Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarın öğlen kayınvalidemler gidiyor çok şükür eski düzenime döneceğim kızlar . Bir süre takip ettim sizleri ama sonra bakamadım umarım herkes iyidir . 😍Beni soracak olursanız felaket yorgunum 15 tatilmiydi işkemcemiydi ayırt edemedim bana iki üç ay gibi geçti şu 15 20 gün😏 Neyseki hem okullar açılıyor hem misafirlerim gidiyor kaldığım yerden olmasada yakınından devam 😎

Adım Melek
Yaşım 26
Boyum 1.73
Kilom 69
Hedef Kilom 63
Evliyim
Mesleğim garsonluk yapıyorum
Çocuğum yok.
Kilo vermeyi isteme sebebim kadın doğum doktorum. Polikistik overım.
30 Aralık'ta doktora gittim. 74 kiloydum. Doktorum 2 ay sonra 63 kiloyla gelmemi istedi.
21 Ocakta randevum var. Geriye 6 kilom kaldı. İnşallah 🤲🏻
ADINIZ: Sebiha
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 107
HEDEF KİLONUZ: ilk basta 90
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ : Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 (ikinci 3 aylık)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:8
KİLO ALMA NEDENİNİZ: zaten kiloluydum doğumla arttı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ıstiyorum.

kızlar formu doldurdum kilomu tam bilmiyorum 107 yazdım ama doğru olmayabilir. Yarın sabah tekrar bakarım.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):muhteşem güneş
Yaşınız :40
Boyunuz:1.73
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1kızım 17 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:bursa
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:rahat hareket edip istediğim kıyafetleri rahat giymek ve sağlık li yaşamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :1 sene öncesine kadar 3 vardiya çalışan biriydim işten ayrıldım ve evde kalınca daha çok ilo aldım ve bu kilolardan kurtulmak istiyorim

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:86
Hedef kilonuz:68

Hoşgeldiniz hepiniz :KK54:

Oyy kızlar gece yazamadım.
Benim 3 numaralı oğlan illa çocuk odasında yat diye bağırıyor. Onun gönlünü yaptım bebeği uyutup gelicem diye gitti odasına abisi kapıyı kapatma diye bağırıyor bu sıpa kapat diye bi kavgaya başladılar mecburen geldim çocuk odasına. Bebek burayı yadırgıyor dalamıyor. Onun uykusu iyice açıldı derken kız uyandı onu beklerken bebek uyudu ben de yerlerde sürüne sürüne sabahladım. Bi ara tuvalete gittim 3 ü birden ağlamaya başladı sanırsın cami avlusuna bırakmışım 😩 velhasıl kelam şimdi uyuyacağım artık inşallah. Çok şükür 4 te 4 oldu.

Adım Fatma Aliye

Yaş 33
Boy 165
Evliyim, 3 çocuğum var, ikizlerim 3 yaşında büyük 8, öğretmenim, çalışıyorum.
Sağlıksız beslendigim için kilo alıyorum.Bu sabah 72 yi görünce kesin karar verdim.
Daha önce kilo verdim, ikizlerimle günde 1 saat yürüyordum.Ama ücretsiz izindeydim.Simdi çalışıyorum.Gecen dönem 3 kilo verdim.69 oldum.Cok zorlandım.Spor yapamadım.diyetisyene gittiğim halde motive olamadım.
Okula yetisecegim için hızla yazdım.Kusura bakmayın

1 yumurta, kibrit kutusu kadar Ezine peynir, 5 zeytin, biraz roka yedim..
Sabah su içtim sirkeli( ev yapımı)

Lütfen aranıza alın beni de:KK66:

