- 29 Mayıs 2010
- 31.239
- 84.545
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu hafta çok zor gibi fena hastayım sürekli yatıyorum sıfır hareket ... beslenmemde öyle diyet tarzı değil eşim ne yaparsa onu yiyoruz ..Hedefleri hatırlayalım![]()
Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım
@MorVampirella bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir
@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum
suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin
gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme
wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden
ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta
@zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım
Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden.![]()
Ben geldim koşturuyordum. Adet oldum sanırımKimse yok mu yahu. Huu huu nerdesiniz iki muhabbet etseydik![]()
Çok geçmiş olsun canım. Ben baya toparladım çok şükür öksürük kaldı biraz. Sizin de geçer inşallahMerhaba hanımlar , çok ağır grip geçiriyoruz kızımda bende hala yatıyoruz eşim izin aldı bize bakıyor... ateşimiz daha bugün düştü çok ısrarcı bir ateşimiz vardı titreme üşüme çok fenaydı Rabbim kimseye vermesin.. çok yoruldu vücudumuz ...
Gözün aydın canın :)Ben geldim koşturuyordum. Adet oldum sanırım![]()
Diyete bsslsdigim gün bugün ve çikolatalı gpfr3t varmış evde yarısından biraz fazla yedim geri kalan az miktar çöpe attım of of.. ama bunu yaptım diye diyeti bırakacak değilim yeni başlamış olsamda su saniyeden itibaren eksiksiz hatasız yapicam ve bu yediğimde malesef saymam lazm defter cikardim her şeyi yazicam .tartım yok .Evde olanida beceremedim kendi tartım kırıldı . Evde olan da ayarlayamadim olmadı . Yenisini alicam aynısındanAdet bitsin başlayalım. Yok yok 3 günde unutuyorsun. Bugün benim 7. Günüm
Hedefleri hatırlayalım
Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım
@ MorVampirella bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir
@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum
suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin
gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme
wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden
ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta
@zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım
Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden.![]()
saol canım ama anlamadım ki şimdi de yok.Gözün aydın canın :)
Yediklerini yazmak mantıklı. Hadi bakalım başaracağını biliyorsun.Diyete bsslsdigim gün bugün ve çikolatalı gpfr3t varmış evde yarısından biraz fazla yedim geri kalan az miktar çöpe attım of of.. ama bunu yaptım diye diyeti bırakacak değilim yeni başlamış olsamda su saniyeden itibaren eksiksiz hatasız yapicam ve bu yediğimde malesef saymam lazm defter cikardim her şeyi yazicam .tartım yok .Evde olanida beceremedim kendi tartım kırıldı . Evde olan da ayarlayamadim olmadı . Yenisini alicam aynısından
İnşallah düzelir bir an önce canımKızlar merhaba, sizlere bir açıklama borçluyum sanırım. Eski mesajları filan okuyamadım kusura bakmayın. İş yerinde ciddi bir durum oluştu, çok ayrıntı vermek istemiyorum ama soruşturma gibi bir durum. O yüzden aranıza katılamadım iki haftadır. Biraz moralim düzelince döneceğim inşallah. Kendinize iyi bakın.
Çocuklara yemek yedirdim oyun oynadık falan öyle geçiyor bu gün her yer her yerdeHerkes nerde kızlar![]()
Yoluna girer inşallah herşey sende kendine iyi bak canımKızlar merhaba, sizlere bir açıklama borçluyum sanırım. Eski mesajları filan okuyamadım kusura bakmayın. İş yerinde ciddi bir durum oluştu, çok ayrıntı vermek istemiyorum ama soruşturma gibi bir durum. O yüzden aranıza katılamadım iki haftadır. Biraz moralim düzelince döneceğim inşallah. Kendinize iyi bakın.
Ohh ne güzel güzel yapmışsınÇocuklara yemek yedirdim oyun oynadık falan öyle geçiyor bu gün her yer her yerde![]()