Hayırlısı olsun canım rabbim her zaman bizim için en hayırlısını ayarlıyor ama biz işte yine de evham yapıyoruzAmin cnm çok sagol eşim ortağından ayrıldı onunla ilgili çok büyük sıkıntı atlattık . Beni 4 çocuğumla eşimin arkasından kara kara düşündürdü ya allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın inş. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inş. Ben sana hatirlatirim cuma günü
Evet şu an zihnen temizlendim. Hadi bakalım cuma neler olacak?Yarın temiz sayfa açıyoruz kendimize hadi bakalım
Yani belki bozuktur tartı.Nasıl canımilk çıktığımda kucağımd koli vardı. Kolinin ağırlığını ölçmek için tartıldım
Oynamıyor ki koli 3,300 gr ben 71,7Yani belki bozuktur tartı.
O kadar oynamaması lazım.
Dönmemeişsindir merak etme.70 kabusuna geri döndüm resmen. Cumaya kadar aç kalsam yeridir
Misafirlikteydim hic bilmiyorum nasil yapildiginiAfiyet olsun çok güzel menü.
Pırasayı fırında nasıl yaptınız?
Cumartesi 295 pazar 285 puan yaniSabah ac karna evde spor yaptım kızlar normalde dinlenme günüm ama canım istedi 500 ip atlama ,15 dk cardio 15 dk egzersz karin
Massallah canim supersinCumartesi 295 pazar 285 puan yani
Dünkü puanım dün de 5000 adımdı
500 ip atlama 100 puan
15 dk cardio 90 puan
15 dk egzersiz 30 puan
5000 adim 75 puan
Toplam 295 puan G gunesli gunler
Sende uyu canimGünaydınne
Uykusuz ve yorgun bir gece çarptı beni.
Kızım 3 gibi uyandı 20dk oldu uyuyali.
Oğlum da arkasina uyandı o da yeni uyudu.
Başım ağrıyor.
Keşke verirken de böyle büyük büyük adımlarla versekŞimdi koli tartmak için tartıya çıktım 75 çıktım. Sonra kendim çıktım 71,7 geldim kıyafetlerimleçüşşşş anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?