• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaa hangi markette buldun cnm o cayi??? Kac zamandir ariyorum bulamadim ben :((
çagdaş marketten aldım canım
ne işe yarıyormuş biliyormusun

Kızlar 1yıl 3 ay aradan sonra ücretsiz iznim bitiyor ve yarın yeni okulumda göreve başlıyorum artık evde değilimmmm yuppiiii bu sayede yemeyi unutup daha çabuk kilo veririm

çok haklısın valla insan evde durduğunda hep bişiler yemek istiyor bende işe başlarsam daha iyi kilo veririm sanırım:44:

Günaydın hanımlar,

dün akşam kızı arabasına attığım gibi doğru yürüyüşe gittim ama o kadar yorulmuşum ki hemen 10 da uyaya kalmışız kızımla.O yüzden gece giriş yapamadım kusura bakmayın.
Akşamki menüm;

5 Kaşık taze fasulye yemeği.başka bişey yemedim.

Birazcıkta annem çekirdek çıtlatıyordu azbişey yedim çok değil ama :30::30:

sabah kahavaltım:

2 fincan ıhlamur
6 zeytin 1 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
domates salatalık yeşil biber
3-5 adet ceviz

birazdan kızımla tatil alışverişine çıkıcam bol bol gezerim bugünü sporumda o olsun olmazmı regl den dolayı çok halisizim:50:

Cnm emziriyor musun? Bu arada gayet hafif yemişsin dün ve bugün beğendim

Yok tatlım kızım 20 aylık zaten 6 aylıkken emmeyi bıraktı fazla sütüm yoktu kalıp vardı ama süt yoktu, o zamanlar emziremediğimden çok üzülmüştüm ama bakıyorumda benim kızımda büyüdü.

sabah kahavaltım:

2 fincan ıhlamur
6 zeytin 1 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
domates salatalık yeşil biber
3-5 adet ceviz

birazdan kızımla tatil alışverişine çıkıcam bol bol gezerim bugünü sporumda o olsun olmazmı regl den dolayı çok halisizim:50:

afiyet olsun tatlım o da yürüyüş sayılır sen git alışverişini yap hem gezmiş hemde yürüyüş yapmış olursun

Öğlem menümü yazıyorum, henüz yemedim ama işlerim yoğun olurda yazamam diye :56::56:

domatesli şehriye çorbası azıcık
Ispanak Yemeği ( üzerinde yoğurt ilaveli)
Çok az yoğurtlu havuç

Menü bugün sebze ağırlıklı

akşam dikkat etmem lazım + yürüyüş yapmam lazım

Şuan şekersiz nescafe içiyorum aç olan midemi yatıştırsın diye yarın sabah büyük gün bakalım kiloda kayıp mı yoksa artış mı olacak..

Selam bayanlar :)
Bugün sabah dokuzdan beri o mağaza senin bu mağaza benim annemle gezdik durduk çok yoruldum :61:
Ama biraz yürüyüş oldu koşturmacalı koşturmacalı gezdik sanki mağazalar kaçıyor :1:
Öğlene dışardaydık bende dışarda yedim akşama telafi edeceğim bunu :61:
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilimden az tuzsuz kepek ekmeği
domates-salatalık

Ara öğün:
Çilekli Soda

Öğlen:
Yarım porsiyon beyti sarma
Yanında iki y.k pilav
Ayran

Ara öğün yapmayı düşünmüyorum.

Bu arada normalde bir porsiyonu bitirebilirdim beyti sarmada ama canım istemedi bile erkenden doydum ve bu çok hoşuma gidiyor :)
Yarın tartılacağım içinde çok heyecanlıyımmm :61:

Son düzenleme:
Sabah
1/2 sandwich ekmeği
2 dilim peynir
2 dilim domates
acelem olunca ekmek arası yaptım.
Ara
1/2 sakızlı kurabiye

Şimdilik bu kadar bakalım ilerleyen saatlerde neler olur. Regl olunca yürüyüş sanırım yapamayabilirim yarında tartı günü neyse olduğu kadar.

Selam zayıflamacı topikolar ,herkese kapalı iştahlı günler diliyorum :3:

Bugün yediklerim ;
sabah
beyaz peynir - 1 avuç kadar
zeytin - 8-10 adet
yumurta - 1 adet haşlanmış
domates - salatalık
şekersiz çay.....

öğlen ;
domates çorbası
3 adet köfte
salata

akşam ;
taze fasulye
salata ...(bunları henüz yemedim tabi :1: )

Öğle
1 kase çorba
1/2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

Ara
1 türk kahvesi

Şu an Canan Karatay var arada onun diyetine de kayıyorum kendim. Proteinli gıdalarla rahat verebiliyorum. Anlattıkları mantıklı geliyor ama katı diyetini yapamam sanırım.

Öğlem menümü yazıyorum, henüz yemedim ama işlerim yoğun olurda yazamam diye :56::56:

domatesli şehriye çorbası azıcık
Ispanak Yemeği ( üzerinde yoğurt ilaveli)
Çok az yoğurtlu havuç

Menü bugün sebze ağırlıklı

akşam dikkat etmem lazım + yürüyüş yapmam lazım

Şuan şekersiz nescafe içiyorum aç olan midemi yatıştırsın diye yarın sabah büyük gün bakalım kiloda kayıp mı yoksa artış mı olacak..

bende tartılıcam yarın bakalım 4 günde bişi gitmişmi
inşallah hepimiz eksileri görürüz aminnnnnnnn
Öğle
1 kase çorba
1/2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

Ara
1 türk kahvesi

Şu an Canan Karatay var arada onun diyetine de kayıyorum kendim. Proteinli gıdalarla rahat verebiliyorum. Anlattıkları mantıklı geliyor ama katı diyetini yapamam sanırım.

banada karatay diyeti daha kolay geliyor nedense biraz onu uyguluyor gibiyim aslında ekmek makarna pirinç patates yemiyorum tek uyamadığım konu meyve ben çok seviyorum

Back