• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar gunaydin....bi kac saat giremicem islerim var..ogleden sonra gorusuruz :)))

Bu arada deneme surecindeki arkadaslara yerinde bi uyari gelmiş kaptandan....hepimiz birbirimizDen sorumluyuz çünkü bu bir takim yarışı. ..unutmayalim kızlar. ..sevgilerimle. ..Çakma kaptan ;))))

kızlar merhaba.

brada değilim ama aklım kalbim sizinle emin olun.
ayrıca yediklerime dikkat ediyorum, yokum diye kaçamak yapıyorum sanmayın sakın.
ben bu aralar büyük bir fırtınanın içnden geçiyorum, hani silkeler ya insanı öyle birsey.
annem uzun süre bizde kaldı, işe d uzun süre gelemedim. geçtiğimiz hafta döndüm ve kendimi dsyalardan toplantılardan nefes alamazken buldum. eve sadece uyumaya gidiyorum desem yeridir.
bu arada geriye birkaç kg aldığım ve kilo vermeyi yavaşlattığım için üzgün ve mutsuzdum. hep spora vakit ayırmamaya bağlıyorum ben.
ancak birkaç kişinin saçma sapan konuşmalarını duyunca titreyip kendime geldim.
hiç olmadık insanlar benim kilom hakkında hadsizce yorum yapıyorlar.
ben de dedim ki hersey dört dörtlük bir kilo yüzünden kendime laf söyleticek kadar aptalım!
ayrıca 30a az kaldı. yoldaki ilk dönemecimden önce hemen 18lerdeki halime dönmem gerek :)

bu aksam 20 dk yürüyüşle spora başlıyorum kızlar.
10 gün bu sekilde ısındıktan sonra kardiyolarıma başlayacağım.
hepinizi seviyorum :)

içimizdeki güzel kızları yağların arkasına saklamayalım!

iyi hftalar :)

Arkadaşım bende bugün çok kötü birşey yaşadım.Çalıştığım yerde tek bayan benim karşı şubede 2 bayan var.İkiside zayıf benimle sürekli dalga geçer gibi bakıyorlar.Bugünde karşımda 2 erkek arkadaş vardı ve biranda benim oturduğum sandelye kırıldı ve yere düştüm.Çok şükür bana bişey olmadı ama moralim altüst.Başladılar kıs kıs gülmeye çok şükür sana bişey falan olmadı dediler ama sonradan senin yaptığın diyetler sana kilo verdireceğine daha fazla kilo aldırıyor.sandalye seni dayatmadı falan gibi laflar etmeye başladılar.Zaten diyetimle sürekli dalga geçiyorlar.Bugün o kadar moralim bozulduki kendimden bir daha nefret eder oldum.Ben nasıl kendimi bu kadar saldım nasıl bu kadar çirkinleşmeye kadar oldum anlamadım gitti.Moralim çok bozuk şuan hiçbirşey yiyesim yok ama yemezsem başımın ağrısından duramam.Benim çok acil güzel bir diyet yapmam lazım ama nasıl???

Kızlar gunaydin....bi kac saat giremicem islerim var..ogleden sonra gorusuruz :)))

Bu arada deneme surecindeki arkadaslara yerinde bi uyari gelmiş kaptandan....hepimiz birbirimizDen sorumluyuz çünkü bu bir takim yarışı. ..unutmayalim kızlar. ..sevgilerimle. ..Çakma kaptan ;))))

günaydın canım kendini fazla özletme :)
estafurullah canım çakma değil bizzat kendi ve aslı kaptansın öyle düşünme. sadece tekrar eski günlere dönmek istemiyorum bu haftada derece bekliyorum. daha çok kilo vermek istiyorum azmim ve hırsım beni bu konuşmayı yapmam gerrektiğine inandırdı:)

Arkadaşım bende bugün çok kötü birşey yaşadım.Çalıştığım yerde tek bayan benim karşı şubede 2 bayan var.İkiside zayıf benimle sürekli dalga geçer gibi bakıyorlar.Bugünde karşımda 2 erkek arkadaş vardı ve biranda benim oturduğum sandelye kırıldı ve yere düştüm.Çok şükür bana bişey olmadı ama moralim altüst.Başladılar kıs kıs gülmeye çok şükür sana bişey falan olmadı dediler ama sonradan senin yaptığın diyetler sana kilo verdireceğine daha fazla kilo aldırıyor.sandalye seni dayatmadı falan gibi laflar etmeye başladılar.Zaten diyetimle sürekli dalga geçiyorlar.Bugün o kadar moralim bozulduki kendimden bir daha nefret eder oldum.Ben nasıl kendimi bu kadar saldım nasıl bu kadar çirkinleşmeye kadar oldum anlamadım gitti.Moralim çok bozuk şuan hiçbirşey yiyesim yok ama yemezsem başımın ağrısından duramam.Benim çok acil güzel bir diyet yapmam lazım ama nasıl???

