Afiyet olsun canım.
senin için diyet demek kabak demek dimiafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ekmekler TB dimi.
Bi de diyetisyen menüsü mü arayı neden özellikle belirttin yok diye
6 kaşık kaşkek de ne kuzu
Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?
Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.
Sütlü kahve iç canimKızlar acıktım ne yapayım ben şimdi
Eşimi işe yolculadım oğlumla tv izliyoruz. Sen napıyorsun?sana bişey söyliyimmi senle aramızda 200 gr varKızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
Ben genelde öğlen yapiyorum canim kizimi uyutunca22.00 leslie grubu hadiiiiiiiiii
Bende boş boş oturuyorum. Küçüğümü emzirme zamanımın gelmesini bekliyorum.Eşimi işe yolculadım oğlumla tv izliyoruz. Sen napıyorsun?sana bişey söyliyimmi senle aramızda 200 gr var
Ben 45dakika walk walk3mil leslie yaptım 15dk yoruldum walk walk
Gecen sene yapmistim en son
80.6.Bende boş boş oturuyorum. Küçüğümü emzirme zamanımın gelmesini bekliyorum.80.2 misin?
Kaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım661. ETAP HEDEFLERİ
@Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta
suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim bu haftaki hedefin 80,4
@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım.
zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9
E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5
Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz
T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5
Z zeyas
@Fatma Aliye
madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım
@asya01
@Mavi95
G gunesli gunler sizler de bildirim yapmadınız galiba
Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar
Hangisini yapacaksin canım
bende 1,5 lt suya
Yeşil Elma maydanoz limon tarçın koydum onu içeceğim yarın
Ben genelde öğlen yapiyorum canim kizimi uyutunca
661. ETAP HEDEFLERİ
@Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta
suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim bu haftaki hedefin 80,4
@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım.
zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9
E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5
T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5
Z zeyas
@Fatma Aliye
@asya01
@Mavi95
Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar
Cocuklarla ugrasiyorum coştular iyice daha uyumadilarKızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
yaaa süpersin.80.6.83 ile başladım. 4 gün oldu ödemi attım. Yerleşmeden kurtulayım şu 8 lerden
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzKaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?Cocuklarla ugrasiyorum coştular iyice daha uyumadilar
Birlikte kurtuluruz inşallah yarın 8 lerdenyaaa süpersin.bencede 8leri görme. Nefret ettim 8lerden. İnş yarın 7leri görürüm. Çünkü 3 gündür 80.4üm ben.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?
661. ETAP HEDEFLERİ
Z zeyas
@Fatma Aliye
@asya01
@Mavi95
Arkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım
Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi
Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım
Tencereye suyu ko Y kaynat iç
Şahane bi sey
Kaç litre suya koyuyoruz ve gün içinde mi bitiriyoruz
inşallahhhh A Anka nın koyduğu 1.4 hedefe ulaşmam lazım.Birlikte kurtuluruz inşallah yarın 8 lerden
afiyet olsun. Yağlarınızı güzel güzel eritsin inş.79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.
Tam olarak böyle bişey mi
Eki Görüntüle 2586651
Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk
Kolay gelsin canımHadi iyi geceler kizlar misafirler gitti bebemi uyutayim