- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çizelge yapmak isteyen arkadaşlar burdan yapabilirsiniz
Çok teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çizelge yapmak isteyen arkadaşlar burdan yapabilirsiniz
kızlar hepiniz çok süpersiniz:))))
sabah
3yk menemen ( içinde az yağ, domates, maydonoz, yumurta, biber)
1dilim peynir
salatalık
1dilim ekmek
ara
armut
öğlen
4yk patlıcan yemeği
1bardak ayran
1dilim ekmek
ara
1minik elma
5tane fındık
akşam
1tabak tarhana çorbası
3yk yoğurt+maydonoz
2köfte
yarım ekmek
ara
meyve+süt
Güzel menü olmuş :) Afiyet olsun :)
canım menün çok güzel ama böyle midene eyemek girmemiş sanki şöyle güzel bir sebze yemeği olsa süper olurdu :)Kızlar telefondaki internet paketim bittiği için az girebiliyorum nete size menümü yazayım
Sabah
1 simit
1 bardak liğht süt
Öğle
Domates
Salatalık
Peynir
Yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
3 tsne ikram bisküvi
Akşam
80gr et
1 kaşık pilav
Ara
2 meyve
bende bugün 9 lu çay diye bişi aldım onu içiyom bilmiyom ne işe yatıyor içen varmı
ben içmedim canım markası ne :)
canım menün çok güzel ama böyle midene eyemek girmemiş sanki şöyle güzel bir sebze yemeği olsa süper olurdu :)
sağol canım :) üşüdüm üşüdüm burası çok soğuk
Kızlar telefondaki internet paketim bittiği için az girebiliyorum nete size menümü yazayım
Sabah
1 simit
1 bardak liğht süt
Öğle
Domates
Salatalık
Peynir
Yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
3 tsne ikram bisküvi
Akşam
80gr et
1 kaşık pilav
Ara
2 meyve
Bugünkü menüm çok sağlıklı :)
Sabah : domates - salatalık - peynir - dereotlu peynirli yumurta - su
Öğlen : mercimek çorbası - 2 yk tavuksote
Akşam : salata ve balık
Spor yapamadım bugün oğlum bana spor yaptırdı :)
Canım normalde akşam 4 kaşık sebze yemeğim de var diyetisyen verdi ama diyete başlayalı 1 hafta oldu ben 100 gr bile verrmediğimi hissediyorum sende diyetisyen eşliğinde diyete başladığın ilk hafta kilo verebildin mi 4 gün sonra kontrolüm var bakalım kaç gr vermiş yada vermemiş olacağım birde benim diyetisyenim bazal metaboliMam 1300 cal olmasına rağman bana 1600 cal lik diyet yazdı acaba çok olduğu için mi veremedim diyetisyenim ilk birkaç hafta vücudunu tanıyacağım dedi ama bakalım ben en azından 10 günde 1 kg verip ayda 3 vermek istiyorum
Nerdesin ki sen :)
bartındayım canım ben :)