• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kararlılık ve azimle yapılmayacak şey yok. daha fazla kilo almadan önlemini almalısın :) diyetisyene gittinmi?

Yok canım gitmedim diyetisyene.

Bu arada kahvaltıdan sonra ara öğün yarım elma
Öğle yemeği, bir tabak pilav fazla kaçırdım sanırım onu:17:
Akşama sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.

Merhaba kızlar şuan için cumadan beri dikkat etme ve kontrollü sağlıklı beslenme programım güzel gidiyor..

Sabah kahvaltımı yaptım bir yumurta
Biraz peynir ve bir kaçtane zeytinle..
Bol suyumu içtim yoğurt karışımı kahvaltıdan önce yedim..
Biraz sonra elmamı yiyeceğim ve sporumu yapacağım..

Cuma günkü tartı gününü hepimiz için merakla bekliyorum..
Bakalım ne kadar oynayacağız..

Merhaba ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum bende aranıza katılmak istiyorum artıkk pnayı aldığımı görünce damladım buraya :61:
Kendimden bahsedeyim en genç üyeniz benim sanırım :1:
19 yaşındayım ve 17 yaşıma girmemle kilo alma olayım başladı öncesinde çok zayıftım 42 kilodan kilo almaya başlayarak şu an geldiğim noktadayım ve kilom 68.6 55lere düşmek istiyorum boyumda 155 boyum uzun olmadıgı içinde kilo çok kötü duruyor üzerimde :26:

Sabahki menümü yazıyorum:
2 dilim peynir
6 siyah zeytin
biraz domates-salatalık
üzerine limon sıkılmış maydanoz

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın..

Kuralları okudum kabul ediyorum umarım başarırım :) Bu sabah tartıldım 56.4 kiloydum. Ama bir iki güne kadar hasta olacağım. Boyum 1.53 yaşım 31.

Sende hoşgeldin canım..

Bugün iki ana öğün olacak sabah geç kahvaltı yaptığım için. Bu kuruyemiş tarzı işlenmemiş badem fındık dut kurusu karışımı ara yapıyorum bir avuç kadar aldım az önce. şimdi bir de beşli lipton çay içeceğim tok tutuyor.

Yok canım gitmedim diyetisyene.

Bu arada kahvaltıdan sonra ara öğün yarım elma
Öğle yemeği, bir tabak pilav fazla kaçırdım sanırım onu:17:
Akşama sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.
pilav kötü olmuş. unutma her cuma tartılıyoruz ve kilo alırsan herkesin hakkını yemiş olursun hemde kendine zarar vermiş olursun. yiyeceksende 2-3 kaşık yiyebilirsin ve ekmek yeme yanında yada o öğünde :)

Bugün iki ana öğün olacak sabah geç kahvaltı yaptığım için. Bu kuruyemiş tarzı işlenmemiş badem fındık dut kurusu karışımı ara yapıyorum bir avuç kadar aldım az önce. şimdi bir de beşli lipton çay içeceğim tok tutuyor.
kuruyemiş yemeni ben tavsiye etmiyorum hepsi yağ deposu. beyaz şekersiiz leblebi yiyebilirsin tok tutar. kayısı kurusu incir kurusu fala yiyebilirsin :)

Beşli lipton çayımı da içtim bakalım. Kuruyemişler konusunda biraz aslında Karatay'a güvenerek aldım:) Fındık ve bademin özellikle tok tuttuğunu düşünüyorum abartmamak şartıyla özellikle açlık kriz anlarında.

sabah
1dilim peynir
3 zeytin
1yumurta
domates salatalık maydonoz
1dilim ekmek

ara
1armut

öğlen
1tatlı kaşığı incir receli
4yk taze fasulye
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
armut

akşam
yediklerimin hepsini kustum :(

ara
meyve yerim artık birde süt :(

Çok geçmiş olsunn midenimi üşüttün acaba ya da yediğin birşey mi dokundu..

merhaba arkadaşlar .
dun iki öğün ve az yedin ayrıca sabahtan akşama kadar temizlik yapmıştım sabah tartıldım bir değişiklik yok 86.5 du. ama reglim 4-5 gün gecikti arada böyle oluyor ve vücudum ödem topluyor ellerimde yüzümde açkça belli resmen fos fos şişlikler var.

yine bugün de yoğun geçti..
yaklaşık 30 şişe konserve yaptım.. çok yoruldum sağolsun eşim de yardım ettti..

kahvaltıya yine 12 gibi oturduk. yediklerim :
- 5-6 lokma menemen
- 4 parmak kadar ekmeğe tost
- bol salatalık domates

akşam:

- 8-9 kaçık börülce yemeği
-salata
-3 bardak ayran
-3 dilim kepekli ekmek ( çok yorgun ve açtım :(

bu arada suyumu yine bol bol içtim.

bitki çayımı birazdan demleyeceğim ama spora hiç halim kalmadı ayaklarım ağrıyor yarın da 7 de kalkıp işbaşı yapacağım....

bugün aralarda da; 1 fincan menengiç kahvesi ve az önce de 1 elma yedim.

şimdi de aç hissediyorum ama bir şey yemeyeceğim..

yarın işbaşı.. hafta içi 3 öğün yemeye tekrar başlarım ama benim maalesef hafta sonları 2 öğün oluyor.. gece 2lere kadar film izlemeyi çok seviyiyoruz... o yüzden 10- 11 de uyanıyoruz.

armızda gerilim türü film seven varsa dün izlediğimiz film; EL Cuerpo (ceset) gayet iyi bir filmdi ;)

Son düzenleme:
Bugün fazla kaçırdım daha ilk günden hemde:14:
Sabah ne güzel başlamıştım oysaki eğer akşam yemeğinde evde olsaydım böyle olmazdı ama..
Dışarı çıktık yemeğe misafirliğe gittik ve pilav vardı bende yedim hiç istemiyordum ama yedim.

pilav kötü olmuş. unutma her cuma tartılıyoruz ve kilo alırsan herkesin hakkını yemiş olursun hemde kendine zarar vermiş olursun. yiyeceksende 2-3 kaşık yiyebilirsin ve ekmek yeme yanında yada o öğünde :)

kuruyemiş yemeni ben tavsiye etmiyorum hepsi yağ deposu. beyaz şekersiiz leblebi yiyebilirsin tok tutar. kayısı kurusu incir kurusu fala yiyebilirsin :)

Canım ben ekmek normalde de yemiyorum sevmem pek aramam yani öyle ekmek ama pilav oldu iki öğün hemde ya of yarın çok dikkat etmeliyim.

Back