- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
2 kez bıldırım yapmadım o gunlerdede ızınlıydım zaten.nasıl 3 e bolundu anlamadım
Canım 323. etapta bildirim yapmamışsın. 323, 324 ve 325. etap olduğu için 3 e bölündü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kez bıldırım yapmadım o gunlerdede ızınlıydım zaten.nasıl 3 e bolundu anlamadım
kızlar bugün diyetisyene gittim. 2 haftada 2 kilo gitmiş yani toplamda 7 kilo oldu. sonra midem için doktora çıktım iltihat varmış midemde doktor bir sürü ilaç verdi. doktor belimde eğrilik olduğunu söyledi. fizik doktoruna git dedi. bende fizik doktoruna çıktım. bana belim için hareketler verdi . kızlar benim için dua edin gencecik yaşta bir sürü hastalığım var.
163 cmSanmıyorum merak ettim boyun kaç senin
o nasıl bir araSabah
Peynir domates 2 dilim ekmek 3 zeytin
Öğle
Yumurta peynir 2 dilim ekmek domates
Ara
1 dilim yaş pasta
Akşam
Tavuk biraz patates kızartması
geçmiş olsunnn ,kendine dikkat et yeter ki ,hepsi geçer..allah dermansız dert vermesin...
163 cm
o nasıl bir ara
50 dklık yürüyüşümü de yaptım bakalım. Regl olunca birden gitti kilo çok su topluyorum zaten öncesinde. Bakalım haftaya kilo verimi devam edebilecek mi inşallah veririm.
geçmiş olsunnn ,kendine dikkat et yeter ki ,hepsi geçer..allah dermansız dert vermesin...
163 cm
o nasıl bir ara
TAKIM DERECELERİ
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 12.TAKIM% 1,37
BİREYSEL DERECELERİ
İKİNCİ : Thebeyin % 3,79
kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. bu haftada güzel bir hafta umarım haftaya daha güzel derecelerle şenlendiririz grubumuzu:)
Heeyyyy çokı sevindim ki ben şimdiiiiiiii [/I]
tebrik ederim canım :)
İnşallah bu arada boyun kaç merak ettim :)
Boy 153 kilom 55.6 ya düştüm. Boyuma göre 46 kilo iyi olacak gibi.
Günaydın hatunlar;
Dün akşamki menümle başlayim;
balık ve salata yedim
Sabahki menüm
6 dilim küçük peynirli ekmek, gerçekten küçük ama bana yetmiyor ama idare ediyorum.
Bence de çok fazla olmuş altı dilim. .Günaydın hatunlar;
Dün akşamki menümle başlayim;
balık ve salata yedim
Sabahki menüm
6 dilim küçük peynirli ekmek, gerçekten küçük ama bana yetmiyor ama idare ediyorum.