- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
iktisat okuyorum canım. para benim işim
Oooo harika :)) bu devirde para isini iyi bilmek gerek :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iktisat okuyorum canım. para benim işim
Oooo harika :)) bu devirde para isini iyi bilmek gerek :))
evet güzel bir bölüm bölümümü şuan çok seviyorum. allaha şükür başarılı bir öğrencilikte geçiriyorum. umarım bu dönemde güzel geçer herşey. :)
çagdaş marketten aldım canımYaaa hangi markette buldun cnm o cayi??? Kac zamandir ariyorum bulamadim ben (
Kızlar 1yıl 3 ay aradan sonra ücretsiz iznim bitiyor ve yarın yeni okulumda göreve başlıyorum artık evde değilimmmm yuppiiii bu sayede yemeyi unutup daha çabuk kilo veririm
Ara öğün yapmıyor musun nasıl dayanıyorsun ben ara öğünsüz bu menüyle ölürüm sanırım
Bu arada sabahki menümü yazim
2 dilim incecik peynirli kepek ekmeği ve 2 bardak çay.
Henüz yemedim şimdi yiyeceğimmm
Cnm emziriyor musun? Bu arada gayet hafif yemişsin dün ve bugün beğendim
sabah kahavaltım:
2 fincan ıhlamur
6 zeytin 1 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
domates salatalık yeşil biber
3-5 adet ceviz
birazdan kızımla tatil alışverişine çıkıcam bol bol gezerim bugünü sporumda o olsun olmazmı regl den dolayı çok halisizim
Yok tatlım kızım 20 aylık zaten 6 aylıkken emmeyi bıraktı fazla sütüm yoktu kalıp vardı ama süt yoktu, o zamanlar emziremediğimden çok üzülmüştüm ama bakıyorumda benim kızımda büyüdü.
Bu arada sabahki menümü yazim
2 dilim incecik peynirli kepek ekmeği ve 2 bardak çay.
Henüz yemedim şimdi yiyeceğimmm
doydun mu ya o kadarcıkla ...benim gözüm doymaz be
Öğlem menümü yazıyorum, henüz yemedim ama işlerim yoğun olurda yazamam diye
domatesli şehriye çorbası azıcık
Ispanak Yemeği ( üzerinde yoğurt ilaveli)
Çok az yoğurtlu havuç
Menü bugün sebze ağırlıklı
akşam dikkat etmem lazım + yürüyüş yapmam lazım
Şuan şekersiz nescafe içiyorum aç olan midemi yatıştırsın diye yarın sabah büyük gün bakalım kiloda kayıp mı yoksa artış mı olacak..
Öğle
1 kase çorba
1/2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Ara
1 türk kahvesi
Şu an Canan Karatay var arada onun diyetine de kayıyorum kendim. Proteinli gıdalarla rahat verebiliyorum. Anlattıkları mantıklı geliyor ama katı diyetini yapamam sanırım.