- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Harikasın canım yaMenümü yazayim.
Bugün haftasonu diye kaçamaklar olmuş.
Yarın toparlaniriz.
Sabah
10
Bir has yumurta
Yeşillik
Peynir
Salatalık
15.30
2minik kase kısır
Salata
O fit kurabilerden 6tane ( Misafirlikte başka şeylerde vardı.
Arkadaşım ısrar etti tadına bak diye ama yemedim.)
Su 2
Spor 1saat kondisyon
G gunesli gunler
Anka
Niye böyle oldu ki reglin mi yaklaştıben de yarından itibaren şekersize başlayayım diyorum inşallah
Ayrilman daha cok kilo almana sebep olur
Tmm canim ozaman haklisin 15 gun sonra hemen baslarsin bak beni ornek al 62.5 ile ayrildim 77 ile döndümYa arada bıkkınlık geliyor diyetten bi gün bozup ertesi gün devam ediyordum ama bu sefer toparlayamadım yarın oruç tutarsam cumaya kadar toparlarım inşallah. Reglime de 6 gün var ondan değildir heralde
Evet büyük ihtimalle öyle olacakama cuma günü ablamlar gelecek iki hafta bendeler. Onlar bendeyken diyet yapamam o yüzden ayrılıyorum ama kısa zamanda tekrar listeye girmek için elimden geleni yapacağım. Ramazana kadar 70in altına inmek istiyorum
Muhtesemsin canimMenümü yazayim.
Bugün haftasonu diye kaçamaklar olmuş.
Yarın toparlaniriz.
Sabah
10
Bir has yumurta
Yeşillik
Peynir
Salatalık
15.30
2minik kase kısır
Salata
O fit kurabilerden 6tane ( Misafirlikte başka şeylerde vardı.
Arkadaşım ısrar etti tadına bak diye ama yemedim.)
Su 2
Spor 1saat kondisyon
G gunesli gunler
Anka
Bol marulla yedım ya ☺Çiğköfte den bişi olmaz yaa
Kızma kaptanım 4000 adım attımKaptan bile ip atlamış ben 3000 atlayayım denmiyor ama
Benıde regl batırdı valla ılk gunuydu zorlandım acıkcası bayaBenimde reglime 2 gün var
bugün bi karam yedim ne akşam yemeği yedim ne başka bişi aç aç oturuyorum şu an
Eheheh aynen sekerlı yememışim ıyı kı ☺☺Cig kofte yenilenlere gore cok masum
Hurma ilede guzel olurÇok şükür hasarsız atlatabildim çayı.
Tabi vereyim.
Yulaflı tavada kavurdum.
Rondodan geçirdim un gibi olmayacak şekilde.
Sonra içine ceviz, hindistan cevizi,badem,fındık kakao,tarçın,kuru kayısı,kuru incir hepsini karıştırdım.
Biraz da bal koydum toparladım diye.
Sonra minik toplar yaptım.
Ama bal koymadan da muz yada rendelenmiş pişmiş elme koyulabilir ben zamanım olmadığı için balla yaptım.
Bidahakine bal koyacak olursam kayısı kuru üzüm koymayacagim tatlılığı baydı beni.
Yarın temiz sayfa açıyoruz kendimize hadi bakalımValla bende batırdım bugün. Karnım ağrımaya başladı bile. Çok mutsuzum.Anka ben mutsuzken yeme olayını aşamamışım. Şu an nefret ediyorum kendimden.
Geçmiş olsun sıkıntılarınızı atlatmışsınız rabbim göstermesin bi dahaSlm kızlar çok iğrenç bir pazar geçirdim gelip kafa dağıtmak için yazılanları okudum ama tepki vermek bişeyler yazmak içimden gelmedi. eşimin işleri ile alakalı çok büyük bir stresimiz vardı çok şükür sorunsuz atlattık sayılır.Anka cnm madamda yazmış bende izne ayrılmak istiyorum ayrılabiliyorsam eğer. geçenlerde de yazmıştım belli değil demiştim ama kesinleşti bu perşembe kayınvalidemler geliyor hastane işleri vs var nekadar kalırlar meçhul onlar varken de dikkat edicem tabi ama illaki inişler çıkışlar olur listeyi etkilemek istemem.
Okadar cabuk kilo aliyoruzki bende kendime pess diyorum bazenŞimdi koli tartmak için tartıya çıktım 75 çıktım. Sonra kendim çıktım 71,7 geldim kıyafetlerimleçüşşşş anka
Afiyet olsun canımBugünkü menümü yazayım iştah sıfırdı stresten bugünün bana yararı tek bu.
Sabah 10.30
1 tavada yumurta
Çeyrek simit
Domates
Salatalık
Akşam19.00
4 köfte
Salata
2 bardak ayran
Spor yok malesef
Amin cnm çok sagol eşim ortağından ayrıldı onunla ilgili çok büyük sıkıntı atlattık . Beni 4 çocuğumla eşimin arkasından kara kara düşündürdü ya allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın inş. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inş. Ben sana hatirlatirim cuma günüGeçmiş olsun sıkıntılarınızı atlatmışsınız rabbim göstermesin bi daha
Cuma yine bildirim yapman lazım o gün hatırlatın inşallah izine ayrıldım diye unuturum ben
Normalde de rakamlar oynuyor mu böyleŞimdi koli tartmak için tartıya çıktım 75 çıktım. Sonra kendim çıktım 71,7 geldim kıyafetlerimleçüşşşş anka
Afiyet olsun çok güzel menü.Bende menumu yazayim
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
15 findik
Aksam 19.00
Firinda pirasa 1 dilim
1 adet haslanmis icli kofte ispanakli
2 adet diyet kurabiye ( gorumcemin kizi yapmis ondan yedim ama mideme iyi gelmedi eksidi 10 gunde midem yememeye alismis
Bende misafirlikteydim ama yemedim
Su 2 lt spor yok
Nasıl canımNormalde de rakamlar oynuyor mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?