• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba hanımlar , çok ağır grip geçiriyoruz kızımda bende hala yatıyoruz eşim izin aldı bize bakıyor... ateşimiz daha bugün düştü çok ısrarcı bir ateşimiz vardı titreme üşüme çok fenaydı Rabbim kimseye vermesin.. çok yoruldu vücudumuz ...

Hedefleri hatırlayalım :halay:

Elifcig93 Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım :halay:

@MorVampirella bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir :halay:

@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum :halay:

suukaa suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme :halay:

wendy wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden :halay:

ada81 ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta :halay:

@zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım :halay:

Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden. 😅😅
Canım bu hafta çok zor gibi fena hastayım sürekli yatıyorum sıfır hareket ... beslenmemde öyle diyet tarzı değil eşim ne yaparsa onu yiyoruz ..

Merhaba hanımlar , çok ağır grip geçiriyoruz kızımda bende hala yatıyoruz eşim izin aldı bize bakıyor... ateşimiz daha bugün düştü çok ısrarcı bir ateşimiz vardı titreme üşüme çok fenaydı Rabbim kimseye vermesin.. çok yoruldu vücudumuz ...
Çok geçmiş olsun canım. Ben baya toparladım çok şükür öksürük kaldı biraz. Sizin de geçer inşallah :(

Off müthiş bi diyet başlama oldu gerçekten . Evde bulunan bir adet çikolatalı gofretin yarısından bir ısirik fazla yedim ve kalan çok azmiktari çöpe attım 😭ama yok diyet yapicam defter çıkardım hergün ne yedim yazicam zayiflayamazsam herşey tek tek ortaya çıkacak orada .birazdan spora gideceğim ve dönünce asla tatlı hiçbirşey yemiycem zaten evde yok ve almiycamda

Adet bitsin başlayalım. Yok yok 3 günde unutuyorsun. Bugün benim 7. Günüm
Diyete bsslsdigim gün bugün ve çikolatalı gpfr3t varmış evde yarısından biraz fazla yedim geri kalan az miktar çöpe attım of of.. ama bunu yaptım diye diyeti bırakacak değilim yeni başlamış olsamda su saniyeden itibaren eksiksiz hatasız yapicam ve bu yediğimde malesef saymam lazm defter cikardim her şeyi yazicam .tartım yok .Evde olanida beceremedim kendi tartım kırıldı . Evde olan da ayarlayamadim olmadı . Yenisini alicam aynısından

Hedefleri hatırlayalım :halay:

Elifcig93 Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım :halay:

@ MorVampirella bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir :halay:

@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum :halay:

suukaa suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme :halay:

wendy wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden :halay:

ada81 ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta :halay:

@zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım :halay:

Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden. 😅😅
😍

Gözün aydın canın :)
saol canım ama anlamadım ki şimdi de yok. 😔
Diyete bsslsdigim gün bugün ve çikolatalı gpfr3t varmış evde yarısından biraz fazla yedim geri kalan az miktar çöpe attım of of.. ama bunu yaptım diye diyeti bırakacak değilim yeni başlamış olsamda su saniyeden itibaren eksiksiz hatasız yapicam ve bu yediğimde malesef saymam lazm defter cikardim her şeyi yazicam .tartım yok .Evde olanida beceremedim kendi tartım kırıldı . Evde olan da ayarlayamadim olmadı . Yenisini alicam aynısından
Yediklerini yazmak mantıklı. Hadi bakalım başaracağını biliyorsun.

Sporumu yaptım :KK76: şimdi sütlü kahve yaptım içiyorum :anne: paşa hasta birde bu soğukta dışarıyı istiyor. Sinirden kafamda kuşlar uçuşuyor :olamaz:

Kızlar merhaba, sizlere bir açıklama borçluyum sanırım. Eski mesajları filan okuyamadım kusura bakmayın. İş yerinde ciddi bir durum oluştu, çok ayrıntı vermek istemiyorum ama soruşturma gibi bir durum. O yüzden aranıza katılamadım iki haftadır. Biraz moralim düzelince döneceğim inşallah. Kendinize iyi bakın.

Kızlar merhaba, sizlere bir açıklama borçluyum sanırım. Eski mesajları filan okuyamadım kusura bakmayın. İş yerinde ciddi bir durum oluştu, çok ayrıntı vermek istemiyorum ama soruşturma gibi bir durum. O yüzden aranıza katılamadım iki haftadır. Biraz moralim düzelince döneceğim inşallah. Kendinize iyi bakın.
İnşallah düzelir bir an önce canım

Yoluna girer inşallah herşey sende kendine iyi bak canım

Selam kızlar, ben tam yoğunluğum geçti diyorum yine bir şey çıkıyor, inanın oh müsaitim diyemiyorum yine.. iyisiniz umarım.

Back