• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım ben 2 haftada bir gidiyorum diyetisyene ilk başladığımdan 2 haftada 2.3 kilo vermştim :) bana 1700 kalorilik diyet verdi ama ben o kadar yemiyorum. benim diyet listemde bir sürü şey var ama ben bir çoğunu yiyemiyorum bulursam paylaşırım sana listemi.
ilk hafta vermen gerek. sebze yemeye özen gözter. istersen benim listemide uygulayabilirsin.

sabah saat 7:30
1 yumurta
1 ince dilim peynir
1 ince dilim ekmek ( çavdar, kepek)
yağsız domates salatalık yeşillik

ara öğün 9:30
1 kutu süt
1 porsiyon meyve

öğle 13:00
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 ince dilim ekmek
1 kutu ayran

ara öğün 15:00
1 fincan çay şekersiz
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galata

akşam 19:00
1 kase çorba
2 köfte kadar et veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara öğün yatmadan 1 saat önce
1 bardak süt
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı leblebi

bak bu liste . benim günlük yediklerimi zaten görüyorsun. ben bu listeyi azaltarak tam 5 kilo verdim 2 hafta geçti 7 kilo olacak baktım tartıda vermişim :) 1 ay 2 hafta oluyor diyete başlayalı :)

Benim listem seninkinden daha az ben 1 hafta olmadına rağmen kilo vermediğimi hissediyorum peki senin metabolizma hızın kaç ve spor yapıyor musun

bilmiyorumki canım sağlık ocağına gitmiştim reflü olabilir demişti :S

Reflü boğazından midene doğru bir yanma var mı? Reflüde yanma hissi oluyor. Bende bir ara olmuştum reflü. Perhizle geçti şükür sonra olmadı. Ama tabi dikkat ediyorum çay kahve çikolata asitli şeyler üst üste tüketmemeye çalışıyorum.

Benim listem seninkinden daha az ben 1 hafta olmadına rağmen kilo vermediğimi hissediyorum peki senin metabolizma hızın kaç ve spor yapıyor musun

canım ben bunları yemiyorumki günlük paylaşıyorum ya onları yiyorum ama ben bu listyi yediğim dönemdede düzenli kilo verdim. bilmiyorumki bnm ölçüm yapılmadı cnm :)
7 kilo verdim öle böyle şaka gibi:)

Reflü boğazından midene doğru bir yanma var mı? Reflüde yanma hissi oluyor. Bende bir ara olmuştum reflü. Perhizle geçti şükür sonra olmadı. Ama tabi dikkat ediyorum çay kahve çikolata asitli şeyler üst üste tüketmemeye çalışıyorum.

evet canım var yediklerim ağzıma geliyor içimde gaz var gibi mideme dokununca kusuyorum

güzel canım senin için hareket olur değişiklik olur senin görevinne öğretmen misin :)

Evet canım öğretmenim ders anlatırken ve tenefüslerde hiç oturmuyorum yani izne ayrılmadan önce öyleydi şindi de öyle olur heralde .canım peki sen nedemçn diyetisyenin verdiği listeye uymuyorsun o zaman bence boşuna gidip paranı harcama bu şekildede kilo veriyormuşun.hem nasıl diyetisyen bu cihazı yok mu senin vücut analizini ölçecek çık garip

Evet canım öğretmenim ders anlatırken ve tenefüslerde hiç oturmuyorum yani izne ayrılmadan önce öyleydi şindi de öyle olur heralde .canım peki sen nedemçn diyetisyenin verdiği listeye uymuyorsun o zaman bence boşuna gidip paranı harcama bu şekildede kilo veriyormuşun.hem nasıl diyetisyen bu cihazı yok mu senin vücut analizini ölçecek çık garip

canım ben devlat hastanesinde diyetisyene gidiyorum. ücretsiz. canım diyetisyen bana nasıl beslenmem gerektiğinin mantığını veriyor temel olarak diyetisyenimin söylediği şekilde besleniyorum. birde diyetisyene düzenli şekilde gitmem beni daha disipline ediyor. hemde kadın çok sevimli çok ilgileniyor dersin özel diyetisyen :) valla onun yasesine ayrıca kendi disiplinimle 7 kilo gitti bile. :)

Back