• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

alışverişimi yaptım geldim tam 4 saat gezmişim kızımla şimdi uyudu
4 saat gezdim ama kendime bişey bulamadım yA ben alışveriş yapmayımı bilmiyorum acaba:44:

öğlen yemeginide kızımla dışarda yedim

1 porsiyon dil balığı
1 kase balık çorbası
salata
yarım ligth kola

bunları kızımla paylaştım tabi:1:

kız günüm çok kötü başladı yine ağlamalar zırlamalar sinirlerim zıpladı. dayanamayıp psikiyatri doktoruna gittim. doktorla dertleştik falan takıntı bozukluğu varmış. opsisif kompisif mi ne ondan ilaç verdi bi tane onu kullan dedi. kafamin için tuhafım hem içim raatladı hemde ilginç hissediyorum kendimi. umarım şu sorunlarımdan biran önce kurtulurum :(

Sabah : domates - peynir - salatalık - dereotu - menemen - 1 dilim ekmek
Öğlen : izmir köfte - üzüm suyu
Ara : yarım muz
Akşam : 1 kase çorba (daha yemedim)

Sabah tempolu yürüyüş
Akşamda hafif pilates (dikişlerimi zorlamayacak şekilde)

kız günüm çok kötü başladı yine ağlamalar zırlamalar sinirlerim zıpladı. dayanamayıp psikiyatri doktoruna gittim. doktorla dertleştik falan takıntı bozukluğu varmış. opsisif kompisif mi ne ondan ilaç verdi bi tane onu kullan dedi. kafamin için tuhafım hem içim raatladı hemde ilginç hissediyorum kendimi. umarım şu sorunlarımdan biran önce kurtulurum :(

Canim ya ilactan once psikologla gorusseydin keske yaa...psikiyatrlar hemen ilac veriyorlar cunku...

Tatlım bende de var obsesij komp. bozukluk hemde temizlik yönünden ve çokta ilerlemiş olarak.Benim bu kadar şişman olmama bir sebepte onlar.Yani ilaç sana kilo aldırabilir dikkatli ol derim.İnşallah sana kilo yapmaz

Kızlar akşamları burada muhabbetiniz çok güzel oluyor ama ben kızdan fırsat bulupta bir türlü giremiyorum.Birazdan çarşıya çıkacağım hemde yürüyüş yapmış olurum.İnşallah akşama fırsat bulursam topiğe uğrarım kendinize iyi bakın.Akşam menümü yazamıyorum daha bilmiyorum ne yiyeceği kızlar yarın yazarım artık.İnşallah yarın güzel rakamlarla buraya yazarız.Yarın tartılmayı unutmayınnn

Obsesif kompulsif bozukluk canım doktorunu aksatma verdiği ilacıda kullan zamanla sen iyi olmak istersen zaten göreceksin bunu :61:
Geçmiş olsun.

Menü paylaşımı yaptımmı hatırlamıyorum o yüzden baştan yapayım :1:
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilimden az tuzsuz kepek ekmeği
domates-salatalık
1 tane muz ( bunu kalorisi fazla diye sabah tükettim oysaki dün gece canım çekmişti :1: )

Ara öğün:
Çilekli Soda

Öğle:
1/2 porsiyon beyti sarma
Yanında iki y.k pilav
Ayran

(Öğlen beyti yediğim için ara öğün yapmadım)

Akşam:
Köfteli patates yemeği(içinde 3 köfte 5-6 tane elma dilim patates var)
İki y.k yoğurt
İki tane erik

Spor:
1 saat yürüyüş
30 mekik
60 bacak hareketi

1 litre su içtim şimdilik ama devamı gelir :34:

Menü paylaşımı yaptımmı hatırlamıyorum o yüzden baştan yapayım :1:
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilimden az tuzsuz kepek ekmeği
domates-salatalık
1 tane muz ( bunu kalorisi fazla diye sabah tükettim oysaki dün gece canım çekmişti :1: )

Ara öğün:
Çilekli Soda

Öğle:
1/2 porsiyon beyti sarma
Yanında iki y.k pilav
Ayran

(Öğlen beyti yediğim için ara öğün yapmadım)

Akşam:
Köfteli patates yemeği(içinde 3 köfte 5-6 tane elma dilim patates var)
İki y.k yoğurt
İki tane erik

Spor:
1 saat yürüyüş
30 mekik
60 bacak hareketi

1 litre su içtim şimdilik ama devamı gelir :34:

Basarili bi menü :)))

Bugün
Sabah
1/2 tam buğday tost ekmeği
2 dilim peynir
2 dilim domates

Ara
1/2 kurabiye

Öğle
1 kase çorba
1/2 tam buğday tost ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 türk kahvesi

Akşam
1 lipton form çay
1 armut
Yarım bardak süt

Obsesif kompulsif bende de depresyon var :) İlaç kullanıyorum. Ama bu psikoloji ilaçları hemen etkisini göstermeye başlamaz en az bir aydan sonra rahatlayabiliyorsun. Sorunlardan kurtulma degilde sebepleri ne onun üzerine gitsen daha iyi olur tekrarlamaması açısından.

Kızlar merhaba Cuma için kilo bildirimimi yapayım şimdiiden birazdan yola çıkacağım ama 12den önce fırsat bulursam tekrra yazarım belki sabaha kadar biraz daha kilo vermiş olurum..

Vaktim yok çıkacağım hesaplama yapamayacağım
Geçen haftaki kilom: 69.500
Bu haftaki kilom: 68.800
hedef kilom: 58

Allaha emanet olun görüşmek üzere..

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen faydasını görürsün..

Canim ya ilactan once psikologla gorusseydin keske yaa...psikiyatrlar hemen ilac veriyorlar cunku...
canım adamla 1 saat dertleştik güzelce muhabbet ettim. dedi yine gel yanıma dedi adam çok analyışlı zaten özel doktora gittim.bendedi senin iyi olmanı istiyorum dedi zaten çok az seviyeden başlatıyorum dedi.

Obsesif kompulsif bozukluk canım doktorunu aksatma verdiği ilacıda kullan zamanla sen iyi olmak istersen zaten göreceksin bunu :61:
Geçmiş olsun.
sağol canım :) 50mg verdi yarım yarım iç dedi :)

Obsesif kompulsif bende de depresyon var :) İlaç kullanıyorum. Ama bu psikoloji ilaçları hemen etkisini göstermeye başlamaz en az bir aydan sonra rahatlayabiliyorsun. Sorunlardan kurtulma degilde sebepleri ne onun üzerine gitsen daha iyi olur tekrarlamaması açısından.
canım bende takıntılar var aşırı sinirleniyorum. evet kullanacağım ilaçları canım :)

Kızlar merhaba Cuma için kilo bildirimimi yapayım şimdiiden birazdan yola çıkacağım ama 12den önce fırsat bulursam tekrra yazarım belki sabaha kadar biraz daha kilo vermiş olurum..

Vaktim yok çıkacağım hesaplama yapamayacağım
Geçen haftaki kilom: 69.500
Bu haftaki kilom: 68.800
hedef kilom: 58

Allaha emanet olun görüşmek üzere..

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen faydasını görürsün..

sağol canım inş. ya :)

Back