kimsenin laflarına aldırış etme bu tür davranışlar bu tür olaylar seni diyetine daha motive etmeli. karşındaki kişilere diyette olduğunu yada olmadığını söylemek zoruna değilsin. onların hayatı seni ilgilendirmediği gibi senin hayatında onları ilgilendirmemeli. kendini sakın sakın üzme sen yaptığın diyetine devam et öenmli olan sağlıklı şekilde kilo vermek. kimsenin ne düşündüğne önem verme kapa gözlerini derin bir nefes al ve yoluna devam et :)

günaydın canım kendini fazla özletme :)
estafurullah canım çakma değil bizzat kendi ve aslı kaptansın öyle düşünme. sadece tekrar eski günlere dönmek istemiyorum bu haftada derece bekliyorum. daha çok kilo vermek istiyorum azmim ve hırsım beni bu konuşmayı yapmam gerrektiğine inandırdı:)

Bu aralar menü falan yazamiyorum ihmal ediyorum kusuruma bakma :))

çok çok büyük kaçamaklar yoksa problem yok bence :23: ne kusuru kız ama yazsanda şu güzel menünü herkes örnek alsa güzel olur :33: grubumuzun en eskisi olarak kalbimde yerin ayrı beybi :23::23:

Tamam tatlim bugunden itibaren yaziyim ama cokta örnek degil yani :)))

İkimizde eskilerdeniz iyi ki de ayni takimdayiz :))

Tamam tatlim bugunden itibaren yaziyim ama cokta örnek degil yani :)))

İkimizde eskilerdeniz iyi ki de ayni takimdayiz :))

aynen bu grubta olmaktan ve seninle aynı grubta olmaktan çok memnunum. beni gruba iyiki çağırmışssın :24::8::8::8:
cuma günü diyetisyene gitcem yupppi yupppi :8::9:
kadını özledim bu hafta ne diyecek bakalım değişiklikler yapıcak sanırım ben gevrekmi ne onlardan koydurucam. yurda gidicem ya öğlenleri yicek bişi olmuyor :26:

kimsenin laflarına aldırış etme bu tür davranışlar bu tür olaylar seni diyetine daha motive etmeli. karşındaki kişilere diyette olduğunu yada olmadığını söylemek zoruna değilsin. onların hayatı seni ilgilendirmediği gibi senin hayatında onları ilgilendirmemeli. kendini sakın sakın üzme sen yaptığın diyetine devam et öenmli olan sağlıklı şekilde kilo vermek. kimsenin ne düşündüğne önem verme kapa gözlerini derin bir nefes al ve yoluna devam et :)

Sağol canım zaten bugünkü bu olay beni biraz silkeledi.Bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim kendime, kimseye dalga geçirmeyeceğim kendimi, yeni bir ben olacağım kararlıyım...

ama gerçekten bugün çok üzüldüm ve şuan başım çatlıyorrr...

Bugünkü öğlen menümü yazayım kızlar;

3 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasulye,

3 kaşık kadar ıspanak+ biraz yoğurt

Birazda salata yiyeceğim.

Bugün ekmek yemeyi kesiyorum artık.

Bakalım inşallah bu hafta daha iyi vermiş olacağım.Yürüyüşede gideceğim kesin kararlıyım.Kızı alığ gideceğim yürüyüşe...

Bakalım inşallah bu hafta daha iyi vermiş olacağım.Yürüyüşede gideceğim kesin kararlıyım.Kızı alığ gideceğim yürüyüşe...

Güzel menü :) böyle gidersen amacına hızlı ulaşırsın

Sağol canım zaten bugünkü bu olay beni biraz silkeledi.Bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim kendime, kimseye dalga geçirmeyeceğim kendimi, yeni bir ben olacağım kararlıyım...

ama gerçekten bugün çok üzüldüm ve şuan başım çatlıyorrr...

sen başını çatlatacağına zayıflada onları çatlat caım :)

güzel menü canım. ekmek yemelisin bence kepek ekmeği günde 3 dilim vucudumuzun buna ihtiyacı var:)

merhaba arkadaşlar ve kaptan 'benbirtaneyim' ve 'çirkinö.yavrusu' arkadaşlar; öncelikle uyarından kendime düşen dersi almaya çalışıyorum. aslında 3 gündür yediklerimi azalttım suyu ve bitki çayımı aksatmadım.spor yapamadım sebebi de yoğun ev işleriydi ama spora bugün fazlasıyla yürüyüş yaparak başlayacağım..bugün sabah ve öğleni yedim 3 öğün düzenli ve az yemeye devam edeceğim.

