• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın. ilk sayfada kurallarımız var okursan ve kabul edersen grubumuza dahil olabilirsin. bugünki kilon nedir. birde kendinden bahsedebilir misin ?
:)

aramıza hoşgeldin canım. öncelikle güzel beslenmişssin yanlışların olsada ilk olarak öğlen yemeği yememişssin sebebini öğrenebilirmiyim. hep böylemi beslenniyorsun:)
ayrıca ilk sayfada kurallarımız var canım onları okursan çok sevinirim. kendinden biraz bahseder misin, birde şuanki kilon nedir ? :)

teşekkürler canım.

bugünkü kilom ; 86,5 du. reglim gecikti biraz yarım kilo o yüzden olabilir.

çalışıtığım için düzenli öğle yemeği yiyemiyorum.. ama dikkat edip yemeye çalışırım..

hafta sonları eşimle genelde geç uyanıyoruz o yüzden kahvaltı saat 12 - 1 i buluyor ve öğle yemeğiyle birleşiyor.

bu yazdıklarım aslında benim diğer günlerime göre az sayılır. maalesef çok iştahlıyım ama bugün normal öğüne düşürebildim.

kola ve limonatayı mecburen içtim yani ayranı çok seviyorum balıkla olmadığından su ile de idare edemedim.

ekmeği yarınden itibaren kepekli veya tahıllıyla değiştireceğim.

hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın. ilk sayfada kurallarımız var okursan ve kabul edersen grubumuza dahil olabilirsin. bugünki kilon nedir. birde kendinden bahsedebilir misin ?
:)

Hoşbulduk :) kabul ediyorum. şimdiki kilom 69,60 amacım 55. 25 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 1.68 boyundayım. Tasarımcıyım. 16 yaşından beri profesyonel olarak boks yapıyorum. Yeni anne oldum. 1,5 aylık oğlum var. Bu kadar:)

teşekkürler canım.

bugünkü kilom ; 86,5 du. reglim gecikti biraz yarım kilo o yüzden olabilir.

çalışıtığım için düzenli öğle yemeği yiyemiyorum.. ama dikkat edip yemeye çalışırım..

hafta sonları eşimle genelde geç uyanıyoruz o yüzden kahvaltı saat 12 - 1 i buluyor ve öğle yemeğiyle birleşiyor.

bu yazdıklarım aslında benim diğer günlerime göre az sayılır. maalesef çok iştahlıyım ama bugün normal öğüne düşürebildim.

kola ve limonatayı mecburen içtim yani ayranı çok seviyorum balıkla olmadığından su ile de idare edemedim.

ekmeği yarınden itibaren kepekli veya tahıllıyla değiştireceğim.
canım bende yaz günleri çalışıyorum normalde öğrenciyim. öğlen yanında yiyecek birşeyler götürebilirsin. ben mesela küçük şişeye sebze yemeği birde 1 dilim ekmek götürüyorum. bence kilo vermek istiyorsan bir diyetisyene gitmelisin. ayrıca sabahları erken kalkmayı alışkanlık haline getirmessen kilo vermen çok zor bence :) en azından saat 10-10.30 olsa bile iş görür öğlen kısmını atlama kendine ara öğünler yap. bence bunu düzenleyecek tek diyetisyen olabilir düşün derim.

Hoşbulduk :) kabul ediyorum. şimdiki kilom 69,60 amacım 55. 25 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 1.68 boyundayım. Tasarımcıyım. 16 yaşından beri profesyonel olarak boks yapıyorum. Yeni anne oldum. 1,5 aylık oğlum var. Bu kadar:)

bir anne daha aramıza katıldım çok sevindim ben aranızda küçük kaldım ama olsun. canım sen nasıl besleniyorsun mesela bugün neler yedin yazmak ister misin. diyetisyene gittinmi gitmediysen gitmeni tavsiye ederim :)

sabah
1dilim peynir
3zeytin
domates salatalık maydonoz
1dilim ekmek

ara
yarım şeftali

öğlen
4yk taze fasulye
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
3tane incir

akşam
1tabak tarhana çorbası
2yk yoğurt+ maydonoz

ara
meyve

canım maşallah çok güzel öğünler ve sanırım sen hep 6 öğün yapıyorsun. diyetisyende mi gidiyorsun? birde kaç kilodn kaça düştün eski yazıları okumaya çalışıyorum da çok zaman alıyor :(

kuralları da okudum canım hepsi bana uyuyor...:) canım takım kaptanımız sen misin ?

aslında 10- 10.30 gibi kalkıyorum. ama eşim pek kahvaltı yapmaz uyandığımızda biraz da onun acıkmasını bekliyorum (aslında doğru değil ama ) biz 1 yıllık evliyiz ondan ayrı sofra kurmak da içime sinmiyor..

arada kendim hakkımda en önemli bilgiyi vermeyi unutmuşum; ben yaklaşık 1 yılda 68 den 86 ya çıktım... evlendikten sonra olanlar oldu....

