Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yooookkkk öyle küçük hedefler koymak yok. 38 beden olacaksın sende. İncecik olacağız 😍😍😍
79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.

Tam olarak böyle bişey mi 🤣

Eki Görüntüle 2586651

Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk:rolleyes:
Osama 1 günde bitirmek zorunda değilsin seninkini öylemi cnm. Bende yapayım pazartesi günü tane karabinerim yok
Hu huu rakibeler

Su perisi86 Su perisi86
suukaa suukaa
Z zeyas

detoks suyum da hazır. Görün bakalım madam nasıl gelecek bu hafta:rolleyes::rolleyes::KK71:
Bende yapicam pazartesi benim ne eksiğim var akşamları yoğurt kürünede başlayayım 💪

Hoşgeldin canım ayrilmak iyi gelmiyor omur boyu buradayız galiba 🤣
10 kiloyu iki ayda verirsin yeterki iste
Ayy allah korusun. Omur boyu ıstemem 😂 5 aydır bır ılerı 2 gerı derken 10 kılo verdım dısımı sıksaydım sımdıye fittim 😝
Hoşgeldin demek için alıntılanmıştım aman allahımmmm 😱😱
Hoşgeldin canım
Aman allahımmm nıye dedın ya anlamadım vallahı 😂 hos buldum 💕
Ayda 1,5-2 kilo veriyorum gören de haftada 2-2 veriyorum sanacak :KK70:
Olsun anka ya durmaktansa ılerlıyosun ıste her gecen gun 👊👊

Hayırlı geceler kızlar. Ustumden sankı kamyon gectı o sekıl yorgunum 😕 cocuklar cook yorucu artık ve ben cok sıkıldım evde. Karda yagıyor. Esım cocuklara baksa da bende bı gun kafa dagıtsam 🙁 bu erkekler hoc halden anlamıyorlar valla... A Anka benım lısteye girmem ıcın ne yapmam lazım sımdı

Ayy allah korusun. Omur boyu ıstemem 😂 5 aydır bır ılerı 2 gerı derken 10 kılo verdım dısımı sıksaydım sımdıye fittim 😝

Aman allahımmm nıye dedın ya anlamadım vallahı 😂 hos buldum 💕

Olsun anka ya durmaktansa ılerlıyosun ıste her gecen gun 👊👊
Sana hoşgeldin dicektim. Ben yine Kızlar kaçamak yapmayalım temalı yazı yazmışım da ondan dedim. Yoksa yazmadım mı? Benim devreler yandı 🤣🤣🤣🤣

Hayırlı geceler kızlar. Ustumden sankı kamyon gectı o sekıl yorgunum 😕 cocuklar cook yorucu artık ve ben cok sıkıldım evde. Karda yagıyor. Esım cocuklara baksa da bende bı gun kafa dagıtsam 🙁 bu erkekler hoc halden anlamıyorlar valla... A Anka benım lısteye girmem ıcın ne yapmam lazım sımdı
Bigün tepen atsın çık git evden. Sonra sana nasıl hoşgörülü davranıyor gör. Gerçi bende çocukları uyutup öyle kaçıyorum evden 🤣🤣

Arkadaslar bı sorum var oglum 5 yasında. Oncelerı temızlıge hıc dıkkat etmezdı. Ellerını yıkamak ıstemezdı vs vs. Sonra ben bıraz korkutmak amaclı ellerını yıkamazsan karnın agrır mıkroplar hasta eder fılan dıye konusma yaptım. Sonra benım oglanda bı takıntı basladı. Sureklı agzımı suraya degdırdım bısey olur mu? Yanlıslıkla elım buraya degdı. Ölür müyüm fılan gıbı sorular sormaya basladı😶 ben ılk sakınlıkle bısey olmayacagını korkmamasını elını yıkamanın yeterlı oldugunu anlattım. 3 haftadır baktı kı ben daha cok ılgılenıyorum fılan zaten kardeslerını de cok kıskanıyor. Sımdı sureklı ama sureklı sorular soruyor ve ben cok zor durumdayım sınırlerım zıplıyor anlamak ıstemıyor nasıl davranmam gerekıyor şaştım kaldım

İyi geceler kızlar gözlerim kapanıyor 😁

Arkadaslar bı sorum var oglum 5 yasında. Oncelerı temızlıge hıc dıkkat etmezdı. Ellerını yıkamak ıstemezdı vs vs. Sonra ben bıraz korkutmak amaclı ellerını yıkamazsan karnın agrır mıkroplar hasta eder fılan dıye konusma yaptım. Sonra benım oglanda bı takıntı basladı. Sureklı agzımı suraya degdırdım bısey olur mu? Yanlıslıkla elım buraya degdı. Ölür müyüm fılan gıbı sorular sormaya basladı😶 ben ılk sakınlıkle bısey olmayacagını korkmamasını elını yıkamanın yeterlı oldugunu anlattım. 3 haftadır baktı kı ben daha cok ılgılenıyorum fılan zaten kardeslerını de cok kıskanıyor. Sımdı sureklı ama sureklı sorular soruyor ve ben cok zor durumdayım sınırlerım zıplıyor anlamak ıstemıyor nasıl davranmam gerekıyor şaştım kaldım
Belli bir yaşta soruyorlarmış böyle. Acaba o dönem mi

Bigün tepen atsın çık git evden. Sonra sana nasıl hoşgörülü davranıyor gör. Gerçi bende çocukları uyutup öyle kaçıyorum evden 🤣🤣
Tepem atsın gıdıyım de bıde bunun gerı donusu var ahahah 😂 saka bı yana bu hafta soyleyecegım bakalım ne dıycek. Cocuklara bakacak mı yemek yapacak mı 😜

yaaa süpersin. 🥰 bencede 8leri görme. Nefret ettim 8lerden. İnş yarın 7leri görürüm. Çünkü 3 gündür 80.4üm ben.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?
10-8-1.5 canim

Cok tehlıkelı sular bence gıtme 😀😀
Onun teyzem deyişi yokmu beni benden aliyor kurban olurum ben onu yaradana süt kızım emzirdimde kizimla aralarında bı yaş var teyzeside kizimi emzirdi

Hastaneye fln gittiğimizde birbirimize birakiyorduk süt sorunu olmuyordu
Nasıl gitmeyeyim🥰🥰

Puffff ben detoks yapamıyom ama şike var 😁🤣🤣

Senin detoksa falan ihtiyacın da yok zaten canım:KK66:

Osama 1 günde bitirmek zorunda değilsin seninkini öylemi cnm. Bende yapayım pazartesi günü tane karabinerim yok

Bende yapicam pazartesi benim ne eksiğim var akşamları yoğurt kürünede başlayayım 💪

Yok canım bir günde bitirmiyorsun zaten böyle karışımları 2-3 bardaktan fazla içmek zararlı oluyor

Kızlar yarın akşam kardesimin kizinin doğum günü var imtihanım büyük beni dürtün yarın akşam gerci gitmeden hatırlatırım ben size🤣🤣

Ye canım ye bi günden bişey olmaz ki:KK75: zaten pazar günü de benim arkadaş çocuğuna doğum günü yapacak ben bir yicem bir yicem sorma artık patlarmıyım çatlarmıyım bilmem:ıslık:

Belli bir yaşta soruyorlarmış böyle. Acaba o dönem mi
Ogretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.

X