kahvaltı:
-2-3 lokma peynir
-3 dilim karpuz
- domates salatalık
- 3 lokma menemen
- 1 dilim kepekli ekmek

öğlen
- 6 kaşık taze fasulye
- yarım kase yoğurt
- bol salata
-5 dlim karpuz
- 1 dilim kepekli elmek

aralarda bol sodaya devam...

günün geri kalannda görüşmek üzere.

merhaba arkadaşlar ve kaptan 'benbirtaneyim' ve 'çirkinö.yavrusu' arkadaşlar; öncelikle uyarından kendime düşen dersi almaya çalışıyorum. aslında 3 gündür yediklerimi azalttım suyu ve bitki çayımı aksatmadım.spor yapamadım sebebi de yoğun ev işleriydi ama spora bugün fazlasıyla yürüyüş yaparak başlayacağım..bugün sabah ve öğleni yedim 3 öğün düzenli ve az yemeye devam edeceğim.

kahvaltı:
-2-3 lokma peynir
-3 dilim karpuz
- domates salatalık
- 3 lokma menemen
- 1 dilim kepekli ekmek

öğlen
- 6 kaşık taze fasulye
- yarım kase yoğurt
- bol salata
-5 dlim karpuz
- 1 dilim kepekli elmek

aralarda bol sodaya devam...

günün geri kalannda görüşmek üzere.

güzel beslenme şekli canım meyvelerini tok karnına değilde yemekleri yedikten 1-2 saat sonra yersen süper olur. yazımı okuyup dikkate aldığın için teşekkür ederim ::16:

sen başını çatlatacağına zayıflada onları çatlat caım :)

güzel menü canım. ekmek yemelisin bence kepek ekmeği günde 3 dilim vucudumuzun buna ihtiyacı var:)

Canım ekmeği artık sadece kahvaltıda yemeyi düşünüyorum.Vücudun ekmeğede ihtiyacı var ben artık böyle düşünüyorummm

Canım ekmeği artık sadece kahvaltıda yemeyi düşünüyorum.Vücudun ekmeğede ihtiyacı var ben artık böyle düşünüyorummm

insanların sözüne gelip kendine zarar verecek diyetler yapma sakın tatlım :) bak bende snein kilolarındaydım şuan 74 kiloyum allahın izniyle her istediğimide yedim kendimi kısıtlamadım çok şükür önemli olan ne yediğin değil ne kadar yediğin :)

Yedikçe yazmaya çalışıyorum kızlar
sabah 2 dilim peynir
1/2 ekmek
domates-salatalık
4 zeytin yemiştim

ara öğün
yarım elma

öğle
Sebzeli noodles

yarım saat sonra ara öğün yapıcam soda içmeyi planlıyorum. :61:

Yedikçe yazmaya çalışıyorum kızlar
sabah 2 dilim peynir
1/2 ekmek
domates-salatalık
4 zeytin yemiştim

ara öğün
yarım elma

öğle
Sebzeli noodles

yarım saat sonra ara öğün yapıcam soda içmeyi planlıyorum. :61:
noodles fazla yememişssindir umarım. onun dışında güzel bir menü:) senden pilav noodles gibi şeyleri azaltmanı bekliyorum az az ve ara ara ye böyle şeyler senin ancak ödülün olabilir. eğer hedefine ulaşmak istiyorsan :) sabahın ve araların çok güzel belirtmeden geçemiyeceğim :)

noodles fazla yememişssindir umarım. onun dışında güzel bir menü:) senden pilav noodles gibi şeyleri azaltmanı bekliyorum az az ve ara ara ye böyle şeyler senin ancak ödülün olabilir. eğer hedefine ulaşmak istiyorsan :) sabahın ve araların çok güzel belirtmeden geçemiyeceğim :)

Haklısın yerken kalorisine baktım 300 kcal çok mu sence :26:
Bi de o zaman akşama daha düşük kaloride bi şeyler yiyim ben :26:

Haklısın yerken kalorisine baktım 300 kcal çok mu sence :26:
Bi de o zaman akşama daha düşük kaloride bi şeyler yiyim ben :26:

fazla canım onu yerine güzel bir sebze yemeği olsaydı yanınada 2-3 kaşık noodles olsaydı daha iyi olurdu. hatta 1 bardak ayran süper giderdi. böyle fazla kalorili şeyleri tek besin olarak tüketme ana menülerinde canım sana tavsiyem :) kesinlikle beni yanlış anlama herşeyden yiyebilirsin fakat belirli miktarlarda :)
akşamada bir çorba salata yada yoğurt iyi olabilir:)

Back