• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menümü yazayim.
Bugün haftasonu diye kaçamaklar olmuş.
Yarın toparlaniriz.💪

Sabah
10
Bir has yumurta
Yeşillik
Peynir
Salatalık

15.30
2minik kase kısır
Salata
O fit kurabilerden 6tane ( Misafirlikte başka şeylerde vardı.
Arkadaşım ısrar etti tadına bak diye ama yemedim.)

Su 2
Spor 1saat kondisyon
G gunesli gunler
Anka Anka

Menümü yazayim.
Yarın toparlaniriz.💪

Sabah
10
Bir has yumurta
Yeşillik
Peynir
Salatalık

15.30
2minik kase kısır
Salata

Su 2
Spor 1saat kondisyon
G gunesli gunler
Anka Anka
Harikasın canım ya 😍

Niye böyle oldu ki reglin mi yaklaştı 🤔ben de yarından itibaren şekersize başlayayım diyorum inşallah 🙈

Ya arada bıkkınlık geliyor diyetten bi gün bozup ertesi gün devam ediyordum ama bu sefer toparlayamadım yarın oruç tutarsam cumaya kadar toparlarım inşallah. Reglime de 6 gün var ondan değildir heralde 🤷🏻‍♀️

Ayrilman daha cok kilo almana sebep olur

Evet büyük ihtimalle öyle olacak :mad: ama cuma günü ablamlar gelecek iki hafta bendeler. Onlar bendeyken diyet yapamam o yüzden ayrılıyorum ama kısa zamanda tekrar listeye girmek için elimden geleni yapacağım. Ramazana kadar 70in altına inmek istiyorum 💪

Ya arada bıkkınlık geliyor diyetten bi gün bozup ertesi gün devam ediyordum ama bu sefer toparlayamadım yarın oruç tutarsam cumaya kadar toparlarım inşallah. Reglime de 6 gün var ondan değildir heralde 🤷🏻‍♀️

Evet büyük ihtimalle öyle olacak :mad: ama cuma günü ablamlar gelecek iki hafta bendeler. Onlar bendeyken diyet yapamam o yüzden ayrılıyorum ama kısa zamanda tekrar listeye girmek için elimden geleni yapacağım. Ramazana kadar 70in altına inmek istiyorum 💪
Tmm canim ozaman haklisin 15 gun sonra hemen baslarsin bak beni ornek al 62.5 ile ayrildim 77 ile döndüm

Menümü yazayim.
Yarın toparlaniriz.💪

Sabah
10
Bir has yumurta
Yeşillik
Peynir
Salatalık

15.30
2minik kase kısır
Salata

Su 2
Spor 1saat kondisyon
G gunesli gunler
Anka Anka
Muhtesemsin canim 🤗

Çiğköfte den bişi olmaz yaa🙂
Bol marulla yedım ya ☺
Kaptan bile ip atlamış ben 3000 atlayayım denmiyor ama :sinirli:
Kızma kaptanım 4000 adım attım 💪ve bugun aç kaldım maydonozlu odem cayı yaptım ıcıyorum
Benimde reglime 2 gün var
bugün bi karam yedim ne akşam yemeği yedim ne başka bişi aç aç oturuyorum şu an 🙂
Benıde regl batırdı valla ılk gunuydu zorlandım acıkcası baya
Cig kofte yenilenlere gore cok masum 😆
Eheheh aynen sekerlı yememışim ıyı kı ☺☺

Bende menumu yazayim
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
15 findik

Aksam 19.00
Firinda pirasa 1 dilim
1 adet haslanmis icli kofte ispanakli
2 adet diyet kurabiye ( gorumcemin kizi yapmis ondan yedim ama mideme iyi gelmedi eksidi 10 gunde midem yememeye alismis

Bende misafirlikteydim ama yemedim
Su 2 lt spor yok

Çok şükür hasarsız atlatabildim çayı.
Tabi vereyim.
Yulaflı tavada kavurdum.
Rondodan geçirdim un gibi olmayacak şekilde.
Sonra içine ceviz, hindistan cevizi,badem,fındık kakao,tarçın,kuru kayısı,kuru incir hepsini karıştırdım.
Biraz da bal koydum toparladım diye.
Sonra minik toplar yaptım.
Ama bal koymadan da muz yada rendelenmiş pişmiş elme koyulabilir ben zamanım olmadığı için balla yaptım.
Bidahakine bal koyacak olursam kayısı kuru üzüm koymayacagim tatlılığı baydı beni.
Hurma ilede guzel olur

Slm kızlar çok iğrenç bir pazar geçirdim gelip kafa dağıtmak için yazılanları okudum ama tepki vermek bişeyler yazmak içimden gelmedi. eşimin işleri ile alakalı çok büyük bir stresimiz vardı çok şükür sorunsuz atlattık sayılır. Anka Anka cnm madamda yazmış bende izne ayrılmak istiyorum ayrılabiliyorsam eğer. geçenlerde de yazmıştım belli değil demiştim ama kesinleşti bu perşembe kayınvalidemler geliyor hastane işleri vs var nekadar kalırlar meçhul onlar varken de dikkat edicem tabi ama illaki inişler çıkışlar olur listeyi etkilemek istemem.

Slm kızlar çok iğrenç bir pazar geçirdim gelip kafa dağıtmak için yazılanları okudum ama tepki vermek bişeyler yazmak içimden gelmedi. eşimin işleri ile alakalı çok büyük bir stresimiz vardı çok şükür sorunsuz atlattık sayılır. Anka Anka cnm madamda yazmış bende izne ayrılmak istiyorum ayrılabiliyorsam eğer. geçenlerde de yazmıştım belli değil demiştim ama kesinleşti bu perşembe kayınvalidemler geliyor hastane işleri vs var nekadar kalırlar meçhul onlar varken de dikkat edicem tabi ama illaki inişler çıkışlar olur listeyi etkilemek istemem.
Geçmiş olsun sıkıntılarınızı atlatmışsınız rabbim göstermesin bi daha 🤗
Cuma yine bildirim yapman lazım o gün hatırlatın inşallah izine ayrıldım diye unuturum ben🤗

Geçmiş olsun sıkıntılarınızı atlatmışsınız rabbim göstermesin bi daha 🤗
Cuma yine bildirim yapman lazım o gün hatırlatın inşallah izine ayrıldım diye unuturum ben🤗
Amin cnm çok sagol eşim ortağından ayrıldı onunla ilgili çok büyük sıkıntı atlattık . Beni 4 çocuğumla eşimin arkasından kara kara düşündürdü ya allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın inş. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inş. Ben sana hatirlatirim cuma günü

Bende menumu yazayim
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
15 findik

Aksam 19.00
Firinda pirasa 1 dilim
1 adet haslanmis icli kofte ispanakli
2 adet diyet kurabiye ( gorumcemin kizi yapmis ondan yedim ama mideme iyi gelmedi eksidi 10 gunde midem yememeye alismis

Bende misafirlikteydim ama yemedim
Su 2 lt spor yok
Afiyet olsun çok güzel menü.
Pırasayı fırında nasıl yaptınız?

Back
X