Güzel bi yer diye duymuştum :) Sevgilimle bi gün gezip görmeye gelicez inş.
Bu arada kusmussun su an nasıl miden ?
evet çok güzel bir yerdir:)
midem rahatladı valla midem boşken daha rahatım. bazen hiç yemek yememeyi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bi yer diye duymuştum :) Sevgilimle bi gün gezip görmeye gelicez inş.
Bu arada kusmussun su an nasıl miden ?
evet çok güzel bir yerdir:)
midem rahatladı valla midem boşken daha rahatım. bazen hiç yemek yememeyi düşünüyorum
Neden oluoy ki bu mide sorunların senin doktora gittin mi hiç ?
bende bugün 9 lu çay diye bişi aldım onu içiyom bilmiyom ne işe yatıyor içen varmı
canım ben 2 haftada bir gidiyorum diyetisyene ilk başladığımdan 2 haftada 2.3 kilo vermştim :) bana 1700 kalorilik diyet verdi ama ben o kadar yemiyorum. benim diyet listemde bir sürü şey var ama ben bir çoğunu yiyemiyorum bulursam paylaşırım sana listemi.
ilk hafta vermen gerek. sebze yemeye özen gözter. istersen benim listemide uygulayabilirsin.
sabah saat 7:30
1 yumurta
1 ince dilim peynir
1 ince dilim ekmek ( çavdar, kepek)
yağsız domates salatalık yeşillik
ara öğün 9:30
1 kutu süt
1 porsiyon meyve
öğle 13:00
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 ince dilim ekmek
1 kutu ayran
ara öğün 15:00
1 fincan çay şekersiz
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galata
akşam 19:00
1 kase çorba
2 köfte kadar et veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil
3 dilim ekmek
yağsız salata
ara öğün yatmadan 1 saat önce
1 bardak süt
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı leblebi
bak bu liste . benim günlük yediklerimi zaten görüyorsun. ben bu listeyi azaltarak tam 5 kilo verdim 2 hafta geçti 7 kilo olacak baktım tartıda vermişim :) 1 ay 2 hafta oluyor diyete başlayalı :)
bilmiyorumki canım sağlık ocağına gitmiştim reflü olabilir demişti :S
Kızlar 1yıl 3 ay aradan sonra ücretsiz iznim bitiyor ve yarın yeni okulumda göreve başlıyorum artık evde değilimmmm yuppiiii bu sayede yemeyi unutup daha çabuk kilo veririm
Benim daha 1 yilim var ve hiccccc bitmesin istiyorum :))
Benim listem seninkinden daha az ben 1 hafta olmadına rağmen kilo vermediğimi hissediyorum peki senin metabolizma hızın kaç ve spor yapıyor musun
güzel canım senin için hareket olur değişiklik olur senin görevinne öğretmen misin :)Kızlar 1yıl 3 ay aradan sonra ücretsiz iznim bitiyor ve yarın yeni okulumda göreve başlıyorum artık evde değilimmmm yuppiiii bu sayede yemeyi unutup daha çabuk kilo veririm
Reflü boğazından midene doğru bir yanma var mı? Reflüde yanma hissi oluyor. Bende bir ara olmuştum reflü. Perhizle geçti şükür sonra olmadı. Ama tabi dikkat ediyorum çay kahve çikolata asitli şeyler üst üste tüketmemeye çalışıyorum.
Senin görevin ne canım
güzel canım senin için hareket olur değişiklik olur senin görevinne öğretmen misin :)
Kamuda uzmanim cnm ben...
Evet canım öğretmenim ders anlatırken ve tenefüslerde hiç oturmuyorum yani izne ayrılmadan önce öyleydi şindi de öyle olur heralde .canım peki sen nedemçn diyetisyenin verdiği listeye uymuyorsun o zaman bence boşuna gidip paranı harcama bu şekildede kilo veriyormuşun.hem nasıl diyetisyen bu cihazı yok mu senin vücut analizini ölçecek çık garip
uzman vaay vayyy süpermiş
:)))) yok be yaa kurtulmak icin hukuk okuyorum :)))
olsun canım en azından bir mesleğin var :)
ben ne kadar sanslıyım ki böyle eğitimli kültürlü insanların arasındayım inş. banada nasip eder kendi mesleğimi elime almak :)
Senin bolumun ne tatlim??