• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canlar :KK68: süpersiniz eksiye geçmiş herkes :KK19:

Dünkü menum
Sabah 10.30
2 has yum
10 yeşil zeytin
2 dil form ekmek
1 salatalık 1 üçgen peynir cay

Saat 15 de 1 tabak pırasa 1 elma

Saat 18 de
1 tabak pırasa 1 dil ekmek

Saat 21 de 2 yk kuru üzüm sütlü kahve ile

Su 2 lt
Spor yoktu ama tüm gün koşturdum
güzel menü afiyet olsun
Pırasayı gördükçe gözlerimden kalpler fışkırıyor :D
yapıp getirecem sonunda 🤣🤣🤣
Sabah uyunınca ıcebıldıgınız kadar ılık su ıcın. Ben 3 gundur lımonlu ve kendı yaptıgım elma sırkelı sudan ıcıyorum. Yaklasık 750 ml. Su ıctıkten 1 saat sonra kahvaltınızı yapın. Kahvaltıda sıvı tuketmeyın. Kahvaltıdan 2 saat su ıcmeye baslayın. Ben faydasını gordum. Cuma cumartesı cok kacırdım 73 kusurdu suan 70.4 um ınsallah dıyetten sonra da devam edecegım. Belkı ılla kı bozacagım evde de yapılmıs olsa sekerlı unlu seyler yıyecegım keske yemesem ama ıllakı olacak. Ama bu kuralı devam ettırıp aksamları 5 te kesersem yemegı saglık ıcın kılomu koruyabılırım ınsallah...
harikasın canım. Bende hayatımı düzene sokunca sabahları suyu düzenli içebileceğim

Selam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.

Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.:KK35:

Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.:KK64:
Geçmiş olsun canım. Diyeti bırakma ama sağlıklı beslen sen çok az yiyorsun kahve çay çok tüketiyorsun. O sebeple vertigo ve kansızlık oluyor olabilir. İğneler ile yarar toparlanırsın inşallah:36:

Kızlar,
Etrafımda herkes nazar değdi sana diyo. Pek inanmam ama, üst üste gelince de yanii..
Menüm dün ile aynı, akşam yemeğini bilmiyorum.
Doktora bugün ablamla gittik. Yani doktorun dediklerini o da duydu. Artık akşam yemeğine ne yapar düşünemiyorum.:KK17:

Selam kızlar ben de temizliğe başladım. Camlarımı sildim mola verdim kahve içiyorum. Kapılarımı sileceğim sonra. Belim koptu kocaman kocaman cam yapmışlar

Ayy benimde yapmam lazım mutfaktan başlıyım dedim ama vücudum dökülüyo belim bacaklarım ağrıyor. Çevremizdeki herkes hasta biz olmasak bari diye düşünürken kızımla bende hasta olduk:KK51:

Slm ben geldim :KK23::KK23::KK23:
Baska takima gecmek istemedim yazmakta
Tâbi yine Anka Anka
Kabul ederse :ıslık::ıslık:

Hoşgeldin canım gitme tabi ki başka takıma burda iyiyiz:KK66:

Hoşbuldum canim:KK36:
Burası benim değil hepimizin canım ve ben git demedim zaten sana kendin küstün gittin. Ben kaptanım kızarım kulağınızı çekerim küsmek çok ayıp :KK70: kaptanın vurduğu yerde gül biter :KK70:
Tamam küsmek yok bi daha :KK5:yeni bir sayfa açalım :temizlik:
Ayy benimde yapmam lazım mutfaktan başlıyım dedim ama vücudum dökülüyo belim bacaklarım ağrıyor. Çevremizdeki herkes hasta biz olmasak bari diye düşünürken kızımla bende hasta olduk:KK51:

Aynen canım kac sene 8.takimda kaldim kapandi buraya yazdim 12 takimdan mezun olmak istiyorum
Ezan okunuyor suan rabbim hepimize istedigimiz kiloyu gösterir ins :dua:
Hosgeldin canim en iyisini yaptin 🤗
Hosbuldum:KK36:

geçmiş olsun canım hastalık her yerde.
Hoşbuldum canim:KK36:

Tamam küsmek yok bi daha :KK5:yeni bir sayfa açalım :temizlik:

Aynen canım kac sene 8.takimda kaldim kapandi buraya yazdim 12 takimdan mezun olmak istiyorum
Ezan okunuyor suan rabbim hepimize istedigimiz kiloyu gösterir ins :dua:

Hosbuldum:KK36:
aminnn tabiki küsmek yok. Kaptan da kızmayacaksa kimse kızamaz zaten. Bırakın stresini atsın 🤣🤣🤣🤣

ooo kötü olmuş. Ama sen yaparsın eksi gelir Cuma’ya. Akşamları hafif geçir.
maşallah 🧿 bende uzun uzun yürüdüğüm günleri çok özlüyorum
diyetisyene gidip bi yağ kas baktırsana canım
Baktirdim yakın zamanda ben cnm .
Yag 27 kas da 68 filan cıktı yüzde . Tag bi tık fazla ama normal kas da yüzde 70 olmalıymış o da bi tık altta çıkmıştı

Bugün orta sehpa gelecekti saat belli değildi beklemekten spora gidemedim malesef . Evde ip atlıyorum şuan yemek öncesi.
Yarın da kuzenimin bebeği ameliyat olacak ve tv gitti anten yoktu bozuk yani tivibudsn kullaniyirduk o da gitti tv siz kaldık onu tamir için gelecekler ins yarın gidebilirim

Selam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.

Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.:KK35:

Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.:KK64:
Yoo bence ara vermeden dengeli beslenebilirsin geçmiş olsun cnm geçici şeyler Allah tan iğneleri de kullanınca değerler normale döner hemen iğneler baya etkili oluyor

Back