo veriyorum gören de haftada 2-2 veriyorum sanacak
Hiihhsabah bende hazirlarimHu huu rakibeler
Su perisi86
suukaa
Z zeyas
Sana hoşgeldin dicektim. Ben yine Kızlar kaçamak yapmayalım temalı yazı yazmışım da ondan dedim. Yoksa yazmadım mı? Benim devreler yandıAyy allah korusun. Omur boyu ıstemem 5 aydır bır ılerı 2 gerı derken 10 kılo verdım dısımı sıksaydım sımdıye fittim
Aman allahımmm nıye dedın ya anlamadım vallahı hos buldum
Olsun anka ya durmaktansa ılerlıyosun ıste her gecen gun
Masallah bu ne enerjı benım kafamda bandoyla gecıs yapıyolar hıc halım kalmadı. Bedenen degıl ruhen çöktümHiihhsabah bende hazirlarim
Mekanin sahibi geldi bebeleri pistten alalim sarkisini soyluyecegim cuma
Ayy yattimda kalkip evin icinde kossammi napsam
Ahahah benımde devreler yanıktı error verıyor suanSana hoşgeldin dicektim. Ben yine Kızlar kaçamak yapmayalım temalı yazı yazmışım da ondan dedim. Yoksa yazmadım mı? Benim devreler yandı
Cok tehlıkelı sular bence gıtmeKızlar yarın akşam kardesimin kizinin doğum günü var imtihanım büyük beni dürtün yarın akşam gerci gitmeden hatırlatırım ben size
Bigün tepen atsın çık git evden. Sonra sana nasıl hoşgörülü davranıyor gör. Gerçi bende çocukları uyutup öyle kaçıyorum evden
Keyfine bak canım.Kızlar yarın akşam kardesimin kizinin doğum günü var imtihanım büyük beni dürtün yarın akşam gerci gitmeden hatırlatırım ben size
Belli bir yaşta soruyorlarmış böyle. Acaba o dönem miArkadaslar bı sorum var oglum 5 yasında. Oncelerı temızlıge hıc dıkkat etmezdı. Ellerını yıkamak ıstemezdı vs vs. Sonra ben bıraz korkutmak amaclı ellerını yıkamazsan karnın agrır mıkroplar hasta eder fılan dıye konusma yaptım. Sonra benım oglanda bı takıntı basladı. Sureklı agzımı suraya degdırdım bısey olur mu? Yanlıslıkla elım buraya degdı. Ölür müyüm fılan gıbı sorular sormaya basladı ben ılk sakınlıkle bısey olmayacagını korkmamasını elını yıkamanın yeterlı oldugunu anlattım. 3 haftadır baktı kı ben daha cok ılgılenıyorum fılan zaten kardeslerını de cok kıskanıyor. Sımdı sureklı ama sureklı sorular soruyor ve ben cok zor durumdayım sınırlerım zıplıyor anlamak ıstemıyor nasıl davranmam gerekıyor şaştım kaldım
Tepem atsın gıdıyım de bıde bunun gerı donusu var ahahah saka bı yana bu hafta soyleyecegım bakalım ne dıycek. Cocuklara bakacak mı yemek yapacak mıBigün tepen atsın çık git evden. Sonra sana nasıl hoşgörülü davranıyor gör. Gerçi bende çocukları uyutup öyle kaçıyorum evden
10-8-1.5 canimyaaa süpersin. bencede 8leri görme. Nefret ettim 8lerden. İnş yarın 7leri görürüm. Çünkü 3 gündür 80.4üm ben.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?
Onun teyzem deyişi yokmu beni benden aliyor kurban olurum ben onu yaradana süt kızım emzirdimde kizimla aralarında bı yaş var teyzeside kizimi emzirdiCok tehlıkelı sular bence gıtme
Puffff ben detoks yapamıyom ama şike var
Osama 1 günde bitirmek zorunda değilsin seninkini öylemi cnm. Bende yapayım pazartesi günü tane karabinerim yok
Bende yapicam pazartesi benim ne eksiğim var akşamları yoğurt kürünede başlayayım
Kızlar yarın akşam kardesimin kizinin doğum günü var imtihanım büyük beni dürtün yarın akşam gerci gitmeden hatırlatırım ben size
Ogretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.Belli bir yaşta soruyorlarmış böyle. Acaba o dönem mi