- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
evet çok iyi olurdu komagenenin çiğ köftesi çok güzel oluyor birde adıyamanmı ne onunkide güzel off çok canım çekti durup dururken canımı çektirdim
Evet Adıyaman guzel oluyo :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok iyi olurdu komagenenin çiğ köftesi çok güzel oluyor birde adıyamanmı ne onunkide güzel off çok canım çekti durup dururken canımı çektirdim
hemen unutmam gerek şuan beynim sinyal veriyorEvet Adıyaman guzel oluyo :))
hemen unutmam gerek şuan beynim sinyal veriyor
Hemen git bi bardak su ic hemen hemen :)))
içtim içtim :) canım ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde yine gelirim :)
Hoşbulduk :) kabul ediyorum. şimdiki kilom 69,60 amacım 55. 25 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 1.68 boyundayım. Tasarımcıyım. 16 yaşından beri profesyonel olarak boks yapıyorum. Yeni anne oldum. 1,5 aylık oğlum var. Bu kadar:)
süpersin canım gerçekten tebrik ederim :)Kızlar akşam yemekli düğün vardı hemde İskender kebap offf önüme koydular yanında da tatlı baklava Allahhhh.
İlk önce çorbayı koydular 3 kaşık aldım biraz kızıma yedirdim sonra da kalanını yememek için kayınpederime verdim.sıra geldi İskender e ve tatlıya.iskenderin etinden 3 parça aldım ama yanındaki yoğurdu yedim kalan İskender'i de eşime verdim tatlıya ise ağzımı sürmedim .
Benim de artık yemek konusunda iradem var kızlar ...
çok güzel canım başarılı bir gün :)Sabah :
1 poaça
Öğle
Peynir
Domates salatalık
Tavuk sote
Akşamı biliyorsunuz :))
Ara
2 meyve
Kızlar akşam yemekli düğün vardı hemde İskender kebap offf önüme koydular yanında da tatlı baklava Allahhhh.
İlk önce çorbayı koydular 3 kaşık aldım biraz kızıma yedirdim sonra da kalanını yememek için kayınpederime verdim.sıra geldi İskender e ve tatlıya.iskenderin etinden 3 parça aldım ama yanındaki yoğurdu yedim kalan İskender'i de eşime verdim tatlıya ise ağzımı sürmedim .
Benim de artık yemek konusunda iradem var kızlar ...
Sabah :
1 poaça
Öğle
Peynir
Domates salatalık
Tavuk sote
Akşamı biliyorsunuz :))
Ara
2 meyve
Bu kilo cizelgesini profilime nasıl ekleyebilirim? Sitede oluşturdum ama buraya linki nereye yapıştırıyoruz?
Tebrik ederim cnmmmm :))) iradeli olmakla basliyo zaten hersey :))
Ama bu aralar ben de o irade yok...durmadan yemek yemek istiyorummmm :)))
Canım şunu düşün o yemekleri yersen asla zayıflayamazsın ama yemezsen istediğin kıyafetin içine girecek çık daha güzel olacak eşine daha seksi görünecek arkadaşlarının ve çevredekilerin hayran dolu bakışlarına sahip olacaksın ama onları yersen kilo veremediğin gibi belkide alacaksın ve bir beden daha büyük giyineceksin .canın be zaman baklava börek mantı pasta köfte yürü şeyler isterse şunu düşün zayıflayınca bunları istediğin kadar yiyebilirsin .
:)))) dusunuyorum daaaa engel olamiyorumm kendime :))
Gerci iki gundur dolaptaki profiterolu yememek icin direnc gosteriyorum :)))
:)))) dusunuyorum daaaa engel olamiyorumm kendime :))
Gerci iki gundur dolaptaki profiterolu yememek icin direnc gosteriyorum :)))
O profiterolu ya eşine yedir yada bi komşuna arkadaşına falan ver ayrıca evde öyle şeyler bulundurma
Bende yarindan itibaren aksam yemegi olarak salata corbaya donecegim...aksam yemek hantallastiriyor insani yaa :))
Diyetisyen usulu zayiflama bana gore de degil ya..şartı surtlu zayiflamayi bunyem kaldirmiyo :))
Ayrıca canım bugün kılcal damarlarımı yaptırdım sakın lazer yaptırma çünkü ablamda lazerle yaktırdı kahverengi tanık izleri hala geçmedi . Benim yaptırdığım yöntem tc 3000 varis diye bir alet ucunda nikel iğne var ve bu küçük iğneyi damara batırıp çıkarıyor damarlar resmen kayboldu şuan işlem yapılan yerler kızarık 3 haftada geçer dedi darısı sana çirkin ördek