Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüm...
Sabah saat 10:00.. 2dilim kepek ekmeğine peynirli tost,3çeri domates,1salata,2yumurta,5zeytin,şekersiz çay
Öğle saat 14:00.. 1kase kısır 1bardak ayran
Aksam 18:30..6kasık barbunya susuz,4kasik bulgur pilavı,3kasik yogurt,1kucuk kase patlıcan salatası
Aralarda şekersiz turk kahvesi şekersiz neskafe
1litre suyum elmalı tarçın zencefilli su,1litrede normal su,zorlarsam yatana kadar 3litre olcak😁spor yapamadim kizim uyumadi cunku😞

Yupppyy bugunki düğünden yırttııım kızlar :KK71: eşim dişim ağrıyor boşver dedi. Gecede hiç uyumamıştı diş agrısından. Bütün arkadaşlarının eşi orda olacak tı. 14 şubatta yakın bir arkadaşı nın düğünü var tamamen ona odaklıyım. Kanımın son damlasına kadar elimden gelen herseyi yapacam. Bugun öyle stresliydim ki. 73 hedefliyorum. İnşallah inşallah inşallah :dua:
eşine geçmiş olsun canım iyi olmuş senin adıma sevindim. Sen yaparsın merak etme. 🥰🥰

İyi akşamlar canım. İyi gidiyor. Ama diyeti bozuyorum bazen 😬 sen nasılsın?
Süpersin canım maşallah 🧿 bende iyiyim şükür. Bugün bi ara huniyi kafama takmıştım ama şimdi iyiyim. 🤣🤣🤣 şekersiz 6. Günüm de tamam. Süper gidiyor. Hiç bir şeyin bozmasına izin vermeyeceğim.
Aşırı strese girmiştim. İnşallah çook istiyorum. 4. Gun bugun kaçamaksız gidiyor. Devam :KK19:
ooo 4 kaçamaksız gün. Harika 🥰🥰
Hadi bakalım cuma farkımızı ortaya koyalım.

Gelsin menüm
7.30
Yeşil çay
8.30
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Peynir zeytin
2 tk tahin pekmez

11.00
Yarım çay bardağı kuruyemiş
1 elma

12.00
1 kase yoğurt çorbası
Biraz leblebi
Biraz çiğ kabak çekirdeği

16.00
Yarım çay bardağı çiğ badem

17.30
3 haşlanmış içli köfte
Bol salata

2.5 lt su

Şekersiz 6. Günüm de tamam ✅ çok şükür. Hedefime her gün bir adım daha yaklaşıyorum. İncecik olunca güzel kıyafetlerimle bir sürü foto çekileceğim.

Süpersin canım maşallah 🧿 bende iyiyim şükür. Bugün bi ara huniyi kafama takmıştım ama şimdi iyiyim. 🤣🤣🤣 şekersiz 6. Günüm de tamam. Süper gidiyor. Hiç bir şeyin bozmasına izin vermeyeceğim.
ooo 4 kaçamaksız gün. Harika 🥰🥰
Hadi bakalım cuma farkımızı ortaya koyalım.
Sana da maşallah canım. 🤩😍

Kızlarrrr nerelerdesiniz? Hadi haftasonunun kritiğini yapın bakalım bi. Ne kadar kaçamak yaptınız? Bu cuma 1. Olacağız unutmayın

Günaydın kızlar :KK36:
Bu hafta çok sıkı asılıyoruz haydi herkes hedefini tutturup gelsin hedefleri bi hatırlayalım :rolleyes:

Hedefleri hatırlayalım :halay:

Elifcig93 Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım :halay:

@MorVampirella bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir :halay:

@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum :halay:

suukaa suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme :halay:

wendy wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden :halay:

ada81 ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta :halay:

zeyneppk zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım :halay:

Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden. 😅😅

X