• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bişi sorcam
hedef kilona ulaşınca ne oluyor yada ulaşamadığında

canım hedef kilona ulaştığında eğer aşağıya çekmek istersen mesela daha kilo vermek istersen devam ediyorsun. eğer o kiloya geldiysen grubumuzdan mezun oluyorsun. forumda kilo koruyoruz diye grup var oraya girebilirsin :)

Sabah :
Domstes
1 dilim ekmek
Peynir 3 zeytin

Öğle
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Biraz prynir

Ara
1 dondurma

Akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği

Ara
1 meyve

canım gayet güzel tebrik ederim :)

Menü paylaşımı yaptımmı hatırlamıyorum o yüzden baştan yapayım :1:
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilimden az tuzsuz kepek ekmeği
domates-salatalık
1 tane muz ( bunu kalorisi fazla diye sabah tükettim oysaki dün gece canım çekmişti :1: )

Ara öğün:
Çilekli Soda

Öğle:
1/2 porsiyon beyti sarma
Yanında iki y.k pilav
Ayran

(Öğlen beyti yediğim için ara öğün yapmadım)

Akşam:
Köfteli patates yemeği(içinde 3 köfte 5-6 tane elma dilim patates var)
İki y.k yoğurt
İki tane erik

Spor:
1 saat yürüyüş
30 mekik
60 bacak hareketi

1 litre su içtim şimdilik ama devamı gelir :34:
çok güzel canım. bugün ayrı beğendim menünü:)

Bugün
Sabah
1/2 tam buğday tost ekmeği
2 dilim peynir
2 dilim domates

Ara
1/2 kurabiye

Öğle
1 kase çorba
1/2 tam buğday tost ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 türk kahvesi

Akşam
1 lipton form çay
1 armut
Yarım bardak süt
canım doğru düzgün yemek yememişsin ki keşke düzenli şekilde beslensen daha güzel olur :)

Aksam menumu yazayim hemen
2 y.k. tavuk
1 y.k yağsız mantar
1 y.k domates sos
salata

bi de metabolizma hızlandırıci cay yaptim onu icmeye baslicam :))
çok güzel canım :)

Kızlar merhaba Cuma için kilo bildirimimi yapayım şimdiiden birazdan yola çıkacağım ama 12den önce fırsat bulursam tekrra yazarım belki sabaha kadar biraz daha kilo vermiş olurum..

Vaktim yok çıkacağım hesaplama yapamayacağım
Geçen haftaki kilom: 69.500
Bu haftaki kilom: 68.800
hedef kilom: 58

Allaha emanet olun görüşmek üzere..

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen faydasını görürsün..

canım güzel kilo vermişssin :) tebrik ederim :)

Bu haftaki kilom
Başlangıç 69.8
Bitiş 69.3
Fark 0.5 kg

Kızlar moralim çok bozuk çok az kilo veriyorum ;(((
canım sabah az karnına tuvalete çıktıktan sonra cıbıl tartıl :) ama güzel vermişssin yarın size büyük süprizlerim var beya kilo verdim bu hafta :)

kız günüm çok kötü başladı yine ağlamalar zırlamalar sinirlerim zıpladı. dayanamayıp psikiyatri doktoruna gittim. doktorla dertleştik falan takıntı bozukluğu varmış. opsisif kompisif mi ne ondan ilaç verdi bi tane onu kullan dedi. kafamin için tuhafım hem içim raatladı hemde ilginç hissediyorum kendimi. umarım şu sorunlarımdan biran önce kurtulurum :(

Canım bende tedavi görüyorum hemde iki tane ilacım var günlük sana hangi hapı verdi bende de psikotik depresyon teşhisi konuldu yani takıntı hastalığı

