• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya onu yapacaktık ilk aslında ama karıştı bilmiyorum öyle yapsak benim için de kolay aslında. Ertesi gün 11 e kadar eklensi sonra eklenen sayılmasın aslında.
Eskilerden bi şablon var mı? Zor bişi değil alışılır bence.

wendy wendy
Anka Anka
40dk tempolu yürüyüş 100p
Bu haftadan sonra bende yardımcı olurum sizlere spor puanlamasinda
Bi sıkıntı olursa etiket yapin bugün sen hesaplarmisin diye yaparım 🤗🤗

Bence herkes güzel bi hafta sonu geçirse modumuz düşmeyecek, hafta sonu kopuyoruz hepimizde. Bi de bende kaçamakları okuyunca bi kopma oluyo bende kaçamak yapayım o zaman diyorum. Herkes kaçamak yapıp kilo veriyo ben kalıyorum sonra.
Evt bende kacamak yapanlari gorunce gevsiyorum

Bence herkes güzel bi hafta sonu geçirse modumuz düşmeyecek, hafta sonu kopuyoruz hepimizde. Bi de bende kaçamakları okuyunca bi kopma oluyo bende kaçamak yapayım o zaman diyorum. Herkes kaçamak yapıp kilo veriyo ben kalıyorum sonra.
bende öyleyim. Kaçamak görünce bende yiyorum. Ki bu hafta kilo veremememin en büyük sebebi pztesiye kadar yemiş olmam. Salıdan itibaren şekersiz günlerdeyim ama olmadı 😔
Plank yapılıyordu gecen hafta birakildimi?
Ben yarin bastan başlıyacağım

Aslinda sekersiz 21gun düşünüyorum ama yapabilirmiyim acaba🤔
Şekersiz 21 gün için cidden hazır olman lazım. Benim çok iyi gidiyor. Maşallah 🧿 ama sende o irade var. Kesin yaparsın

13 subat spor listesi

1.Derya60kilo
30 dakika yuruyus 30 puan
Su: 3 lt

2.massmavi
Yarım saat yürüyüş 30 puan
1 saat plates 120 puan
100 twister 20 puan
Toplam 170 puan
3lt su

3.lemonade17
500 bölgesel hareketler 100 puan
100 jj 100 puan
Toplam 200 puan
1.5 lt su+1lt Dukan birası

4.elifff_9595
500 ip 100 puan
200 mekik 200 puan
50 squat 50 puan
50 saniye plank 50 puan

Toplam 400 puan
Su 2lt

Eskiden böyle yapardık wendy wendy
Şablon derken nasıl anlayamadım.

40 gün şekersize niyet ediyorum hadi bakalım :duduk:
Ankam ben varim👍
Olabuluuu😂😂
bende öyleyim. Kaçamak görünce bende yiyorum. Ki bu hafta kilo veremememin en büyük sebebi pztesiye kadar yemiş olmam. Salıdan itibaren şekersiz günlerdeyim ama olmadı 😔

Şekersiz 21 gün için cidden hazır olman lazım. Benim çok iyi gidiyor. Maşallah 🧿 ama sende o irade var. Kesin yaparsın
Dimi canım ya evet yarın start veriyorum bak iste pazar günü doğum günümuz kizimla ben istemesemde kızım pasta istiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Back