- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Ben zaten diyetisyenin dediklerini hazırlayamam oğlum küçük daha. Saolsun elime kaşık alsam 2sn yanından ayrılsam başlıyo ağlamaya :)
Ne kadarlik oglun cnm? Benim kizim bir yasinda o da oyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten diyetisyenin dediklerini hazırlayamam oğlum küçük daha. Saolsun elime kaşık alsam 2sn yanından ayrılsam başlıyo ağlamaya :)
Aramıza hoşgeldin canım seninle aynı kilodayız benim yaşım ise 27. Bende yeni bir anneyim 8 aylık bebeğim var. Senin boyun iyiymiş kilonu göstermiyorsundur
Ne kadarlik oglun cnm? Benim kizim bir yasinda o da oyle...
Paşam 1.5 aylık. Erken doğdu 36. Haftasında yaramaz hala duramıyo yerinde karnımdada zor tuttuk 32. Haftasında da doğacaktı 4 gün hastanede yatmıştım 6 serum yemiştim onlarda şişirdi beni biraz
Günaydın kızlar :)
Ben yürüyüşe gidiyorum sabahta hafif bi kahvaltı yaptım tartıda 68,80 gördüm. Tartıda 55 görene kadar durmak yok :) :)
Selam arkadaşlar aranızdayım 10 kilom var gitmesi gereken :) İnşallah desteginizle ve azimle vereceğim..
günaydın kızlar :) çirkincim bence artık takım sayımız yeter üye alımını durduralım ne dersin :)
Gunaydinnn :))) kolay gelsinn :))
Merhaba ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum bende aranıza katılmak istiyorum artıkk pnayı aldığımı görünce damladım buraya
Kendimden bahsedeyim en genç üyeniz benim sanırım
19 yaşındayım ve 17 yaşıma girmemle kilo alma olayım başladı öncesinde çok zayıftım 42 kilodan kilo almaya başlayarak şu an geldiğim noktadayım ve kilom 68.6 55lere düşmek istiyorum boyumda 155 boyum uzun olmadıgı içinde kilo çok kötü duruyor üzerimde :26:
Sabahki menümü yazıyorum:
2 dilim peynir
6 siyah zeytin
biraz domates-salatalık
üzerine limon sıkılmış maydanoz
aramıza hoşgeldin canım :) yaşıt sayılırız inş. istediğin gibi kiloları verirsin. güzel bir şekilde sabah kahvaltını yapmışssın tebrik ederim :)
Teşekkürler canım umarım devam ettirebilirim :)
hoşgeldin canım. ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen aramıza katılabilirsin. kendinden bahseder misin ve şuan kaç kilo olduğunu öğrenebilir miyim ?
Bu sabah kahvaltım
3 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 incir armut
1 bardak yarım yağlı süt
Çok az bir kuru üzüm canım şekerli birşey istedi:)
sabah güzel olmuş umarım yediğin meyveleri ve sütü kahvaltıdan 1-2 saat sonra yemeni öneririm kendine yemek aralarır oluştur. herkese dediğim gibi diyetisyene gitmeni öneririm :)
Diyetisyene daha önceden gitmiştim tabi o zamanlar 64 kiloydum. Bana bir liste degilde günlük öğünler icin gruplara ayırmıştı. İşte günlük porsiyon Sebze 5, Meyve 4, Et yumurta peynir grubu 4, Süt yoğurt 2, ekmek karbonhidrat 5.. Bu şekilde ayırım yapmıştı nispeten uymaya çalışıyorum buna. Sebzede domates, salatalık yeşillik kısmı sınırsız, porsiyon olanlar ıspanak pırasa vs gibi olanlar.. Ekmeği azalttım o dönemde cidden ekmeğe fazla düşkündüm şimdi o kadar degil bir iki haftadır günde 3 en fazla 4 dilimle kapatabiliyorum.