Canım bende tedavi görüyorum hemde iki tane ilacım var günlük sana hangi hapı verdi bende de psikotik depresyon teşhisi konuldu yani takıntı hastalığı

lustral 50mg canım :) inş. işe yarar artık sinirli ve takıntılı olmaktan çok sıkıldım. kontrol manyağı oldum resmen :S

benbirtaneyimm her şeyi alıntı yapmıssın ya ben o yüzden direk böyle yazayım sana gittikçe sanki daha iyi oluyor menüm :61: Birde spor gerçekten çok işe yarıyor.
yarında yürüyecektim ama hal kalmaz sanırım bende büyük temizliğe giriyorum yarın o yüzden halim kalırsa akşama yürürüm artık :1:
Ben kilo bildirimimi bugünden yapayım yarın dokuzda anca kalkarım annem beni pcde görürüse tartışırız temizliğe daha başlamadım diye :1:

Geçen Haftaki Kilom(ilk kilom): 68,6
Bu haftaki Kilom: 66,2
Aradaki Fark: 2,4 kg
Hedef Kilom: 55

TheBeyin (68,6/66,2/2,4/%3,49)

lustral 50mg canım :) inş. işe yarar artık sinirli ve takıntılı olmaktan çok sıkıldım. kontrol manyağı oldum resmen :S

Lustralı bende kullandım bi dönem hafif bir ilaç maalesef bwnim kullandıklarım ağır ilaçlar ve bu ilaçlar sayesinde 60 dan 70 e çıktım ;(( tabi kullanıma devam ettiğim için kilo vermekte zorlanıyorum ;((

benbirtaneyimm her şeyi alıntı yapmıssın ya ben o yüzden direk böyle yazayım sana gittikçe sanki daha iyi oluyor menüm :61: Birde spor gerçekten çok işe yarıyor.
yarında yürüyecektim ama hal kalmaz sanırım bende büyük temizliğe giriyorum yarın o yüzden halim kalırsa akşama yürürüm artık :1:
Ben kilo bildirimimi bugünden yapayım yarın dokuzda anca kalkarım annem beni pcde görürüse tartışırız temizliğe daha başlamadım diye :1:

Geçen Haftaki Kilom(ilk kilom): 68,6
Bu haftaki Kilom: 66,2
Aradaki Fark: 2,4 kg
Hedef Kilom: 55

TheBeyin (68,6/66,2/2,4/%3,49)

çok güzel kilo vermişssin canım. bu arada 68,6 kilon geçen cumaki kilon demi yanlış olmasın tatlım :)

Ben 100 mg nı kullanıyorum. Antidepresanlar içinde en hafif olanıdır. Kilo yapmaz en güzel özelliği:) Sabah al sakın aksam alma uyutmaz. Asıl etkisi bir aydan sonra tam olarak 6 aydan sonra rahatlamış oluyorsun. Dünya yansa umrunda olmuyor bu ilaçla hiç takmıyorsun bişeyi kafana:)

Lustralı bende kullandım bi dönem hafif bir ilaç maalesef bwnim kullandıklarım ağır ilaçlar ve bu ilaçlar sayesinde 60 dan 70 e çıktım ;(( tabi kullanıma devam ettiğim için kilo vermekte zorlanıyorum ;((

ben aslında ilaç istemedim korktuğum için ama çok az mg deyince bende razı aldım . hakiketen bu halimden memnun değilim asık suratlı sinirli takıntıları biri omak kolay değil ben arttırmayı düşünmüyorum . baktım olmuyor bırakırım böyle kabullensinler ne yapayım ben :)
sana yaramadı mı o ilaç nasıl etkileri oldu nasıl oldun ?

Ben 100 mg nı kullanıyorum. Antidepresanlar içinde en hafif olanıdır. Kilo yapmaz en güzel özelliği:) Sabah al sakın aksam alma uyutmaz. Asıl etkisi bir aydan sonra tam olarak 6 aydan sonra rahatlamış oluyorsun. Dünya yansa umrunda olmuyor bu ilaçla hiç takmıyorsun bişeyi kafana:)

canım ben 25mg kullanıyorum doktor gece iç dedi bana öyle içeceğim :) senin daha yüksek mg olduğu için uykusuzluk yapabilir :)

Back