• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar hepiniz çok süpersiniz:))))
:56:
sabah
3yk menemen ( içinde az yağ, domates, maydonoz, yumurta, biber)
1dilim peynir
salatalık
1dilim ekmek

ara
armut

öğlen
4yk patlıcan yemeği
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
1minik elma
5tane fındık

akşam
1tabak tarhana çorbası
3yk yoğurt+maydonoz
2köfte
yarım ekmek

ara
meyve+süt

kızlar hepiniz çok süpersiniz:))))
sabah
3yk menemen ( içinde az yağ, domates, maydonoz, yumurta, biber)
1dilim peynir
salatalık
1dilim ekmek

ara
armut

öğlen
4yk patlıcan yemeği
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
1minik elma
5tane fındık

akşam
1tabak tarhana çorbası
3yk yoğurt+maydonoz
2köfte
yarım ekmek

ara
meyve+süt

Güzel menü olmuş :) Afiyet olsun :)

Kızlar telefondaki internet paketim bittiği için az girebiliyorum nete size menümü yazayım
Sabah
1 simit
1 bardak liğht süt

Öğle
Domates
Salatalık
Peynir
Yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
3 tsne ikram bisküvi

Akşam
80gr et
1 kaşık pilav

Ara
2 meyve
canım menün çok güzel ama böyle midene eyemek girmemiş sanki şöyle güzel bir sebze yemeği olsa süper olurdu :)

Selam arkadaşlar :) Bugün hastalandım regl oldum düzenim bozuldu biraz. Sabah zaten ağrı ile kalktım ağrı kesici alınca ancak kendime gelebildim kahvaltı da öyle üstün körü gibi oldu. Öğlende misafirliğe gittim mecbur ordakilerden yedim.
1 armut agrı kesici almak için yemiştim
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Öğle
3-4 kaşık bol yeşillikli kısır
1 kücük dilim peynirli börek
1 dilim kek
1/2 şekerli kurabiye

Akşam
1 limonlu yeşil çay

eve gelincede bişey yemedim şu ana kadar canım istemedi yukarda saydıklarım aslında az az ama doyurdu tokum şu an sadece yeşil çay içiyorum.

canım menün çok güzel ama böyle midene eyemek girmemiş sanki şöyle güzel bir sebze yemeği olsa süper olurdu :)

Canım normalde akşam 4 kaşık sebze yemeğim de var diyetisyen verdi ama diyete başlayalı 1 hafta oldu ben 100 gr bile verrmediğimi hissediyorum sende diyetisyen eşliğinde diyete başladığın ilk hafta kilo verebildin mi 4 gün sonra kontrolüm var bakalım kaç gr vermiş yada vermemiş olacağım birde benim diyetisyenim bazal metaboliMam 1300 cal olmasına rağman bana 1600 cal lik diyet yazdı acaba çok olduğu için mi veremedim diyetisyenim ilk birkaç hafta vücudunu tanıyacağım dedi ama bakalım ben en azından 10 günde 1 kg verip ayda 3 vermek istiyorum

Kızlar telefondaki internet paketim bittiği için az girebiliyorum nete size menümü yazayım
Sabah
1 simit
1 bardak liğht süt

Öğle
Domates
Salatalık
Peynir
Yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
3 tsne ikram bisküvi

Akşam
80gr et
1 kaşık pilav

Ara
2 meyve

Ben pek beğenmedim listeni bir kere simir hemde bir tam simir çok kalorili ve karbonhidrat tamamen hele bir de susamlıysa yağ da cabası.
Yemek yok gibi hiç menüde bisküvide yemişsin onun yerine meyve ile ara öğün daha iyi olurdu sanki :)

Bugünkü menüm çok sağlıklı :)

Sabah : domates - salatalık - peynir - dereotlu peynirli yumurta - su

Öğlen : mercimek çorbası - 2 yk tavuksote

Akşam : salata ve balık

Spor yapamadım bugün oğlum bana spor yaptırdı :)

Ara öğün yapmıyor musun nasıl dayanıyorsun ben ara öğünsüz bu menüyle ölürüm sanırım :1:

Canım normalde akşam 4 kaşık sebze yemeğim de var diyetisyen verdi ama diyete başlayalı 1 hafta oldu ben 100 gr bile verrmediğimi hissediyorum sende diyetisyen eşliğinde diyete başladığın ilk hafta kilo verebildin mi 4 gün sonra kontrolüm var bakalım kaç gr vermiş yada vermemiş olacağım birde benim diyetisyenim bazal metaboliMam 1300 cal olmasına rağman bana 1600 cal lik diyet yazdı acaba çok olduğu için mi veremedim diyetisyenim ilk birkaç hafta vücudunu tanıyacağım dedi ama bakalım ben en azından 10 günde 1 kg verip ayda 3 vermek istiyorum

canım ben 2 haftada bir gidiyorum diyetisyene ilk başladığımdan 2 haftada 2.3 kilo vermştim :) bana 1700 kalorilik diyet verdi ama ben o kadar yemiyorum. benim diyet listemde bir sürü şey var ama ben bir çoğunu yiyemiyorum bulursam paylaşırım sana listemi.
ilk hafta vermen gerek. sebze yemeye özen gözter. istersen benim listemide uygulayabilirsin.

sabah saat 7:30
1 yumurta
1 ince dilim peynir
1 ince dilim ekmek ( çavdar, kepek)
yağsız domates salatalık yeşillik

ara öğün 9:30
1 kutu süt
1 porsiyon meyve

öğle 13:00
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 ince dilim ekmek
1 kutu ayran

ara öğün 15:00
1 fincan çay şekersiz
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galata

akşam 19:00
1 kase çorba
2 köfte kadar et veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara öğün yatmadan 1 saat önce
1 bardak süt
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı leblebi

bak bu liste . benim günlük yediklerimi zaten görüyorsun. ben bu listeyi azaltarak tam 5 kilo verdim 2 hafta geçti 7 kilo olacak baktım tartıda vermişim :) 1 ay 2 hafta oluyor diyete başlayalı :)

Back