Hoşgeldin cnm yenisin sanırım. Ben dr başka takımda mezun oldum bu takıma girdim ama malesef izne ayrıldım ve izine ayrıldigm kilonun altına dusemedigimden listede değilim ama hergün girerim sporumu çok güzel yaparım . Önce sonra fotografları paylaşırım arada 2 kg aldim ama son bi 6 7 kilo versem müthiş olucak .sende bence gerçekten karar verir istikrarlı sabırlı olursan kilo verirsin . Benim sırrım kilo veremesem bile diyet surecine asla vazgeçmemek oldu.
Hoşbulduk teşekkür ederim.. Darısı başıma inşallah

Günaydın kizlar güzel bir hafta olsun inşallah:KK54:
Ayyy akşam ne çok konuşulmuş oku oku biteremedim yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,yaşasın çocuklar okula gitti sonunda bende sporumu yaptim dusumu aldim bebem uyurken kahvaltimi ediyorum,-400çıktım 1kilo daha vermem lazim cumaya kadar:KK71:

Benim 3 numaralı oğlan illa çocuk odasında yat diye bağırıyor. Onun gönlünü yaptım bebeği uyutup gelicem diye gitti odasına abisi kapıyı kapatma diye bağırıyor bu sıpa kapat diye bi kavgaya başladılar mecburen geldim çocuk odasına. Bebek burayı yadırgıyor dalamıyor. Onun uykusu iyice açıldı derken kız uyandı onu beklerken bebek uyudu ben de yerlerde sürüne sürüne sabahladım. Bi ara tuvalete gittim 3 ü birden ağlamaya başladı sanırsın cami avlusuna bırakmışım 😩 velhasıl kelam şimdi uyuyacağım artık inşallah. Çok şükür 4 te 4 oldu.
Allah yardimcin olsun canim

Yarın öğlen kayınvalidemler gidiyor çok şükür eski düzenime döneceğim kızlar . Bir süre takip ettim sizleri ama sonra bakamadım umarım herkes iyidir . 😍Beni soracak olursanız felaket yorgunum 15 tatilmiydi işkemcemiydi ayırt edemedim bana iki üç ay gibi geçti şu 15 20 gün😏 Neyseki hem okullar açılıyor hem misafirlerim gidiyor kaldığım yerden olmasada yakınından devam 😎
Tekrar Hoşgeldin aramiza canım 😍
Inş uyurlarda sende uyursun canım gerçekten zor ben tek cocuga yetemedigimi düşünüyorum sen çok çok iyisin rabbim güç kuvvet versin miniklerede sakinlik

Adım Fatma Aliye

Yaş 33
Boy 165
Evliyim, 3 çocuğum var, ikizlerim 3 yaşında büyük 8, öğretmenim, çalışıyorum.
Sağlıksız beslendigim için kilo alıyorum.Bu sabah 72 yi görünce kesin karar verdim.
Daha önce kilo verdim, ikizlerimle günde 1 saat yürüyordum.Ama ücretsiz izindeydim.Simdi çalışıyorum.Gecen dönem 3 kilo verdim.69 oldum.Cok zorlandım.Spor yapamadım.diyetisyene gittiğim halde motive olamadım.
Okula yetisecegim için hızla yazdım.Kusura bakmayın

1 yumurta, kibrit kutusu kadar Ezine peynir, 5 zeytin, biraz roka yedim..
Sabah su içtim sirkeli( ev yapımı)

Lütfen aranıza alın beni de:KK66:
Tekrar Hoşgeldin canım aramiza 🤗🤗

Günaydın kizlar güzel bir hafta olsun inşallah:KK54:
Ayyy akşam ne çok konuşulmuş oku oku biteremedim yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,yaşasın çocuklar okula gitti sonunda bende sporumu yaptim dusumu aldim bebem uyurken kahvaltimi ediyorum,-400çıktım 1kilo daha vermem lazim cumaya kadar:KK71:
Günaydın canım ayy sorma benim kizcede gitti anaokuluna yatağın icinde havanın aydınlanmasını bekliyorum
Ooo süpersin 🤩🤩eksilerde görülmüş 🧿ben daha tartilmadim

X