Son düzenleme:
canım maşallah çok güzel öğünler ve sanırım sen hep 6 öğün yapıyorsun. diyetisyende mi gidiyorsun? birde kaç kilodn kaça düştün eski yazıları okumaya çalışıyorum da çok zaman alıyor :(

kuralları da okudum canım hepsi bana uyuyor...:) canım takım kaptanımız sen misin ?

Fahri kaptanimiz bizim :)))

evet altı öğün yapıyorum canım ben diyetisyene gittim. geçen sene 89 kiloydum ben 1 sene sonra bu yaz işte 80,3 ile tekrar diyete başladım şuan 74.3 kiloyum. şuan için bana takım kaptanı diyebilirsin. grubumuzun kaptanı izinde onun yerine şuan ben bakıyorum canım. çirkinimiz var birde oda kaptan sayılır :)

bir anne daha aramıza katıldım çok sevindim ben aranızda küçük kaldım ama olsun. canım sen nasıl besleniyorsun mesela bugün neler yedin yazmak ister misin. diyetisyene gittinmi gitmediysen gitmeni tavsiye ederim :)

Eğer burda başarısız olursam diyetisyene gideceğim. Ama başlaracağıma inanıyorum. Oğlum çok yaramaz benim o beni zayıflatır :) Gelelim ne yediğime :)

Sabah: beyaz peynir, domates, zeytin, dereotu, salatalık, az tahin-pekmez, 1 dilim ekmek, humana süt çayı

Öğlen: 1 peynirli gözleme, 1 kase tandır çorbası

Akşam: 4 hurma, 3 ceviz

Bol su günde 2,5-3 litre kadar

evet altı öğün yapıyorum canım ben diyetisyene gittim. geçen sene 89 kiloydum ben 1 sene sonra bu yaz işte 80,3 ile tekrar diyete başladım şuan 74.3 kiloyum. şuan için bana takım kaptanı diyebilirsin. grubumuzun kaptanı izinde onun yerine şuan ben bakıyorum canım. çirkinimiz var birde oda kaptan sayılır :)

ikinizle de tanıştığıma memnun oldum. yukarıdaki yazıma ekledim ama gözden kaçmasın hakkımdaki en çarpıcı gerçek.

1 yıl 3 aydır evliyim. evlenirken 68 kiloydum. şimdi 86. bebek de yapmadım. kilo almamın tek sebebi evlendikten sonra kendimi bırakmış olmak ve eşimle hazırladığımız yemek ziyafetleri oldu.

sonradan öğrendim yeni evlilerin bir kısımında benim durumum görünüyormuş.
ama artık kendime bir duuuuurrrr diyorum.. aburcuburlara ve sevdiğim yemekleri 2-3 tabak yemelere sınır koyuyorum.

Eğer burda başarısız olursam diyetisyene gideceğim. Ama başlaracağıma inanıyorum. Oğlum çok yaramaz benim o beni zayıflatır :) Gelelim ne yediğime :)

Sabah: beyaz peynir, domates, zeytin, dereotu, salatalık, az tahin-pekmez, 1 dilim ekmek, humana süt çayı

sağlıklı bir şekilde vermek önemli canım bence diyetisyene başlamadan gitmelisin. çok faydalı oluyor ben 6 kilo verdim diyetisyen sayesinde :)

Teveccuhunuz efendim :))
:16: nabersin şekerim bugün konuşamadık naptın bakalım:23:

Bende yarindan itibaren aksam yemegi olarak salata corbaya donecegim...aksam yemek hantallastiriyor insani yaa :))

Diyetisyen usulu zayiflama bana gore de degil ya..şartı surtlu zayiflamayi bunyem kaldirmiyo :))

ikinizle de tanıştığıma memnun oldum. yukarıdaki yazıma ekledim ama gözden kaçmasın hakkımdaki en çarpıcı gerçek.

1 yıl 3 aydır evliyim. evlenirken 68 kiloydum. şimdi 86. bebek de yapmadım. kilo almamın tek sebebi evlendikten sonra kendimi bırakmış olmak ve eşimle hazırladığımız yemek ziyafetleri oldu.

sonradan öğrendim yeni evlilerin bir kısımında benim durumum görünüyormuş.
ama artık kendime bir duuuuurrrr diyorum.. aburcuburlara ve sevdiğim yemekleri 2-3 tabak yemelere sınır koyuyorum.

bende memnun oldum canım. olsun canım sen o kiloları ve bebekte yaparsın kariyerde :)) evet canım umarım ben evlendiğimde böyle birşey yapmam canım çıkıyor verirken hadi az kaldı benim az şöyle 20 kilo falan :D:D

Bende yarindan itibaren aksam yemegi olarak salata corbaya donecegim...aksam yemek hantallastiriyor insani yaa :))

Diyetisyen usulu zayiflama bana gore de degil ya..şartı surtlu zayiflamayi bunyem kaldirmiyo :))

kız bende istediğimi yiyorum ama belli bir düzenin oluyor sorumluluğun oluyor :)
ben mesela akşam çorba yoğurt yada 2 köfte fazla yemiyorum :)

Back