Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişi sorcam
hedef kilona ulaşınca ne oluyor yada ulaşamadığında
Sabah :
Domstes
1 dilim ekmek
Peynir 3 zeytin
Öğle
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Biraz prynir
Ara
1 dondurma
Akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
Ara
1 meyve
çok güzel canım. bugün ayrı beğendim menünü:)Menü paylaşımı yaptımmı hatırlamıyorum o yüzden baştan yapayım
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilimden az tuzsuz kepek ekmeği
domates-salatalık
1 tane muz ( bunu kalorisi fazla diye sabah tükettim oysaki dün gece canım çekmişti )
Ara öğün:
Çilekli Soda
Öğle:
1/2 porsiyon beyti sarma
Yanında iki y.k pilav
Ayran
(Öğlen beyti yediğim için ara öğün yapmadım)
Akşam:
Köfteli patates yemeği(içinde 3 köfte 5-6 tane elma dilim patates var)
İki y.k yoğurt
İki tane erik
Spor:
1 saat yürüyüş
30 mekik
60 bacak hareketi
1 litre su içtim şimdilik ama devamı gelir
canım doğru düzgün yemek yememişsin ki keşke düzenli şekilde beslensen daha güzel olur :)Bugün
Sabah
1/2 tam buğday tost ekmeği
2 dilim peynir
2 dilim domates
Ara
1/2 kurabiye
Öğle
1 kase çorba
1/2 tam buğday tost ekmeği
3 kaşık yoğurt
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 türk kahvesi
Akşam
1 lipton form çay
1 armut
Yarım bardak süt
çok güzel canım :)Aksam menumu yazayim hemen
2 y.k. tavuk
1 y.k yağsız mantar
1 y.k domates sos
salata
bi de metabolizma hızlandırıci cay yaptim onu icmeye baslicam :))
Kızlar merhaba Cuma için kilo bildirimimi yapayım şimdiiden birazdan yola çıkacağım ama 12den önce fırsat bulursam tekrra yazarım belki sabaha kadar biraz daha kilo vermiş olurum..
Vaktim yok çıkacağım hesaplama yapamayacağım
Geçen haftaki kilom: 69.500
Bu haftaki kilom: 68.800
hedef kilom: 58
Allaha emanet olun görüşmek üzere..
Canım çok geçmiş olsun umarım hemen faydasını görürsün..
canım sabah az karnına tuvalete çıktıktan sonra cıbıl tartıl :) ama güzel vermişssin yarın size büyük süprizlerim var beya kilo verdim bu hafta :)Bu haftaki kilom
Başlangıç 69.8
Bitiş 69.3
Fark 0.5 kg
Kızlar moralim çok bozuk çok az kilo veriyorum ;(((
kız günüm çok kötü başladı yine ağlamalar zırlamalar sinirlerim zıpladı. dayanamayıp psikiyatri doktoruna gittim. doktorla dertleştik falan takıntı bozukluğu varmış. opsisif kompisif mi ne ondan ilaç verdi bi tane onu kullan dedi. kafamin için tuhafım hem içim raatladı hemde ilginç hissediyorum kendimi. umarım şu sorunlarımdan biran önce kurtulurum
çok güzel canım :)
canım güzel kilo vermişssin :) tebrik ederim :)
canım sabah az karnına tuvalete çıktıktan sonra cıbıl tartıl :) ama güzel vermişssin yarın size büyük süprizlerim var beya kilo verdim bu hafta :)
Canım bende tedavi görüyorum hemde iki tane ilacım var günlük sana hangi hapı verdi bende de psikotik depresyon teşhisi konuldu yani takıntı hastalığı
Hadi bakalım canım darısı bize inşallah
Bu haftaki kilom
Başlangıç 69.8
Bitiş 69.3
Fark 0.5 kg
Kızlar moralim çok bozuk çok az kilo veriyorum ;(((
lustral 50mg canım :) inş. işe yarar artık sinirli ve takıntılı olmaktan çok sıkıldım. kontrol manyağı oldum resmen :S
benbirtaneyimm her şeyi alıntı yapmıssın ya ben o yüzden direk böyle yazayım sana gittikçe sanki daha iyi oluyor menüm Birde spor gerçekten çok işe yarıyor.
yarında yürüyecektim ama hal kalmaz sanırım bende büyük temizliğe giriyorum yarın o yüzden halim kalırsa akşama yürürüm artık
Ben kilo bildirimimi bugünden yapayım yarın dokuzda anca kalkarım annem beni pcde görürüse tartışırız temizliğe daha başlamadım diye
Geçen Haftaki Kilom(ilk kilom): 68,6
Bu haftaki Kilom: 66,2
Aradaki Fark: 2,4 kg
Hedef Kilom: 55
TheBeyin (68,6/66,2/2,4/%3,49)
lustral 50mg canım :) inş. işe yarar artık sinirli ve takıntılı olmaktan çok sıkıldım. kontrol manyağı oldum resmen :S
Lustralı bende kullandım bi dönem hafif bir ilaç maalesef bwnim kullandıklarım ağır ilaçlar ve bu ilaçlar sayesinde 60 dan 70 e çıktım ;(( tabi kullanıma devam ettiğim için kilo vermekte zorlanıyorum ;((
Ben 100 mg nı kullanıyorum. Antidepresanlar içinde en hafif olanıdır. Kilo yapmaz en güzel özelliği:) Sabah al sakın aksam alma uyutmaz. Asıl etkisi bir aydan sonra tam olarak 6 aydan sonra rahatlamış oluyorsun. Dünya yansa umrunda olmuyor bu ilaçla hiç takmıyorsun bişeyi kafana:)
çok güzel kilo vermişssin canım. bu arada 68,6 kilon geçen cumaki kilon demi yanlış olmasın tatlım :)
Evet canım geçen hafta hatta uzun süredir böyleydi bu :))