Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menum
Sahur
1 kase yesil mercimek çorbası
1 haslanmis yumurta
Tel peynir biraz abarttim seviyorum cunku

İftar
1 kase y.mercimek corbasi
3 yk Kiymali ispanak kavurmasi
5 yk nohutlu bulgur pilavi
Salata

Su 2 lt spor yok
nohutlu pilav biraz fazla olmuş canım.
Sabah 09.00
Kıyamali yumurta
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek

Ara 11.30
Yok

Ögle 12.30
Yogurt yulaf ezmesi kivi

Ara 16.30
Elma

Akşam 18.30
5 köfte
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

3 litre su
böyle devam edersen incecik olursun 😍😍😍
Elinden geldiğince yap. Ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum hatta bişey daha yapıyorum yemek yerken veya elim bişeyler e gittiğinde aburcubura falan içimden söylüyorum ve faydasını görüyorum
evet canım yapayım haklısın
Afiyet olsun canım. :KK36:

senin için diyet demek kabak demek dimi😅 afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım :KK36:

Ekmekler TB dimi.
Bi de diyetisyen menüsü mü arayı neden özellikle belirttin yok diye 😅

6 kaşık kaşkek de ne kuzu 😳

Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?

Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.
evet canım buğday ve etten yapılan bir yemek. Tatlı son yasaklardan sonra haram oldu bana. 🤣🤣🤣
661. ETAP HEDEFLERİ

@Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta :halay:

suukaa suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim :KK9: bu haftaki hedefin 80,4 :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım. :halay:

@zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9 :halay:

@Eliff Eylull sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5 :halay:

Su perisi86 Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz :halay:

@turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5 :halay:

Z zeyas
@Fatma Aliye
@madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım

@asya01
@Mavi95
@aslihancngz sizler de bildirim yapmadınız galiba

Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar :KK36:
🤣🤣🤣 aynı mi kalayım? Bunun için çok uğraşmam lazım 🤣🤣🤣
Tamam canım dikkat ederim
Anka keşkek bilmiyormusun bugdaydan yapılan birşey çok lezzetli
bencede çoookk lezzetli 😋
Kızlar acıktım ne yapayım ben şimdi 😔😔
canım hemen kahve veya soda iç
Off yine mi yaa :KK70: 79 diyecektim düz küsuratları atalım :confused:@suukaa
Su perisi86 Su perisi86 olan bana oldu. Bu hafta 1.4 kilo mu vereceğim????? 😱😱😱😱 yaparım tabikiiii ❤️ Yeterki iste A Anka

Ben bi avm ye gittim geldim. AZcık kıyafet denedim. Yok hala vücudumun şekli içime sinmiyor. Şişmanım şişman. 😭

Ben bi avm ye gittim geldim. AZcık kıyafet denedim. Yok hala vücudumun şekli içime sinmiyor. Şişmanım şişman. 😭
Kaç beden bakıyorsun cnm bende çıkıcam bi ara bayramda sezon başı pahalı olur herşey şöyle mevsimlik bişiler alayim diyorum 44 beden oluyor artık en azından bişiler bulurum diye ümit ediyorum

Kaç beden bakıyorsun cnm bende çıkıcam bi ara bayramda sezon başı pahalı olur herşey şöyle mevsimlik bişiler alayim diyorum 44 beden oluyor artık en azından bişiler bulurum diye ümit ediyorum
40 baktım canım. Elim 42ye gitmiyor 😔 bende biraz daha zayıflayayım öyle alıcam . 75e inince güZel bir alışveriş yaparım

40 baktım canım. Elim 42ye gitmiyor 😔 bende biraz daha zayıflayayım öyle alıcam . 75e inince güZel bir alışveriş yaparım
Hiç 40 beden olayım diye hayalim olmadı hiç te olamadım😄☺ ne güzel cnm zaten senin boyda var 75 olsan bayaga iyi olursun. Ben 42 beden olayım Bana Yeter valla.

Haftaya 7ler geliyor az kaldı hedefine 🤗🤗
😍😍😍 evet canım inşallah az kaldı. Geçen sene en düşük 74 görmüştüm. 80 hamile kaldığım kilo. 1 yıl önceki yani. 😍😍😍
5 yıldır ördüğüm bir yatak örtüsü var bitmedi bitmiyor ama 300 motif falan var hangi mantıkla başladıysam😋 Artık gören kızının çeyizine yetişcek heralde falan dalga geçiyor onu örüyorum bitsin diye 😃
🤣🤣🤣 ayyy bende bir pembe panter başladım 1 ay önce bitiremiyorum yahu 😭

😍😍😍 evet canım inşallah az kaldı. Geçen sene en düşük 74 görmüştüm. 80 hamile kaldığım kilo. 1 yıl önceki yani. 😍😍😍

🤣🤣🤣 ayyy bende bir pembe panter başladım 1 ay önce bitiremiyorum yahu 😭
Bitmeyince bitmiyor cnm valla. O hevesle bitirdin bitirdin kalırsa kalıyor

Hiç 40 beden olayım diye hayalim olmadı hiç te olamadım😄☺ ne güzel cnm zaten senin boyda var 75 olsan bayaga iyi olursun. Ben 42 beden olayım Bana Yeter valla.
Yooookkkk öyle küçük hedefler koymak yok. 38 beden olacaksın sende. İncecik olacağız 😍😍😍

X